Himedia 900 a/b/c

Όχι δεν το έχω βάλει.

εδώ το λινκ για τον δεύτερο που του κόλλησε.

www.futeko.com/forum/index.php?id=569

αν δεις όλο το νήμα (που μάλλον το έχεις δει),
φαίνεται το λάθος τους με τον installer.

Το θέμα είναι ότι διαφημίζουν τον player να κάνει κάποια πράγματα,ενώ έπρεπε να γράφουν για μελλοντική αναβαθμηση.

Στα διάφορα φόρα έχουν αναφερθεί πολλά bugs.

Μα αν υπήρχε λάθος με τον installer οι δεκάδες άλλοι που το βάλανε (ακόμα και με μη force τρόπο από το μενού) πως τα κατάφεραν ;
Νομίζω το αποσύραν προληπτικά.
Να υπογραμμίσω για μια ακόμα φορά πως σε κάθε update προτείνουν να βγάζουμε ότι έχουμε φορτωμένο πάνω (δίσκους/TF-SD).

Το συγκεκριμένο firmware είναι προβληματικό και κρεμάει τα μηχανήματα χωρίς δυνατότητα επαναφοράς. Η απάντηση της Himedia είναι ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει επίσημο firmware που θα διορθώνει τα πράγματα.

Πάντως για να είμαστε ξεκάθαροι το συγκεκριμένο firmware είναι beta και ποτέ δεν βγήκε επίσημα σε release. Πράγμα που σημαίνει ότι όποιος το δοκιμάζει συμφωνεί να γίνει πειραματόζωο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Απάντηση: Re: Himedia 900 a/b/c

Υπαρχει θεμα με τον installer.
itsv-j-1f0e.jpg

''the installer does not recognize the hardware revision! This is a fatal error!''
http://www.futeko.com/forum/index.php?id=517

Ειναι μην σου κατσει........

Το hardware του player ειναι καλο.
Μεχρι στιγμης ομως αυτα που προσφερει τα βρησκεις και με πιο λιγα λεφτα σε αλλα mp.

Αναμενουμε το καλυτερο.

Last edited:
Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

το 900Α το βλέπω πλέον διαθέσιμο από την futeko αλλά και από w2comp στο ebay.. στα 123Ε.

αντε λίγη αναμονή ακόμα, και λογικά θα το δούμε σύντομα και από τον Ελληνα αντιπρόσωπο...

Σωστά θα υπάρχει μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας. Στην έκδοση με αλλά και χωρίς wifi.

Αρκετα mp παιζουν,που δεν υποστηριζουν 3d iso / full 3d hd και κανουν φθηνοτερα.

Μέχρι να βγει το firmware που λες είναι ένας player που παίζει μεχρι mkv 1080p.

Συγγνώμη αν μου διαφεύγει κάτι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Αρκετα mp παιζουν,που δεν υποστηριζουν 3d iso / full 3d hd και κανουν φθηνοτερα.

Μέχρι να βγει το firmware που λες είναι ένας player που παίζει μεχρι mkv 1080p.

Συγγνώμη αν μου διαφεύγει κάτι.

Μαλλον εγω δεν καταλαβα τι εννοεις. Το μηχανακι ηδη παιζει 3d με το υπαρχον firmware. Αυτο που περιμενουμε προφανως θα διορθωσει καποια θεματα και θα βελτιωσει καποια αλλα.

Θα σου προτεινα να διαβασεις τον ΗΧΟ αυτου του μηνα που εχει παρουσιαση του 900b και σε 3d δοκιμη.

Αρκετοι ρωτανε αν υποστηρίζει frame-packed 3d και blu-ray iso 3d.
Αυτα που διαφημιζει δηλαδη.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή αλλά και με δοκιμές που έκανε ο συντάκτης του ΗΧΟΣ η απάντηση είναι ΝΑΙ. Ο λόγος που το θέτω έτσι είναι ότι προσωπικά δεν έχω την υποδομή να το δοκιμάσω. Σημείωση ότι το μηχάνημα που στείλαμε στον ήχο φορούσε την τελευταία επίσημη έκδοση του firmware 1.0.0.26.

περιμενοντας να ερθει το 900b...αν κ βλεπω κ ακουω για πολλα κολληματακια κ προβληματακια...ειδωμεν...

Κάθε αρχή κ δύσκολη το μηχάνημα έχει ένα-δυο μήνες που βγήκε.
Τα προβλήματα εστιάζονται βασικά στο 3d (full hd), υπάρχει feedback στην εταιρία κ ελπίζουμε σε νέα filmware που θα το βελτιώσουν.
Ανάλογα κ σοβαρότερα προβλήματα έχει κ το έτερο αδερφάκι prodigy.
Σε ότι άλλο του βάλεις 99,9% θα στο παίξει.

ευχαριστω για την απαντηση.

μα αυτος ειναι κι ενας κυριος λογος που το περιμενω να το παρω , λογικα απο τον εδω αντιπροσωπο , το 3d.
αν εχει προβληματα....

εχω ηδη το mede8er 400x το οποιο σε βαριες ματροσκες μου κανει κολπα, σπασιματα, κολληματα, Lip sync Κλπ κλπ.

εστιαζω το προβλημα κυριως σε mkv με DTS HD MA η αναλογου ειδους ηχο.

κατα τ αλλα ολα καλα..

βεβαια θα ηθελα το 900β να χει κ καλυτερη εικονα κ ηχο, να παιζει τα παντα ευκολα χωρις κολπα , να δουλευουν παντου κ παντα οι υποτιτλοι σωστα κλπ.

καποιος που να το εχει ηδη να μας πει εντυπωσεις???

To μηχανάκι παίζει απροβλημάτιστα όλα αυτά που ανέφερε ο φίλος (3D ΤV δεν έχω) στην 5090Η . Όσο για τους υπότιτλους και εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρύθμισης ή μεγέθους ή συγχρονισμού .Συμφωνώ ότι είναι ελάχιστα πιο αχνοί όπως λέει ο Λευτέρης αλλά άμα κάνεις pause και μπεις στο setup και επιλέξεις την άλλη γραμματοσειρά τότε γίνονται ζωηροί.
Δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά σε κανένα iso ή βαριά mkv 45GB με περίεργες κωδικοποιήσεις . Όπως και κάθε συσκευή θέλει τις ενέσεις της και θα τις έχει με αναβαθμίσεις.Υπάρχει media player που είναι το καλύτερο απ όλα ? Δεν νομίζω . Όλα έχουν τα συν και τα μείον .Εξάλλου μέσα σε 3 αναβαθμίσεις έλυσαν τα περισσότερα και σε μικρό διάστημα .
Beta να μην βάζετε ή αν βάζετε να μην έχετε παράπονο γιατί ξέρετε τις συνέπειες σαν πειραματόζωα . Στα ξένα φόρα αυτοί που την έβαλαν παραπονιούνται συνέχεια ..ας μην την έβαζαν . Ούτε στο επίσημο site υπάρχει .
Ολοι κυρίως εστιάζουν στο να μπουν forced subs στο AVATAR , RIO κτλ

...Μάλλον είναι beta και το δεν έχουν βάλει. Και επίσης beta καλό είναι να μην τα αγγίζουμε... μετά από λίγο καιρό, έρχονται και τα stable...

Βρε παιδιά, ορίστε δύο σελίδες πριν τι έγραφα, και χωρίς καν να διαβάσω τα σχετικά θέματα... Οχι να βάλει κάποιος beta firm και μετά να έχει και απαιτήσεις!!! Αυτά είναι unsupported...