High Fidelity

Το κακο δεν ειναι οτι δεν κυκλοφορει συγχρονως στην Αθηνα και στην Επαρχια. Το θεμα ειναι οτι γραφεται θα κυκλοφορησει π.χ στις 6 του μηνος και ερχεται στις 29 του μηνος, αυτο πρεπει να αλλαξει.
Μια αποκλιση 2 εως 3 μερες το καταλαβαινω οχι ομως 23 μερες.
Ο Ηχος ερχεται την ιδια ημερομηνια καθε φορα.

Καλά, μην το δένεις για τον Ήχο, ξεκίνησε στις 10 και τώρα κοντεύει στο 20 κάθε μήνα.
Όσο για τη διαφορά Αθήνας-Επαρχίας στο High Fidelity νομίζω ότι ξέρω τι γίνεται. Μαζεύουν τις επιστροφές της Αθήνας και τις στέλνουν στην επαρχία για να μειώσουν το τιράζ και τα έξοδα.

Αν αυτό συμβαίνει είναι απαράδεκτο! Δηλαδή εμείς στην επαρχία είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού;
Γι´αυτό καλά κάνω και προτιμώ τις ηλεκτρονικές συνδρομές.

Απάντηση: Re: High Fidelity

Καλά, μην το δένεις για τον Ήχο, ξεκίνησε στις 10 και τώρα κοντεύει στο 20 κάθε μήνα.
Όσο για τη διαφορά Αθήνας-Επαρχίας στο High Fidelity νομίζω ότι ξέρω τι γίνεται. Μαζεύουν τις επιστροφές της Αθήνας και τις στέλνουν στην επαρχία για να μειώσουν το τιράζ και τα έξοδα.

Απ το "νομίζω ότι ξέρω" μέχρι το ξέρω υπάρχει ένα χάος.
Κι εγώ πχ νομίζω ότι ξέρω: Είμαι η μετεμψύχωση του Αγίου Fidelity.

Εχει γραφεί πολλές φορές-και σ' ανταγωνιστικά περιοδικά,ότι αυτό γίνεται...

Ετσι ειναι, οι επιστροφες πανε επαρχια ενα μηνα μετα.
Οπως καταλαβαινεται "μια" καλη περιπτωση σε αγγελια μεταχ/σμενου να υπαρχη, δεν προκειται να την προλαβουμε ποτε.

εφοσον το παιρνετε συνεχεια γιατι δεν γινεστε σνδρομητες ?

Iσως γιατι δεν θα το βρουμε ποτε στο κουτι αλληλογραφιας της πολυκατοικιας

να αφηνουμε και κανα φραγκο στην τοπικη αγορα - περιπτερα

+1000
Πολύ σωστά κάνεις! Ειδικά αυτήν την περίοδο που θα πρέπει να στηρίζει ο καθένας τον διπλανό του.

Το High Fidelity σε καθε τευχος οριζει ημερομηνια κυκλοφοριας για την Αθηνα και μετα ενα μηνα περιπου για την επαρχια.
Μετα την καθορισμενη ημερομηνια που λενε οι ιδιοι αργει 20 με 25 μερες στην επαρχια.

Αυτός ο διαχωρισμός αθήνας / επαρχίας σχετικά με την κυκλοφορία είναι απαράδεκτος. Τα ίδια γίνονταν και στη δεκαετία του '80 με το "ποπ και ροκ" (ίσως και με άλλα περιοδικά) από ό,τι μου 'χουν πει οι παλιότεροι.
Καλύτερα να σταματήσουν την κυκλοφορία του σε έντυπη μορφή και να γίνεται on line μόνο.
Είναι θλιβερό εν ετει 2010 να σκέφτονται και να κάνουν έτσι.

Αυτός ο διαχωρισμός αθήνας / επαρχίας σχετικά με την κυκλοφορία είναι απαράδεκτος. Τα ίδια γίνονταν και στη δεκαετία του '80 με το "ποπ και ροκ" (ίσως και με άλλα περιοδικά) από ό,τι μου 'χουν πει οι παλιότεροι.
Καλύτερα να σταματήσουν την κυκλοφορία του σε έντυπη μορφή και να γίνεται on line μόνο.
Είναι θλιβερό εν ετει 2010 να σκέφτονται και να κάνουν έτσι.

Είπαμε, είναι διάφοροι λόγοι, τιράζ και οικονομικοί
που αναγκάζουν έντυπα χαμηλής κυκλοφορίας να χειριστούν
έτσι τη διανομή τους..
Ούτε διαχωρισμός μεταξύ Αθήνας- επαρχίας υπάρχει, ούτε
καμμιά άλλη συνομωσία..

Οπως καταλαβαινεται "μια" καλη περιπτωση σε αγγελια μεταχ/σμενου να υπαρχη, δεν προκειται να την προλαβουμε ποτε.

Πλάτων, έτσι κι αλλιώς το internet έχει προλάβει προ πολλού τα περιοδικά στις αγγελίες.

Και στο avclub αλλά κι αλλού, έχει πλήθος ευκαιριών.

Καλημερα σε ολους.Εγω ημουν συνδρομιτης απο το δευτερο τευχος του περιοδικου.Επειδη ομως τα περιπτερα το ειχαν 1 εβδομαδα πριν το παραλαβω στο σπιτι μου,προτιμησα να το αγοραζω απο τα περιπτερα.Η αποψη μου ειναι οτι η διακινηση του εν λογω περιοδικου,δεν ειναι σωστα οργανωμενη και χριζει νεας εκτιμισης,γιατι σε λιγο οι δυσαρεστημενοι αναγνωστες θα ειναι πιο πολλοι απο τους ευχαριστημενους.

Καλημερα σε ολους.Εγω ημουν συνδρομιτης απο το δευτερο τευχος του περιοδικου.Επειδη ομως τα περιπτερα το ειχαν 1 εβδομαδα πριν το παραλαβω στο σπιτι μου,προτιμησα να το αγοραζω απο τα περιπτερα.Η αποψη μου ειναι οτι η διακινηση του εν λογω περιοδικου,δεν ειναι σωστα οργανωμενη και χριζει νεας εκτιμισης,γιατι σε λιγο οι δυσαρεστημενοι αναγνωστες θα ειναι πιο πολλοι απο τους ευχαριστημενους.

Kαι εγώ για αυτό το λόγο δεν έκανα συνδρομή. Επίσης μία καλή λύση θα ήταν η ηλεκτρονική συνδρομή, και φτηνότερη θα ήταν και θα έλυνα τα προβλήματα αυτών που δεν μπορούν να το βρουν.

Η αυξανόμενη χρήση διαδικτύου αλλάζει τον τρόπο ζωής μας και τις προτιμήσεις μας. Αυτό θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά όσοι επιμένουν στην παραδοσιακή έντυπη μορφή έκδοσης. Τα λειτουργικά έξοδα θα αυξηθούν και σε συνδυασμό με την μείωση του αγοραστικού κοινού αναγκαστικά θα οδηγήσουν στη διακοπή της κυκλοφορίας.

Συμφωνώ για την ηλεκτρονική συνδρομή καθώς και για την αποστολή του σε μορφή pdf στο email του καθε συνδρομητή. Πολύ καλύτερα θα ήταν.

Αλλη η χαρά του έντυπου πάντως..

Και μόνο το ότι μπορείς να το διαβάζεις παντού, εμένα μου φτάνει!