Himedia 900 a/b/c

φορματ τον δισκο απο το μηχανημα και βαλε το τελευταιο fw ollyp η του ρουμανου.....αν ψαξεις πιο πισω θα βρεις τα λινκ

αν θυμαμαι καλα ναι,ο ρουμανος απλα περνει (απ οτι εχω καταλαβει) την εκδοση του ollyp και προσθετει τα ιντερνετικα καναλια,δεν αλλαζει κατι στο fw

Νέο επίσημο firmware (έστω και beta) έχουμε να δούμε από 20/07/2011...
Ο ollyp (μάλλον) δεν ασχολείται πλέον,αφού Custom FW έβγαλε για την 1.0.4.10.
Δεν ξέρω αν είναι και καλά ο άνθρωπος....

καλησπέρα κ απο εμένα.
μόλις έβαλα ένα δίσκο 2tb ,στο himedia 900b.αλλά δεν μπορώ να τον δώ στο δίκτυο ,ούτε τα windows 7 τον βρίσκουν ,αλλά κ το ubuntu τον βρίσκει κ βγάζει
σφάλμα unable to mount the drive, κατι τέτοιο. μπόρεί κάποιος να μου πεί τι ρυθμήσεις πρέπει να κάνω? θέλω να περνάω τα αρχεία απο το pc ασύρματα στον
δίκσο κ να τα παίζω απο το media player.

το να περασεις τα αρχεια ασυρματα θα σου παρει μια ζωη.Μια ταινια 3gb θελει 3-4 ωρες.Η διαγραφη ειναι ευκολη ασυρματα.

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

καλησπέρα σε όλους
έχω το 900a
έχω το εξής πρόβλημα --
η υπότιτλοι σε ταινία 3d bluray.iso δεν έχουν καθόλου βάθος
- μάλλον η υπότιτλοι πρέπει να είναι λίγο πιο μπροστά από την εικόνα-
-όμως παίζουν όπως σε μια απλή ταινία χωρίς καθόλου βάθος
με αποτέλεσμα να είναι πολύ κουραστική η παρακολούθηση τις ταινίας
ενώ σε ταινίες 3d sbs η υπότιτλοι παίζουν πολύ καλά
-για την εικόνα στο menu 3d υπάρχει ρύθμιση του βάθους
από μηδέν το δεκαπέντε
-για τους υπότιτλους πεζή να υπάρχει τέτοια ρύθμιση
η εγώ κάνω κάτι λάθος-
παιδεύομαι με τις ρύθμισις χωρίς αποτέλεσμα
και αυτό μονο σε 3d bluray.iso
ευκαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Καλημερα σε ολους!Ξερει καποιος αν το himedia 900b υποστηριζει τη δυνατοτητα Control with hdmi. Θελω να το συνδεσω στον ενισχυτη μου και ενω αυτος ειναι κλειστος ,η εικονα και ο ηχος να περνανε στην τηλεοραση. Το εχω κανει με το ps3, αλλα με το himedia δεν το εχω καταφερει. Στις ρυθμισεις του himedia δεν βρηκα καμια επιλογη για hdmi control (στο ps3 υπηρχε). Eχω το firmware του ollyp. Δε θυμαμαι ποια εκδοση ακριβως ,αλλα αν παιζει καποιο ρολο μπορω να το ψαξω περισσοτερο.
Ευχαριστω!

Με το που άρχισαν τα παράπονα στο φόρουμ της futeko για ανύπαρκτη υποστήριξη και οι προτροπές ότι δεν αξίζει να αγοράσει κανείς τον δεκτή....
Ήρθε ένα beta firmware.

http://dl.himedia-tech.cn/HD900B/HD900_1.0.5.6.tar.gz

1. dlna/samba name issue
2. update NTFS driver
3. improve the bookmark function。
4. youtube issue fix
5. fix the Win7 checking disk issue
6. fix the copy file missing

Παιδιά, θυμίστε μου λίγο την συνδεσμολογία για ψηφιακό ήχο και εικόνα σας παρακαλώ. Έχω το 910a, ενισχυτή Yamaha rx-v 473 me 1 hdmi out και 4 hdmi in, και την UT50 με 1 hdmi (arc) και 1 απλό hdmi. Ευχαριστώ.

καλημερα παιδια !
μολις ηρθε στα χερια μου ενα 910 απο futeko !
δεν μπορω να το συνδεσω στο wireless δικτυο μου,συνεχεια λεει test failed!
γιατι?εχει κανεις καμια ιδεα?

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος οτι υποστηριζει μονο "n" wifi?τα specs αυτο γραφουν..
μαλλον αυτο ειναι το προβλημα..

εχω στο himedia 900b ενα σκληρό κ θέλω να μην εμφανίζει καποιους συγκεκριμένους φακέλους στην movie library
γινεται αυτό?προσπάθησα να ονομάσω τον φάκελο με την τελεία μπροστά αλλα βγάζει σφάλμα οτι bd file setup must be rebuilt.
υπάρχει τρόπος? επίσης αφου η standar hd ανάλυση ειναι 1920χ1080 γιατι όλες οι ταινίες που κυκλοφορούν στο net εχούν ανάλυση
1920χ800 με αποτέλεσμα να δείχνει πάντα τις ενοχλητικες μαύρες μπάρες? απο ανάλυση ποιά αρχεία είναι καλύτερα τα mp4 h τα mkv?

kalispera paidia molis exthes mou eftase o himedia 910 prospatho na do tainia me ypotitlous ala apo oti fenete den vlepei katholou srt ti mporo na kanw?? dokimasa kai me to firmware tou roumanou ala apo oti vlepw ta idia... se kapies tainies mou emfanizei kinezika opios mporei as me boithisi

μην περιμενεις μεσα απο το μηχανημα να δεις το αρχειο srt ....βαλε of και το subtitle load......

γραφε ελληνικα αν θελεις γιατι θα σου σβησουν τα ποστ

απο ότι βλέπω δεν θα βγάλω άκρη ούτε έτσι κάνει τίποτα... μαλον λάθος επιλογή μηχανήματος αναγκαστικά θα πρέπει να ενσωματώσω τους υπότιτλους σε όλες της ταινίες που έχω στον δίσκο ευχαριστώ παντός και συγνώμη για τα greekglish