HIGH FIDELITY GAME PART 2.

Οι μουσικές λίστες όπως γνωρίζεις είναι κυρίως αντρική δουλειά.
Με μεγάλη χαρά και αγωνία θα περιμένω μία δική σου.

AXAXAXAXAXAXAXA!

Βλεπω,πολυ ανετα σ επεισα για το φυλο μου,Δημητρη!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Λοιπόν, μπαίνω ξανά στο θέμα..

Κάποτε παλιά, έχοντας σαν πρώτη έμπνευση μια συζήτηση με το κολλητάρι μίστερ Τζιμ για ζήτημα αδιανόητου πλάσματος με το οποίο είχα κλείσει μια βδομάδα χωρισμού, έκατσα και έφτιαξα μια λίστα με 7 κομάτια, έβαλα το καθένα σε ενα ξεχωριστό cd (1 για το κάθε κομάτι δηλ.) και μετά τοποθέτησα τα 7 cds σε ενα πολύ ξεχωριστό, βαρύ και περιποιημένο κουτί με βελούδα, τρελά κουμπώματα και αισθητική μαυρίλας, με την ένδειξη "a week without you".

To περίβλημα του κάθε cd είχε απ'έξω αυτοκόλλητο που έγραφε ημέρα και κομάτι... παράδειγμα "MONDAY - in vain", "TUESDAY - Hollow soul" κτλ.κτλ.
Το άφησα στη πόρτα της χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις... έτσι, κάτι να της μείνει.

Δεν θυμάμαι καθόλου ποιά ήταν αυτά τα κομμάτια, θα ψάξω να τα βρω και θα τα ποστάρω. Σκοτεινιές πάντως..

Last edited:
Βρε συ Κωστα......συγνωμη δηλαδη ....για την παρεμβαση...:blush::blush:,συμπασχω μαζι σου,για την τοτε κατασταση,...αλλα μηπως....μπερδεψες τα Χαι Φιντελιτυ???:blush:

Βρε συ Κωστα......συγνωμη δηλαδη ....για την παρεμβαση...:blush::blush:,συμπασχω μαζι σου,για την τοτε κατασταση,...αλλα μηπως....μπερδεψες τα Χαι Φιντελιτυ???:blush:

Όχι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, πλάσμα/χωρισμός ήταν ενιαία κατάσταση...

Depeche Mode - Waiting for the night
U2 - If you wear that velvet dress
Elvis Costello - I want you
Deus - Serpentine
Νίκος Παπάζογλου - Αύγουστος

Αν τα πράγματα είναι όντως σοβαρά, τότε...

Chet Baker - My funny Valentine
Duke Ellinghton and John Coltrane - In a sentimental mood
Paul Weller - You do something to me
Connie Francis - Siboney
Love - Alone again or

Για το απόλυτο πλάσμα το απόλυτο τραγούδι και όχι top5 ένα αρκεί να δει τα πάντα

Maysa Matarazzi "Eu sei que Vou te amar"
καλό είναι να το ακούσετε αν δεν το γνωρίζετε.

http//sintonizate.net/musica/maysa/445368html

:chinscratch:
Πολύ φοβάμαι πως ότι και να της έγραφα θα μου το πέταγε στο κεφάλι:7SFGSFG:

Οπότε......χμμμμ, :idea: θα τις έγραφα τα πρώτα 5 τρακ από το "Time out" του Μπρούμπεκ,...... "κι όξω απ την πόρτα"

:ears:

Ήρθε κι η σειρά μου!

Λοιπόν, έτσι όπως θα βλέπω το πλάσμα να πλησιάζει, θα παίζει στο background το "Venus in Furs" των Velvet Underground.

Έπειτα, καθώς μπλέκουμε τα δίχτυα ο ένας στον άλλον, μπαίνει το "I Don't Know Why I Love You", των House of Love.

Ακολουθεί το "Falling" της Julee Cruise, όταν η κατάσταση πλησιάζει στην κορύφωσή της.

Στο επίμαχο κομμάτι, εκεί που το πλάσμα είναι σχεδόν δικό μου, ακούγεται το "Fade Into You", των Mazzy Star.

Τέλος, ως ευχαριστία προς το πλάσμα, μπαίνει το "Perfect Day" του Lou (ένας είναι ο Lou).

Το πλάσμα πλέον μου ανήκει (όπως και της ανήκω)...

Ήρθε κι η σειρά μου!

Λοιπόν, έτσι όπως θα βλέπω το πλάσμα να πλησιάζει, θα παίζει στο background το "Venus in Furs" των Velvet Underground.

Έπειτα, καθώς μπλέκουμε τα δίχτυα ο ένας στον άλλον, μπαίνει το "I Don't Know Why I Love You", των House of Love.

Ακολουθεί το "Falling" της Julee Cruise, όταν η κατάσταση πλησιάζει στην κορύφωσή της.

Στο επίμαχο κομμάτι, εκεί που το πλάσμα είναι σχεδόν δικό μου, ακούγεται το "Fade Into You", των Mazzy Star.

Τέλος, ως ευχαριστία προς το πλάσμα, μπαίνει το "Perfect Day" του Lou (ένας είναι ο Lou).

Το πλάσμα πλέον μου ανήκει (όπως και της ανήκω)...

Σου ευχομαι καλη επιτυχια!:2thumb22sup:;)

Μα δεν είπα ότι το βρήκα το πλάσμα, δυστυχώς...:frown:

Λειτουργούμε με βάση μια υποθετική κατάσταση.

Ωραια λοιπον....Αυτο που εννοουσα εαν συνεχιζα την προταση ειναι το εξης:

"Σου ευχομαι καλη επιτυχια στην τηρηση της σειρας με ακριβεια!!!!"Αχαχαχαχαχαχαχχα:blush: