High End συστήματα στην Κων/λη σε 6 video clips!

skaloumbakas

Banned
24 December 2006
261
Audio listening events are described in more detail below, in chronological order:
(Αντιγράφω από την σχετική σελίδα του web-site στα EVENTS)

Η επίσκεψη είχε γίνει μετά από πρόσκληση του αντίστοιχου Club της Πόλης και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2000.

221821438.jpg

Εδώ είμαστε στο DIVAN hotel της Πόλης όπου του μίλησα για (τι άλλο?) τον αναλογικό ήχο (κύριος λόγος της πρόσκλησής μας)

Η ποιότητα όχι εξαιρετική (η αρχική λήψη VHS και προχθές κάπου το ανακάλυψα και το ψηφιοποίησα) αλλά πολύ ενδιαφέρον από audiophile πλευράς πιστεύω.

Σύντομη περιγραφή των συστημάτων που ακούσαμε και φαίνονται στα φιλμάκια:
(αντιγράφω από το Forum)

System in 3:
• Cd player: Conrad Johnson DV-2b, preamplifier: Conrad Johnson PV12 with tube phono stage, amplifiers: Conrad Johnson Premier 12 monoblocks, speakers: Martin Logan Request
• Interconnects: Audioquest Onyx
• Speaker Cables: WireWorld Gold Eclipse
• Power Conditioner: MIT Z Center with Z cord II, Mains regulation: Akusta

System in 4:
• Transport: Burmester 969, upsampler: dCS Purcell, D/A converter: dCS Delius, (digital processor: Accuphase DG-28), preamplifier: Audio Research ref-2, amplifier: Krell FPB-600, speakers: JMLab Utop
• Speaker Cables: Nordost SPM
• Digital cable: Nordost Quattrofil
• Accessories: Burmester Power Conditioner

System in 5:
• Turntable: Michell Gyrodec, Arm: SME V, Cartridge: Clearaudio reference, CD Player: ARC CD2, Phono Preamp: ARC PH3 SE, Line Preamp: ARC Reference 1, Power Amp: AR reference 600 stereo, Speakers: Genesis 200
• Interconnects: Transparent Reference & Ultra
• Speaker Cables: Transparent Reference XL + Audioquest (short cut)
• Power cords: NBS
• Accessories: Radio Sack DB meter, VPI Record cleaner etc

System in 6:
• Transport: Mark Levinson 31.5, D/A converter: Mark Levinson 30.5, preamplifier: mark Levinson 32, active crossover, amplifiers (main): Mark Levinson 33 monoblocks, amplifier (sub): Mark Levinson 336 bridged, speakers: Wilson Grand Slamm(25Khz-40Hz) + Wilson XS subWoofer(central, 55-16Hz)
• Interconnects: XLO limited edition / Signature (sub)
• Speaker Cables: XLO limited edition / Signature (sub)
• Digital cable: XLO limited edition
• Power cords: Purist Audio Dominus (he has taken them out)
• Accessories: Burmester Power Conditioner (he has taken it out)

System in 7:
• CD PLayer: Linn IKEMI (under Trial), Preamp: Deger Terem D&B Lab tube type, power amplifier: Deger Terem D&B Lab 80 W monoblock tube type, speakers: KEF Reference 4
• Interconnects: Straightwire and Synergestic Research / Resolution Reference (under trial)
• Power cords: Synergestic Research Master Coupler on Linn CD player.

System in 8:
• CD Player / Preamp: Krell KPS 25 sc combination unit, Amplifier: Krell FPB 600C, speakers: Wilson Watt Puppy 6
• Interconnect: cast wire
• Speaker Cables: MIT 850
• Power cords: Normal

Αίσχος! Ούτε ένας δεν έχει magnepan! :smash:

Καλά ρε Χρήστο, δεν είχε κανα ταβερνάκι να μαζευτείτε να τα πείτε?
Ούτε πολιτικοί να είσασταν!

ΥΓ:Για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο τι λένε οι φίλοι μας?

Re: Απάντηση: High End συστήματα στην Κων/λη σε 6 video clips!

Αίσχος! Ούτε ένας δεν έχει magnepan! :smash:

Καλά ρε Χρήστο, δεν είχε κανα ταβερνάκι να μαζευτείτε να τα πείτε?
Ούτε πολιτικοί να είσασταν!

ΥΓ:Για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο τι λένε οι φίλοι μας?
Στέργιε,

Εχω και φιλμάκι από ταβερνάκι να σε βάλω ρε φιλαράκ, αλλά εδώ είναι high end κατηγορία, ρεμεμπερ?

Για κάτσε ρε γκαρντάσ, δηλαδή τα Genesis 200 δε σε κάνανε?
Θα σε πω και τι με είπαν για τις μεταξύ των 2 λαών σχέσεις...:BDGBGDB55:

Βαγγέλη,

αυτό που με ρώτησες, με το ζόρι το κρατάω κρυφό... -bye-

επιτρεψτε μου μια ΟΤ αλλα ακριβως εκεινο τον μηνα εγω ακουγα ενα αλλο χαιενταδικο συστημα, πραγματικο ομως, οχι ψευτικο, κοιταχτε την φωτογραφια παιδακια μου. Μνημες που μενουν χωρις VHS

Attachments

• hilary-hahn-2.jpg
    hilary-hahn-2.jpg
    10 KB · Views: 81
Από ζωντανή μουσική, άλλο τίποτα κε Χρήστου..

επιτρεψτε μου μια ΟΤ αλλα ακριβως εκεινο τον μηνα εγω ακουγα ενα αλλο χαιενταδικο συστημα, πραγματικο ομως, οχι ψευτικο, κοιταχτε την φωτογραφια παιδακια μου. Μνημες που μενουν χωρις VHS

Κι εμείς ακούσαμε αυτό στο meeting του Ιουνίου 2006

Τα σέβη μου! -bye-

(αλήθεια Giannis Christou , φαντάζομαι θα βαρεθήκατε να δείτε τα φιλμάκια γιατί τουλάχιστον ζωντανό πιάνο είχαμε μπόλικο...)

Απλα δεν μπορω να δω τιποτα απο αυτα που βαζεις σε λινκ, ο υπολογιστης μου ειναι απο το 1996.
Υπολογιζω ομως οτι ειδατε χορο της κοιλιας πανω σε τραπεζι, χαχαχαχαχα αφου εισασταν στην Πολη....
Για να γυρισουμε στα μηχανηματα, τα περισσοτερα δεν τα εχω ακουσει, τις μαρκες δηλαδη, αλλα ο ποιο συνετος φαινεται ο Νρ 8 γιατι εχει απλα καλωδια, εκτος απο ενα.
Αυριο που θα ξαναμπω μεσα θα εχω 100 σελιδες να διαβασω μου φαινεται....
Ισως εχετε λυσει και το ΕλληνοΤουρκικο προβλημα.

Oι τιμές των συσκευών στην Τουρκία βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με τις αντίστοιχες Ελληνικές ;

Οταν είχαμε πάει, υπήρχαν μόνο 2 dealers στη Πόλη (Acusta και Lοtus που φαίνονται στο βιντεάκι) που έφερναν σχεδόν ότι φέρνουν εδώ 42 dealers...

Οι τιμές, μάλλον ακριβότερες.

Στο βιντεάκι από το DIVAN hotel, το σύστημα ήταν επίδειξη της Acusta.

BTW, δεν υπήρχε (τουλάχιστον τότε), ΟΥΤΕ ΕΝΑ περιοδικό Audio στη Τουρκία και όλοι ενημερώνονται από ξένα περιοδικά.

Επίσης, όσον αφορά το θέμα του βινυλίου, είναι αρκετά πίσω σε σχέση με Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλα ρε Χρηστο, στην Πολη και ειδατε χορο της κοιλιας? Και σε νομιζα για εξυπνο εσενα!
Δυστυχως, δεν ξερω κανενα απο αυτα τα ηχεια και ειδικα αυτο στην φωτογραφια, απο καλωδιο τι να πω, ουτε καν το βλεπω, μου ειναι αγνωστες οι μαρκες. Χανω?
Δειξε μου βιολια ομως και εκει ισως κατι μπορει να γινει να σου πω τι βιολι ειναι, ειδικα αν το ακουσω κιολας.
Εχτες ημουν σε ενα καταπληκτικο κονσερτο, γιαυτο ταξιδεψα σε αλλη πολη, 700 χιλιομετρα απο εδω. Βιολι και παλι, ειδες που πανε τα λεφτα μου? Γιαυτο εχω ενα καλωδιο τηλεφωνου πλακε στα ηχεια μου εδω και 40 χρονια. Μου εδωσε ο τελετεχνιτης που μου συνδεσε το τηλεφωνο μια κουλουρα με λιγα μετρα που ειχε για πεταμα και αυτο εχω ακομα.

Μουσική κουλτούρα, ψάρι και κρουαζιέρα...

Καλα ρε Χρηστο, στην Πολη και ειδατε χορο της κοιλιας? Και σε νομιζα για εξυπνο εσενα!
Δυστυχως, δεν ξερω κανενα απο αυτα τα ηχεια και ειδικα αυτο στην φωτογραφια, απο καλωδιο τι να πω, ουτε καν το βλεπω, μου ειναι αγνωστες οι μαρκες. Χανω?
Δειξε μου βιολια ομως και εκει ισως κατι μπορει να γινει να σου πω τι βιολι ειναι, ειδικα αν το ακουσω κιολας.
Εχτες ημουν σε ενα καταπληκτικο κονσερτο, γιαυτο ταξιδεψα σε αλλη πολη, 700 χιλιομετρα απο εδω. Βιολι και παλι, ειδες που πανε τα λεφτα μου? Γιαυτο εχω ενα καλωδιο τηλεφωνου πλακε στα ηχεια μου εδω και 40 χρονια. Μου εδωσε ο τελετεχνιτης που μου συνδεσε το τηλεφωνο μια κουλουρα με λιγα μετρα που ειχε για πεταμα και αυτο εχω ακομα.
Σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ την άποψή σου και την στάση σου (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ)

Γιάννη,

Μακάρι αυτή η κουλτούρα να ήταν περισσότερο ανεπτυγμένη και στην Ελλάδα.

Αν βρεθείς Αθήνα, θα ήθελα να βρίσκεσαι σε κάποιο από τα meeting μας και να τα πούμε και γιατί όχι να μας μιλήσεις για καποιο ειδικευμένο μουσικό θέμα. :grinning-smiley-043

Οσο για τον χορό της κοιλιάς, τους το ζητήσαμε και μας απάντησαν στο στιλ "...όχι ρε παιδιά, δεν είναι του επιπέδου μας..." και έτσι μας πήγαν σε Jazz LIVE (σχετικό φιλμάκι)

Για τον Στεργιο που ζήτησε τραπεζώματα και τα τοιαύτα, του βάζω ένα φιλμάκι για δείπνο στα παράλια του Βοσπόρου με ψάρι (ψάρι όχι από το Βόσπορο βέβαια...) καθώς και μιά κρουαζιέρα.
  • Dinner with fish @ Bosphorus (Vosporos Sea) side (διάρκεια φιλμ: 3 min)
  • Sailing at Bosphorus (Vosporos Sea) (διάρκεια φιλμ: 9 min)
Και θα σε βάλω Στέργιε και μιά μπριζολοφαγία σε λίγο που έγινε εδώ στην Αθήνα πριν 2 χρόνια!
(με γνωστούς και μη εξαιρεταίους...)

Stay tuned... -bye-

Ευχομαι καποια στιγμη... να ακουσω αυτα τα συστηματα live ... στην ομορφη Κωνσταντινουπολη.

Ελπιζω, και οσο ζω θα ελπιζω...

Το κομματι που θα παιξει πρωτο δεν θα το πω... ας το μαντεψετε

Μια διορθωση, ηδη το εχεις καταλαβει Χρηστο
παρελειψα ενα (δεν) αναμεσα στο: και δεν ειδατε χορο .....ηταν το σωστο, στην πρωτη σειρα προηγουμενου μηνυματος μου.
καλα, το μαντεψα οτι ζητησατε να πατε σε χορο της κοιλιας, ειναι σαν να πας Αθηνα και να μην πας στα σκυλαδικα, εεε στην Ακροπολη ενοουσα βεβαιως, χαχαχαχαχα...
Δεν κατεχω τιποτα το ιδιαιτερο απο μουσικη, μονο την πολυχρονη εμπειρια μου απο ζωντανα ακουσματα και ιδιαιτερα απο εκκλησιαστικα οργανα. Εχουμε τοσες εκκλησιες εδω με θαυμασια οργανα.

Ναι, κύττα αυτό το ένα (αν το αναγνωρίζεις... :ears: )

1613005.jpg
http://pic17.picturetrail.com/VOL826/116254/208745/1613005.jpg

(όχι, δεν είδαμε χορό της κοιλιάς, γ@μώτο...)

...καλά ρε παιδιά...μπροστά από το τζάκι στημένο το σύστημα???:grandpa:
...εκτός εάν το τζάκι αποτελεί απλά διακοσμητικό στοιχείο...οπότε, "πάω πάσο"...:grinning-smiley-043

Το θέμα δεν είναι αν είναι το απολύτως σωστό αλλά αν είναι "the best of the alternatives..."

Ακούω καλύτερη εναλλακτική, που να ειναι και WAF accepted...
(για να βγαίνει και κάτι από τα ΑΝΤΙ...)

(και μετά ανακαλύφθηκε η λέξη compromise...)

Εννοείται ότι το τζάκι δεν καίει ρε παιδιά.

Εκτός αν καίει όταν δεν παίζει και βάζει κάτι και τα σκεπάζει (καλ. ηχ και Krell), δεν θυμάμαι αν έγινε συζήτηση πάντως...

του τζακιού μου η φλόγα καίει,
γι' αυτό το σύστημά μου παραπέει?
:flipout: :flipout: :flipout: