High End Munich Show 2010

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Πάντως αν δεν είχα προπληρώσει θα το ακύρωνα, ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη - ευτυχώς που θα είμαστε ωραία παρέα!

Χαλάρωσε και απόλαυσέ το καμάρι μ´!
.....Πιές και καμμιά μπυρίτσα
φάε και κανένα λουκανικάκι και θα πάνε όλα καλά...Μη μας πάρει και τελείως από κάτω..

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

να το δω και να μην το πιστέψω !!!! δηλαδή το Σάββατο δεν θα πας έκθεση ???

Θα ειμαι εκθεση απο Πεμπτη πρωι μεχρι βραδυ, Παρασκευη τα ιδια, Σαββατο βολτα, και Κυριακη πρωι παλι εκθεση.

Να συνεννοήστε με νοήματα..Θα μοιάζετε με σχολή κωφαλάλων
που κάνει τουρισμό!:flipout:

Θα μιλάνε Αγγλικά και θα παριστάνουν τους Ρώσους μεγιστάνες !
Για ξεκάρφωμα θα κάνουν φασαρία γιατί δεν θα μπορούν να τους τυλίξουν μερικά MBL και TIDAL και να τα (φάνε) πάρουν επιτόπου :flipout:

Εγώ λέω να συνεννοείστε με σημειώματα.

Και καλά χάσατε τη λαλιά σας από το σοκ σε ομαδικό ατύχημα... :laugh:

Η χάσαμε τη λαλιά μας από το σοκ που μας προκάλεσε το σύστημα της MBL (το οποίο μας συνέβη και πέρισυ....)

Ο δε Μορφέας θα πάρει ειδικό βραβείο ως ο κωφάλαλος σχεδιαστής ηχείων κόρνας....:fahne90:

οκ, θα αφήνεις μούσι όλη την εβδομάδα και χρειάζεσαι όλη την ημέρα για κόντρα ξύρισμα ??:flipout::flipout:

στα Tidal θα παει για λουσιμο...

για ξυρισμα θα εχει περασει πριν απο την Kharma :HTEHETH63:

Άσε καπετάνιε... δεν φαντάζεσαι τι λέγεται εδώ για την Ελλάδα. Δυστυχώς το πρώτο πράγμα που παγκοσμιοποιήθηκε πλήρως είναι η βλακεία. Δεν έχει προτιμήσεις και απορροφάται εξίσου καλά τόσο από τον "τζίτζικα" όσο κι από το "μέρμηγκα". Ο ένας μπορεί να "τραγουδάει", κι ο άλλος να "μαζεύει"... και οι δυο όμως στο τέλος στο ίδιο "στόμα" θα καταλήξουν...
Τεσπα...

Καλή διαμονή σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν...

...και "αμάσητοι" :fahne90:

Last edited: