Himedia 900 a/b/c

Με τον κλασικό τρόπο που έχω περάσει και όλα τα προηγούμενα. Με κλειστό τον player και με πατημένο το reset από πίσω τον ανοίγω και αναβαθμίζεται μόνο του...

Εξ’ άλλου δεν μου κολλάει στην διάρκεια του upgrade αλλά μετά στο restart, είτε έχω σύνδεση στην TV μέσω χαμηλής ανάλυσης σήμα PAL, είτε με τον projector μέσω HDMI στα 1080/60p.

Ειδικά αν βάζεις custom (πχ CS) τότε να ξέρεις πως περιμένεις 2-3 λεπτά την πρώτη φορά στην αρχική οθόνη με το λογότυπο... άστο 2-3 λεπτά και περίμενε
Μιας και είπα CS αν δεν την γνωρίζεις τότε εδώ είναι και αυτή σε περίπτωση που θες να δοκιμάσεις...
Εδώ

Αν πετάξεις και έναν usb σκληρό πάνω ώστε να περάσει τα απαραίτητα scripts, έχει αρκετά καλούδια...

Έχω ξαναβάλει customs και του ollyp και του Πολωνού χωρίς πρόβλημα. Πάντως η version 20 που μου κολλάει ήταν η επίσημη. Όσο για τα 3 λεπτά, δεν ξέρω αν ήταν τόσα αλλά 2 ήταν σίγουρα.

Αν δεν χανόντουσαν οι ρυθμίσεις στο MyShortcuts και δεν έπρεπε να ξαναβάλω από την αρχή ip address, user, pass, κλπ, σε όλους τους δικτυακούς δίσκους, θα το ξαναδοκίμαζα. Μάλλον θα περιμένω για δοκιμή το επόμενο firm, αν βγάλει...

Υπάρχουν αρκετά PC και δικτυακοί δίσκοι στο LAN δίκτυό μου (μιας και έχουμε κοινό δίκτυο με την παρέα) και όλα με προστασία. Οπότε γιά να μπορεί να μπεί ο player σε όλα αυτά, πρέπει να ξανακάνω μία-μία τις ρυθμίσεις...

8162d1348063214-new-product-launched-android-smart-tv-box-himedia-q5-q5_w2comp.jpg

http://www.w2comp.com/detail.asp?catid=74585&Pdtid=652418

Last edited:
Σόρυ για τις χαζές ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν αλλά είμαι εξαιρετικά νέος στο θέμα 3d, δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τις εξελίξεις δυστυχώς. Το εδώ θέμα έχει ξεπεράσει τις 100 σελίδες, οπότε δεν είχα τα κουράγιο να τις διαβάσω όλες. Σίγουρα κάποια πράγματα ίσως να έχουν απαντηθεί νωρίτερα...

Τέσπα, το setup μου είναι μία απλή 42άρα LCD με ένα egreat M32 να παίζει 2d περιεχόμενο (mkv/mp4/avi) από ένα ReadyNAS σε γιγάμπιτο δίκτυο. Παναργό το egreat βέβαια... Τώρα πέσαν στα χέρια μου κάποια 3d mp4 που είναι τύπου SBS. Έχω κάτι γυαλιά κυανό/κόκκινο για anaglyph 3d και αναρωτιόμουν μήπως χωρίς να πάρω 3d τηλεόραση αλλά μόνο με το 900a μπορώ να έχω ένα 3d-του-φτωχού. Ερωτήσεις:

1) το 900a κάνει μετατροπή το SBS σε anaglyph3d και το παίζει έτσι ώστε να το βλέπεις με απλά κυανό-κόκκινα γυαλάκια;

2) αν ναι, τι γίνεται με τους υποτίτλους srt (ή embedded αν είναι stream στις ματρόσκες); Φαίνονται κανονικά με το παραπάνω Setup ή θέλουν προ-επεξεργασία από κάποιο λογισμικό για να αναγλυφοποιηθούν;

3) Παρόμοια καλή αγορά εκτός από τον 900a;

Last edited:
εγω εχω παρει το 900β απο εκει χωρις τελωνειο και μαλιστα πολυ εξυπηρετικη...ειχα ενα προβλημα το εστειλα πισω και το ξαναστειλα χωρις μεταφορικα παλι.

εγω εχω παρει το 900β απο εκει χωρις τελωνειο και μαλιστα πολυ εξυπηρετικη...ειχα ενα προβλημα το εστειλα πισω και το ξαναστειλα χωρις μεταφορικα παλι.
με τι ειχες παραγγειλει?μεσω EMS (courrier 20 euros) ή απλο ταχυδρομειο ?

το παραγγειλα απο το σαιτ τους και το παρελαβα μεσω απλου ταχειδρουμειου σε 10 μερες περιπου...οταν το εστειλα για επιδιορθωση παλι μεσω απλου ταχειδρουμειου και πληρωσα τοτε περιπου 20 ευρω και μου το στειλαν δωρεαν..
με τι ειχες παραγγειλει?μεσω EMS (courrier 20 euros) ή απλο ταχυδρομειο ?

ρε παιδια εδω με αυτο που αναφερεται στη σελιδα 40 http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/84719-Himedia-900-a-b-c/page40
HD Audio σε ενισχυτη HDMI 1.3 κατα την αναπαραγωγη 3D απο media player τι γινεται?
δλδ εγω που εχω ενα yami rxv663 με hdmi 1.3θα εχω θεμα στοHD Audio στο 3d?
δλδ οταν ειναι το mkv,bluray rip,iso ή οποιοσδηποτε αλλος τυπος αρχειου περιεχει με HD ηχο
τον ηχο για να τον ακουσω θα πρεπει να τον παρω απο οπτικη ινα και μονο το core DTS
γιατι δεν μπορει το 1.3 να μεταφερει και τα 2 ταυτοχρονα?

Last edited:
Παιδιά, έλλειπα από το σπίτι 1,5 μήνα και τώρα που γύρισα δε ξέρω αν έκανε κάτι ο αδερφός μου πάντως δε λέει να στείλει σήμα στη τηλεόραση, δοκίμασα μέσω hdmi και το av (αυτό με το βίντεο και τα 2 του ήχου)
Στις 2 τηλεοράσεις που το δοκίμασα ενεργοποιούν το hdmi αλλά τίποτα από σήμα. Έχετε καμιά ιδέα;

Παιδια καλησπερα μολις παρελαβα και εγω το δικο μου 900Β απο futeko.

Και καπως βιαστικα περασα και το τελευταιο official firmware (μαλλον δεν επρεπε....) , και χωρις να πατησω το button απο πισω...
(τι διαφορα εχει που το φλασαρα χωρις το button?)

Μεχρι στιγμης δεν παιζει τα m3u στα FLAC και με χαλασε πολυ αυτο ... (γιαυτο ετρεξα το φλασαρω ... και παλι τιποτα...)
Γνωριζετε τιποτα ?

Ευχαριστω...

Last edited:
η πιο απλη λυση ειναι με το winamp , βαλε 2-3 mp3 στην playlist , πατας κατω δεξια το "LIST OPTS" , μετα "SAVE LIST"

παντως ο playlist editor του himedia δειχνει τα κομματια μεσα , το αναγνωριζει το αρχειο , ...απλα δεν παιζει :(

Last edited: