High End Munich Show 2010

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Άσε καπετάνιε... δεν φαντάζεσαι τι λέγεται εδώ για την Ελλάδα. Δυστυχώς το πρώτο πράγμα που παγκοσμιοποιήθηκε πλήρως είναι η βλακεία. Δεν έχει προτιμήσεις και απορροφάται εξίσου καλά τόσο από τον "τζίτζικα" όσο κι από το "μέρμηγκα". Ο ένας μπορεί να "τραγουδάει", κι ο άλλος να "μαζεύει"... και οι δυο όμως στο τέλος στο ίδιο "στόμα" θα καταλήξουν...
Τεσπα...

Καλή διαμονή σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν...

...και "αμάσητοι" :fahne90:

Δεν θα πάς στην έκθεση εσύ Μάνο?
Αντε βρέ...με το τραίνο πόση ώρα είναι?

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Άσε καπετάνιε... δεν φαντάζεσαι τι λέγεται εδώ για την Ελλάδα. Δυστυχώς το πρώτο πράγμα που παγκοσμιοποιήθηκε πλήρως είναι η βλακεία. Δεν έχει προτιμήσεις και απορροφάται εξίσου καλά τόσο από τον "τζίτζικα" όσο κι από το "μέρμηγκα". Ο ένας μπορεί να "τραγουδάει", κι ο άλλος να "μαζεύει"... και οι δυο όμως στο τέλος στο ίδιο "στόμα" θα καταλήξουν...

Nα τους πείς ότι μας χρωστάνε και κάτι λεφτά από το 40...
Εχουν πάρει και κάτι αρχαία από τότε και ξέχασαν να τα επιστρέψουν. Αναμενόμενο φυσικά αφού οι Ούνοι δεν έγιναν γνωστοί στη ιστορία για το πολιτισμό τους αλλά για τις λεηλασίες τους...
¨Ασε που κάναμε και Ολυμπιακούς (τρομάρα μας) αξίας 22 δις ευρώ για να αποδείξουμε ποιές ντόπες ήταν οι καλύτερες :fahne90:

Last edited:
να παρουν τα λεφτα του ΔΝΤ πισω και να στειλουν σουηδεζικα μωρα πισω απο τα γκισε στα δημοσια ταμεια, να δεις μετα ουρες για πληρωμες. Θελει τρόπο για να τα παρεις απ τον Ελληνα οχι κόπο

Αλλος τροπος επισης ειναι η δημιουργία δημοσίων σκυλαδικων

χαμογελατε γιατι χανομαστε

Last edited:
Δεν θα πάς στην έκθεση εσύ Μάνο?
Αντε βρέ...με το τραίνο πόση ώρα είναι?

Είναι στην άλλη άκρη της Γερμανίας καπετάνιε (Αμβούργο-Μόναχο), αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα... Το θέμα είναι ότι είμαι "πετσοκομμένος" στο κρεβάτι (ΟΡ). "Κόλλησαν" και τα φαρμακάκια μου στην πατρίδα (Sonus Faber...55000000mg!) και... :bigcry:

Nα τους πείς ότι μας χρωστάνε και κάτι λεφτά από το 40...

Όντως. Μόνο που αντί να το κάνουμε "θέμα" (όταν έπρεπε) αγοράζαμε και όπλα από αυτούς (το γνωστό "μικρόβιο Κόκκαλη" όπου ο "πάσχων" θέλει μανιωδώς να αγοράσει αυτό(ν) που τον κατέστρεψε περισσότερο!).

Εχουν πάρει και κάτι αρχαία από τότε και ξέχασαν να τα επιστρέψουν. Αναμενόμενο φυσικά αφού οι Ούνοι δεν έγιναν γνωστοί στη ιστορία για το πολιτισμό τους αλλά για τις λεηλασίες τους...
Αρχαία έχει πάρει κι η κουτσή Μαρία από την Ελλάδα! Δυστυχώς την χαλάσαμε κι αυτή την πιάτσα. Άντε να πουλήσεις τώρα (τα εναπομείναντα) σε καλές τιμές...
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, αυτοί έχουν πλέον πολιτισμό... ενώ εμείς έτσι όπως πάμε, μάλλον θα καταλήξουμε Ούνοι..!

¨Ασε που κάναμε και Ολυμπιακούς (τρομάρα μας) αξίας 22 δις ευρώ για να αποδείξουμε ποιές ντόπες ήταν οι καλύτερες :fahne90:[
Τρομάρα μας δεν λες τίποτα... Που να έλεγες όμως τέτοιο πράγμα τότε δημόσια; Χαρακτηριζόσουν "γραφικός" και "βλάκας"...
Τις ντόπες τις ανακάλυψαν άλλοι πριν από εμάς (αυτοί που μας ρουφιανεύουν για το συγκεκριμένο θέμα, όλως τυχαίως...)

Το σκηνικό είναι εντελώς σουρεάλ.... αλλά και τόσο πραγματικό απο την άλλη!

Όπως το λες... Σουρεάλ, πραγματικό...

Θελει τρόπο για να τα παρεις απ τον Ελληνα οχι κόπο

Από το Γερμανό θέλει και τα δυο, αλλά (παραδόξως) αποδεικνύεται πιο εύκολο..!

Αλλος τροπος επισης ειναι η δημιουργία δημοσίων σκυλαδικων
Αυτή είναι πραγματικά σοφή πρόταση, κι έπρεπε να έχει υλοποιηθεί δεκαετίες τώρα!

Και δισκογραφία εννοείται...

View attachment 53834

χαμογελατε γιατι χανομαστε
Πάντα... :fahne90:

Φίλε wahrheit242, να σε ρωτήσω μιας και μένεις Γερμανία. Σάββατο απόγευμα υπάρχει περίπτωση καμιά μπυραρία να δείχνει τον ημιτελικό της Euroleugue? :Banane0:

Φίλε wahrheit242, να σε ρωτήσω μιας και μένεις Γερμανία. Σάββατο απόγευμα υπάρχει περίπτωση καμιά μπυραρία να δείχνει τον ημιτελικό της Euroleugue? :Banane0:

Φίλε μου, ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται με τους ιθαγενείς εδώ!
Τις προάλλες έψαχνα να δω τον ημιτελικό του τσουλού, κι αυτοί έδειχναν αγώνα χάντμπολ!!! :HTEHETH63:

Περίμενε λίγο να το ψάξω και θα σου στείλω πμ...

Μπράβο ρε φίλε, για δες το γιατί μας βλέπω να τρέχουμε σε μπυραρίες...

http://www.euroleague.net/final-four/paris-2010/main-page/i/71079/4222

Φίλε Χιούστον απ' ότι βλέπω το SPORTDIGITAL θα καλύψει τη διοργάνωση στη Γερμανία. Εγώ εδώ (στο Αμβούργο) δεν το πιάνω στα ελεύθερα κανάλια, οπότε υποψιάζομαι ότι είναι συνδρομητικό. Για μπυραρία δεν ξέρω να σου πω (δεν τους έχω για πολύ μπασκετόφιλους τους Γερμανούς...ιδιαίτερα τους μευθσμένους :ADFADF1:)

Στη θέση σου θα την "έψαχνα" λίγο νωρίτερα (το μεσημέρι λ.χ) για πατριώτες στο Μόναχο (ταβέρνες κλπ)...

πς. το ινμποξ σου είναι φουλ!

Thanks, να είσαι καλά!

Θα το κοιτάξω και εκεί! :)

Τίποτις μπρο...
Μη σου κόψω πάντως τη μπυραρία... Απ' ότι μου λέει η σύζυγος (που είναι πιο σχετική με τα ντόπια πράγματα), πολλές μπυραρίες παίζουν συνδρομητικά.
Το νου σου όμως, και φόρα και κανά κράνος, για να γυρίσεις αρτιμελής στην πατρίδα! Ακόμα κι αυτός ο κατα τ' άλλα "καλοκουρδισμένος" λαός, γίνεται πιο κάφρος απ' όλη την καφρίλα του κόσμου όταν πίνει...

Το πρώτο τμήμα της Ελληνικής αποστολής ξεκίνησε σήμερα
το πρωί για Μόναχο...Καλό ταξίδι παίδες!!

Να ετοιμάζονται τα μέλη που φεύγουν την Παρασκευή παρακαλώ.....!

υγ:Εχω κανονίσει να μου στέλνουν και video μέσω YouTube,
τα οποία θα ανεβάζω εδώ..Ελπίζω να τα καταφέρουν οι ανταποκριτές
μας, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, καθότι πρωτάρηδες σχετικά
με το φόρτωμα αρχείων στο YouTube....Βλέπουμε...

Last edited:
Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Το πρώτο τμήμα της Ελληνικής αποστολής ξεκίνησε σήμερα
το πρωί για Μόναχο...Καλό ταξίδι παίδες!!

Να ετοιμάζονται τα μέλη που φεύγουν την Παρασκευή παρακαλώ.....!

Καλό ταξίδι κι από μένα!
Ο καιρός φθινοπωρινός σήμερα (συννεφιά, κρύο). Χθες ήταν λίγο καλύτερα (ηλιοφάνεια, κρύο!)...
Ελπίζω να ξαναφτιάξει σύντομα... :coool:

υγ:Εχω κανονίσει να μου στέλνουν και video μέσω YouTube,
τα οποία θα ανεβάζω εδώ..Ελπίζω να τα καταφέρουν οι ανταποκριτές
μας, όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι, καθότι πρωτάρηδες σχετικά
με το φόρτωμα αρχείων στο YouTube....Βλέπουμε...
Άν δεν το παλέψουν με youtube, μπορούν να τα στείλουν στο email σου, εύκολα και γρήγορα, μέσω sendspace.com :idea:

Εμεις φεύγουμε αύριο το πρωϊ 06:45, και απευθείας έκθεση.
Θα έχω φωτογραφική και όπως και πέρισυ θα αρχίσω να ποστάρω από την Κυριακή βράδυ, που θα γυρίσουμε φωτό από όλα (ή σχεδόν όλα) τα περίπτερα με σύντομες ακουστικές εντυπώσεις......

Re: Απάντηση: Re: High End Munich Show 2010

Καλό ταξίδι κι από μένα!
Ο καιρός φθινοπωρινός σήμερα (συννεφιά, κρύο). Χθες ήταν λίγο καλύτερα (ηλιοφάνεια, κρύο!)...
Ελπίζω να ξαναφτιάξει σύντομα... :coool:

Μια χαρά....από την κουφόβραση που έχει εδώ, μια χαρά είναι!

Άν δεν το παλέψουν με youtube, μπορούν να τα στείλουν στο email σου, εύκολα και γρήγορα, μέσω sendspace.com :idea:

Σωστός!!

Εμεις φεύγουμε αύριο το πρωϊ 06:45, και απευθείας έκθεση.
Θα έχω φωτογραφική και όπως και πέρισυ θα αρχίσω να ποστάρω από την Κυριακή βράδυ, που θα γυρίσουμε φωτό από όλα (ή σχεδόν όλα) τα περίπτερα με σύντομες ακουστικές εντυπώσεις......

Καλό ταξίδι!!!!

Το νού σου ρεμάλι!...Φρόντισε να είναι αξιοπρεπείς οι φωτογραφίες..
Μη στραβωθούμε!!

φαντάζομαι Μανώλη ότι ποστάρεις από Μόναχο.... (αφού σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μόνο για επαγγελματίες)