...........Οπότε έκατσα να τους ακούσω :guitarist: η συκριση με καμιά
5αρια αλλους οπάδες ηταν συντριπτική!!!!!! ενας γεμάτος δυνατός ξεκουραστος ηχος γεματος λεπτομερειες και μικροαντιθέσεις και πληρη ηρεμία!!!!!!! στα χαμηλα περάσματα , δεν τσιρίζει πουθενα!! σε αντιθεση με τα ic που μου δίνουν την εντύπωση οτι στριγγλίζουν!!!! , η μονη συγκριση ηρθε με μια μοντούλα (ΘΕΟΣ να την κάνει μοντούλα σαν τραπεζάκι καφε ητανε!!!) με ecc 82 philps cryo και εκει μου φάνηκε οτι η λυχνία κερδιζε λίγο στις φωνές αλλα εχανε στην ηρεμία ! και στην λεπτομέρεια !
Καμμία αντίρηση ούτε αντιπαράθεση, ούτε αμφισβήτηση.
Στο πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον (με φίλτρα στην ανάδραση, πυκνωτές στην είσοδο-έξοδο κλπ) είναι πολύ πιθανόν να πατάει οτιδήποτε!
Η δική μου αμφιβολία αναφέρεται στην "πασπαρτού" χρήση μια τέτοιας μοντούλας.
Φίλος αγορασε αυτό
http://cgi.ebay.at/OPA627-CD-Player...hZ004QQcategoryZ14917QQtcZphotoQQcmdZViewItem
πηγε 80 ευρω , εγω αγόρασα ta burson 95 ευρω ( οι τίμες είναι σε aystralian dollars μην μπερδευεσται) και εγινε η κόντρα !!! ο φιλος λοιπον ενθουσιαστηκε τοσο :BDGBGDB55: που αγόρασε 4 κομάτια !! και εναν ενισχιτη αυτος και εναν εγω !!! εντος των ημερων λοιπον θα εχουμε εντυπωσεις απο εναν τεραστιο κατουσιαν opamp γιατι με τετοια νοοτροπία εχει σχεδιάση τον ενισχιτη (λεει αυτος!!!),,,
Και πολύ σωστά λέει!!
Ένας opamp είτε IC είτε διακριτός, έχει σχεδίαση τελικού ενισχυτή push-pull....
συγνώμη εαν σας ζαλισα , δεν εχω πρόθεση αντιπαραθεσης και ουτε με νοιαζει ποια φιλοσοφία εχει τεχνικα δικιο! με ενδιαφέρει ΠΟΙΟ ΠΑΊΖΕΙ ΚΑΛΑ!!!!!! :guitarist: