HiMedia 600A / 600B

Αναφέρομαι στο post 162 αυτού του thread και που έχει link για την Αυστραλία. Δικό σου δεν είναι;

Μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά σκέφτηκα ότι ίσως σχετίζεται με αυτό που έπαθε ο "giorgos th." παραπάνω που του χάλασε και ότι καλό θα ήταν να αναφερθεί για όσους δεν γνωρίζουν αγγλικά και τεχνικά τόσο καλά.

Last edited:
ναι δικό μου είναι αλλά αν δεις το official link είναι από την μαμα himedia -bye-
αυτά που αναφέρεις δεν ισχύουν για την official αλλα για την Enhanced Version

βγήκε και καινούργια έκδοση χθες
Official Version 1.0.3.4 (2011-06-25)
Fixed Bugs:

- System locked up when applying Reset to Factory
- Power off key didn't power off the system sometimes
- Still displayed external subtitle if users insert a DVD disc into optical drive while playing a BluRay movie stored in HDD
- Change DVD icon in Device Manager
- Got some video playback problems after playing a BluRay movie
- Failed to play DVD discs sometimes

Η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων απο τον σταθερό (όλα ενσύρματα μέσω router) στο himedia είναι γύρω στα 8ΜΒ.
Τί μπορεί να φταίει ?

Παιδια η 1.0.3.3 δεν εχει να κανει με το κλειδι που σου στελνουν..
η 1.0.3.3.1 το θελει...

Λοιπον...κανονισα με futeko να σταλει για ελεγχο/αλλαγη..
και επειδη ειναι σχετικα καινουργιο το μηχανημα θα μου καλυψουν και τα εξοδα αποστολης...
Πολλα μπραβο..

Και γω ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του 600Β!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα με εκνευριζει οτι δεν μπορει να δειξει τα αρχεια σε λιστα και τα δειχνει χυμα χωρις ονοματα ολα μαζι κ πρεπει να ψαχνεις ενα-ενα.

Απο κει και περα πολυ καλες ενυπωσεις.

απο το site σχετικα με τι δισκο να επιλεξουμε για το 600Β http://www.futeko.com/products/MP00028.php

Q: What kind of internal hard drive can be installed in the 600B?
A: Any SATA 1,2, or 3 hard drive of up to 3TB in capacity can be installed, 2.5" or 3.5". The player itself supports up to SATA2, so a SATA3 drive will work but only at SATA2 speeds. The 600B is designed to use the player casing as a heatsink for the internal hard drive. This means that the casing is designed to get warm to the touch. 3.5" HDDs vary hugely in the amount of heat emitted, and this variation will manifest itself in the heat of the 600B casing. We recommend using as cool a HDD as possible. 5400RPM drives often run cooler than 7200RPM models (and the speed difference is irrelevant to media use). A particular recommendation would be the Western Digital Caviar Green range of specially designed low-power, low-heat hard drives. See here: Western Digital Caviar Green

ετσι προχειρα που κοιταξα βρηκα 2 επιλογες... ποιον θα προτεινατε?

1) SEAGATE SATA3 3.5'' 2 TB 32MB LOW POWER
2) WD Caviar Green WD20EARS 2TB HDD 3.5''

ο πρωτος στροφαρει 5900 και ο WD 7200 αν δεν απατωμαι...ισως οι χαμηλοτερς στροφες να ειναι καλυτερες απο πλευρα θερμοκρασιας σωστα?

http://www.plaisio.gr/Computers/Har...D-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm

Και γω ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του 600Β!

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα με εκνευριζει οτι δεν μπορει να δειξει τα αρχεια σε λιστα και τα δειχνει χυμα χωρις ονοματα ολα μαζι κ πρεπει να ψαχνεις ενα-ενα.

Απο κει και περα πολυ καλες ενυπωσεις.

Πήγαινε από file manager, διάλεξε list view και θα τα δεις όπως ακριβώς αναφέρεις.

Απάντηση: HiMedia 600A / 600B / 600C

το θέμα θα πρέπει να μετονομαστεί σε HiMedia 600A / 600B / 600C ... :grinning-smiley-043

Με δίσκο όπως το Β, αλλά χωρίς τα λοιπά καλούδια (lcd, sata, usb3 κλπ...)

http://www.iboum.com/pr/him600c.php

στην σελίδα της HiMedia δεν υπάρχει ακόμα...

Καλημέρα σε όλους!-bye-

Με ενδιαφέρει το 600Β.

Δύο ερωτήσεις:

1. Για να συνδεθώ ασύρματα με το ρούτερ μου (HOL) θα χρειαστεί και το στικάκι που πωλείται χωριστά?
  2. (Παράκληση προς τους φίλους που έβαλαν ήδη σκληρό) Τι βάζουμε από σκληρό 2 με 3 Tera?

τελικα δεν κρατηθηκα και παρηγγειλα το 600Β.
σημερα εγινε dispatch απο uk

4/7 ηρθε, πηγα παρελαβα σημερα... πρωτες εντυπωσεις ικανοποιητικες. ηρθε με 1.2.6. φιρμ. ειχε ενα συμπαθητικο βιβλιαρακι 26 σελιδων στα αγγλικα. ρυθμισα τα βασικα (υποτιτλοι, ηχος, firmware update απο 1.2.6 σε 1.0.3.4)

εχω καποιες αποριες οπως:

1. broswer google και σε καποια Interfaces οπως οι συνδεσμοι για το νετ μου βγαζει κινεζικα ενω εχω english language
2. ενα σατα δισκο που ειχα format-αρει σε ext2 (για να το βλεπει ως Linux το egreat M33H) δεν τον βλεπει καθολου σαν εξωτερικο απο την συνδεση με το σατα
3. δεν εχω καταλαβει πως θα δει το δικτυο μου για να αναπαραγει ταινιες και λοιπο υλικο απο το main pc και τους εξωτερικους του (thomson TG585 router, windows 7, εχω κανει homegroup)

δεν μπορω να δω με τιποτα τα shared αρχεια απο το ΗΥ.

εχω κανει shared τα folders που θελω αλλα μου ζηταει net user id στο network login
απο το βιβλιο οδηγιων αναφερει πως πρεπει να βρεις το PC ID
(the PC ID and password is created when PC shares the file folder)

κανεις με win7 να πει?

Γεια σας

Διαβασα ολο το τοπικ μα απαντηση σε αυτο που ηθελα δεν βρηκα.
Εχω το egreat M34A μα απο βδομαδα που αλλαζω τηλεοραση θα το βγαλω στη συνταξη γιατι δεν τη παλευει καθολου με τις 1080αρες ματροσκες!
Μονο αυτο ζηταω απο το media player, να του συνδεω εξωτερικο σκληρο που περιεχει τετοιες ματροσκες και να τις παιζει απροβληματιστα!
Θα με καλυψει το 600Α ή πρεπει να βαλω το χερι πιο βαθια στη τσεπη; :laugh:

για αυτό που ζητάς, σε καλύπτει οποιοδήποτε σύγχρονο media player... και το 600Α φυσικά.

Re: Απάντηση: HiMedia 600A / 600B

για αυτό που ζητάς, σε καλύπτει οποιοδήποτε σύγχρονο media player... και το 600Α φυσικά.

Σε ευχαριστω! Μαλλον εχω χασει επαφη με το αθλημα και ρωταω αυτονοητα πραγματα!

Παντως λογω τιμης και design νομιζω πως θα το προτιμησω!

Όταν κάνουμε format σε καινούργιο "εσωτερικό" με το 600Β, δίνει 4 επιλογές (timeshift, buffer,...) από τις οποίες δεν βγάζω νόημα, δεν βοηθάει και το manual.
Τι να προτιμήσω? (Εγώ έβαλα την μπάρα φουλ:AFADF0:)

Α! Αν ενδιαφέρει κάποιον, "διαβάζει" άψογα τον "εξωτερικό" μου WD My Book Essential 3T USB3.0 που μου έχει δημιουργήσει (γενικά) πολλά προβλήματα ασυμβατότητας.

Το εκανα παραγγελια χτες απο futeco!:2thumb22sup:

Bεβαια παροτι ηθελα και το wifi adaptor δεν το πηρα καθοτι το χρημα που εχε μεσα η χρεωστικη δεν εφτανε!

Εχετε να αναφετε καποιο αλλο φτηνιαρικο για να παρω απο ebay?

Σε ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους πως παίζει τους εξωτερικούς; Δεν μου τους εμφανίζει.Οι εσωτερικοί είναι Αγγλικοί.