High End Munich Show 2010

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν βάζεις σε full Soulution + Hansen Emperor το dac202 της weiss, από medea και πάνω...νομίζω......μπορεί να είμαι και λάθος...

συμφωνώ απολύτως. Οταν αντί για το Weiss dac202 έπαιζε το cd player της Soulution το συγκεκριμένο σύστημα απογειώθηκε. Δυστυχώς σε τέτοιου επιπέδου μηχανήματα η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να επιφέρει μεγάλες διάφορες στις ακουστικες εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

Εμάς εκτός τις παραπάνω παροχές που λέτε μας μίλησαν και για αποζημειωση και ότι αν τη διεκδικήσουμε θα την πάρουμε!!

... ότι θα έρθει ο στρατός να στήσει ράτζα! Τελικά όντως βρήκαμε ξενοδοχείο αλλά από ότι έμαθα 700 άτομα κοιμηθηξαν σε στρατιωτικές σκηνές και ρατζα!

Τύφλα να 'χει η μεταεκπαίδευση! :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: High End Munich Show 2010

συμφωνώ απολύτως. Οταν αντί για το Weiss dac202 έπαιζε το cd player της Soulution το συγκεκριμένο σύστημα απογειώθηκε. Δυστυχώς σε τέτοιου επιπέδου μηχανήματα η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να επιφέρει μεγάλες διάφορες στις ακουστικες εντυπώσεις.

Έλα δίπλα ρε...χαχαχαχαχα

σημασία έχει ότι διαχειρίστηκαν το πρόβλημα και έδωσαν λύσεις [καλές-μέτριες] σε όλους.....φανταστείτε να γινόταν αυτό σε άλλη χώρα.....................................!

εμεις φυγαμε αμεσως απο το αεροδρομιο νοικιασαμε αυτοκινητο για την επομενη το πρωι και καναμε μια διαδρομη που θελαμε χρονια να κανουμε οδικως,Μοναχο - Ιντσμπουρκ - Μοντενα - Μπολονια - Ανκονα. Το εχουμε ευχαριστηθει πολυ και εχουμε γελασει τρελλα και περασει ομορφα....

εμεις φυγαμε αμεσως απο το αεροδρομιο νοικιασαμε αυτοκινητο για την επομενη το πρωι και καναμε μια διαδρομη που θελαμε χρονια να κανουμε οδικως,Μοναχο - Ιντσμπουρκ - Μοντενα - Μπολονια - Ανκονα. Το εχουμε ευχαριστηθει πολυ και εχουμε γελασει τρελλα και περασει ομορφα....

Καταπληκτική διαδρομή! Από τις αγαπημένες μου ‛αυτοκινητάδες’ στην Ευρώπη.
Ελπίζω να κάνατε μια στάση και στο Innsbruck πρωί πρωί για καφέ (καθώς τα καράβια φεύγουν μεσημέρι).

:driver:Ωραία ολα αυτα αλλα ξεφευγουμε απο το θέμα, & φώτο δεν έχουμε δεί.:SFGSFGS5: .Μηπως να το ονομάσουμε High End Munich Show 2010 χωρις επιστροφή?

:driver:Ωραία ολα αυτα αλλα ξεφευγουμε απο το θέμα, & φώτο δεν έχουμε δεί.:SFGSFGS5: .Μηπως να το ονομάσουμε High End Munich Show 2010 χωρις επιστροφή?

Θα έρθουν και οι φωτογραφίες, μην βιάζεσαι..

Ας απολαύσουμε εμείς που δεν μπορέσαμε να πάμε,τις εμπειρίες των φίλων που έκαναν το ταξίδι και που με τόσο ενθουσιασμό μας μεταφέρουν εδώ.

Το παρόν tread άλλωστε είναι ότι πρέπει για χαλαρή κουβεντούλα..enjoy!

Τιποτα για τα CANTON 1.2 REF.?η τα ACSENDO system F? τα δευτερα καπιοι τα ειχαν FAVOR ROOM!!

Last edited by a moderator:
Φετος είδαμε πολλά πραγματικά μεγάλα συστήματα (περισσότερα από πέρισυ), μόνο 2 οι Ελληνικές παρουσίες. Ας ξεκινήσουμε από τον δικό μας άνθρωπο τον Μανώλη - Morfeas
Επαιξε με τα περίφημα ηχεία του Anima και ενισχυτικά ελληνικά προ και τελικο λαμπάτο 15 watt και πηγές cd Horning και EMT - καλώδια Nirvana
Ο ήχος πολύ ωραίος, παρά τους τρομερούς περιορισμούς του χώρου ο οποίος ήταν αφενός μικρός και αφετέρου με νοβοπάν....

100_0515.jpg

100_0518.jpg

και στο αμιγώς δικό της δωμάτιο full Ypsilon system με Acapella - και εδώ πολύ ωραίος ήχος με το ηχείο να παίζει καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη φορά τα έχω ακούσει..

100_0555.jpg

100_0557.jpg

100_0556.jpg

Πρώτη παγκόσμια εμφάνιση του ηχείου VR35 του Von Schweikert με ενισχυτικά KR πηγή Eera ή pc (από τον Cor που είναι ο Ολλανδός αντιπρόσωπος)

100_0508.jpg