karhariasgr
New member
- 6 December 2011
- 86
Καλο θα ήταν να βλέπει τα shares του Mac αλλα όχι απαραίτητο...δοκίμασα να το κατεβάσω αρκετές φορές και στο τέλος μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο και δε μπορώ να το κάνω αποσυμπίεση.. Το rom είναι αυτή και είναι τόσο μεγάλη, 1.2 γίγα??!?
Φίλε auteur και εγώ Mac έχω σπίτι και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με το streaming και τους share folders. Κάπου δε μου δουλεύει σωστά ή δε μου δουλεύει καλά. Με τρίτο πρόγραμμα (δε θυμάμαι ποιο αυτή την στιγμή σε παλιότερα post πρέπει να το αναφέρω) έκανα φακέλους shared αλλά δεν ήταν τόσο τέλειο όσο ακούγεται.
Τελικά κατέληξα να έχω και Apple TV για τον λόγο αυτόν!
το πρώτο το έχω κάνει..στα shares του NAS, μήπως δεν έχουν οριστεί να έχουν access όλοι;
και πρέπει να οριστεί η διεύθυνση του player στο NAS share να είναι allow
τελικα καταφεραμε να δουμε δικτυο μεσα απο το networks με add shortcut.
ομως δεν βλεπει τους εξωτερικους υποτιτλους.. δοκιμασα και εξω απο το φακελο πχ hanna (2011) και υποτιτιτλος hanna (2001).srt και μεσα στο folder stream> μεγαλυτερο m2ts αρχειο πχ 00500.m2ts kai 00500.srt
μηπως ειναι κανα setting του himedia..;
karhariasgr.......που λεει 1.5 γιγα και δεν το προσεξα? το αρχειο κατεβαινει μια χαρα.http://prntscr.com/gc64a
Ε ναι! Τι απίστευτη ρόμ είναι αυτή;;; Μιλάμε ότι λειτουργούν όλα κ είναι μόλις η 1.0.4.20 κ εγώ φοράγα την 1.0.4.10 . Η διάφορα είναι τεράστια, παίζουν τα subs από mkv αρχεία κανονικά, λειτουργούν πολλά feature του hi media (μέχρι κ στο Facebook κάνει login!!!!!) ενώ όσα φιρμ έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα ήταν μια από τα ίδια κ δε λειτουργούσε τίποτα. Το αγάπησα, thanx!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.