Himedia 900 a/b/c

Re: Απάντηση: Himedia 900 a/b/c

Το βρήκα , 1.0.5.7

To ειχα δει και εγω αυτο στην futeko, αλλα εγραψε ο φιλος lord οτι εχει βγει και 1.0.6.2 και δεν στο εγραψα.Αν εχει καποια σοβαρη αναβαθμιση, ενημερωσε με να το δοκιμασω. Αυτο που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι να βρω ενα σωστο jukebox σε καποιο firmware, εστω και custom που να ειναι δοκιμασμενο και να λειτουργει. Με τους ελληνικους subs στο srjg jukebox δεν καταφερα τιποτα, οσο κι αν προσπαθησα.Οτι και αν προσπαθησα μου βγαινουν "κινεζικα".

Αν μπορει καποιος που εχει περασμενο το τελευταιο bast-castle και εχει οδηγιες για το movie jukebox στο Premium Apps, ας δωσει τα φωτα του.

Κώστα πέρασα το 1.0.5.7 αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με το τι αναβάθμισε , μόλις το πήρα το 900Α και δεν το δούλεψα με το προηγούμενο firmware παρά μόνο κάτι δοκιμές στο πως παίζει έκανα .

h 1.6.2 με την 1.5.7 παιδια δεν εχει καμια μα καμια διαφορα αντιθετως εχει πολλα bug h 1.6.2 απο τα σχολια που υπηρχαν στην futeco
οσο για το jukebox με του ollyp ειναι πολυ μανικι κωστα,εγω τους ειχα βαλει(να ναι καλα το παληκαρια) να μου κανουν ενα αρχειο ετοιμο για χρηση το εκανα extract και μου δουλεψε το jukebox γιατι απο της οδηγιες που δινανε δεν υπηρχε περιπτωση να δουλεψει,το αποτελεσμα? για πρωτη φορα οκ ηταν μια χαρα μοθ αρεσε αλλα τωρα μου φαινεται τραγικοτατο.....παιξε λιγο με της ρυθμισεις μηπως και καταφερεις τιποτα με την bastcastl θα δοκιμασω και γω αυριο

h 1.6.2 με την 1.5.7 παιδια δεν εχει καμια μα καμια διαφορα αντιθετως εχει πολλα bug h 1.6.2 απο τα σχολια που υπηρχαν στην futeco
οσο για το jukebox με του ollyp ειναι πολυ μανικι κωστα,εγω τους ειχα βαλει(να ναι καλα το παληκαρια) να μου κανουν ενα αρχειο ετοιμο για χρηση το εκανα extract και μου δουλεψε το jukebox γιατι απο της οδηγιες που δινανε δεν υπηρχε περιπτωση να δουλεψει,το αποτελεσμα? για πρωτη φορα οκ ηταν μια χαρα μοθ αρεσε αλλα τωρα μου φαινεται τραγικοτατο.....παιξε λιγο με της ρυθμισεις μηπως και καταφερεις τιποτα με την bastcastl θα δοκιμασω και γω αυριο

Kαι εγω οταν ειχα διαβασει τις οδηγιες για του Ollyp ειχα παθει πλακα με αυτα που εγραφαν οτι επρεπε να κανω, οποτε δεν το δοκιμασα καθολου.
Αν καταφερεις τιποτα με το bast castle, ενημερωσε μας μηπως δουμε ασπρη μερα.

Για τους υποτιλους στο srjg μεσω google search βρηκα μονο αυτο : http://www.pivosforums.com/viewtopic.php?f=6&t=3060 , αλλα δεν ξερω αν εχει καποια σχεση με το προβλημα που αντιμετωπιζω.

Προτείνω να βάλετε την 1.0.5.7 που είναι δοκιμασμένη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα... η 1.0.6.2 και δεν προσφέρει τίποτα και μάλλον προβλήματα προσθέτει.
Μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση του Cristian Stoika για την 1.0.5.7 ... δυστυχώς δεν θυμάμαι το link αλλά θα το βρείτε στις προηγούμενες σελίδες εδώ μέσα (πάντα install σε safe mode με την χρήση του αντίστοιχου κρυμμένου κουμπιού στο πίσω μέρος και χωρίς καμιά συσκευή συνδεδεμένη πάνω... δυστυχώς κάθε φορά θα πρέπει να ξανακάνετε τις ρυθμίσεις οπότε... σημειώστε τις :))

o stoika εχω την εντυπωση πως σταματησε να ασχολειτε στην εκδοση 1.4.20 και τωρα εχει πιασει την bastcastl

Ναι έχεις δίκιο είχα ξεχάσει πως και το 1.0.5.7 είναι άλλο ένα fw (απ όσο βλέπω το είχα γράψει και στο post 1147) που δεν προσφέρει κάτι και είχε βγει καθαρά για το κράξιμο που είχε φάει η himedia για έλλειψη υποστήριξης. Εφόσον είναι έτσι και κάποιος δεν θέλει το bast castle, τότε διορθώνω και προτείνω την 1.0.4.20 του CS την οποία προφανώς έχω και είναι σταθερότατη..
Μπορείτε να την βρείτε εδώ όπου την είχα κατεβάσει και εγώ απ όσο θυμάμαι:
http://forum.softpedia.com/topic/838196-player-himedia-900a/page__st__90#entry11766508

Παιδια καλημερα.
Εχω αρκετο καιρο τωρα το 900b και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σε γενικες γραμμες.
Τις τελευταιες μερες διαβασα και τα`127 threads που εχουν γραφτει μεχρι τωρα.
Γελασα και θα συμφωνησω απολυτα με το φιλο που ειπε οτι το μηχανημα ειναι για beta test!!
Εχω γεμισει πολλες μα πολλες ωρες αλλαζοντας fw και ψαχνοντας γι αυτο με την καλυτερη συμπεριφορα.
Απο τον Dreambox DM8000 εχω να ασχοληθω τοσο πολυ με firmwares ...
Τελος παντων, να μην σας κουραζω περισσοτερο.
Εκτος απο bd iso 3d με hd formats ηχου , δεν ειδα να εχει γινει καμμια αναφορα σε flac 24/96 η ακομα και 24/192.
Εχει προσπαθησει κανενας να αναπάραγει τετοια αρχεια ηχου?
Εχω την εντυπωση οτι με καποιο τροπο τα ειχα καταφερει στο παρελθον(24/96) ,αλλα τον τελευταιο μηνα οτι και αν εκανα ,δεν τα καταφερα.
Βλεπετε ,δεν υπαρχει μονο το παθος για καλη εικονα,αλλα και για αψογο ηχο!
By the way,θα το εκτιμουσα εαν καποιος βρει τη λυση για τις ρυθμισεις του srj jukebox στο bast castle.(Τα ρυθμισα ολα,κατεβαζε μιση ωρα πληροφοριες απο το imbd και μετα τζιφος...)

καλησπερα σε ολους..εχω τον himedia 900b…σε εξωτερικο σκληρο εχω αρκετες ταινιες χωρις εξωφυλλα…διαβασα καπου οτι ο συγκεκριμενος player μπορει να καταβασει οτι εξωφυλλο αντιστοιχει σε καθε ταινια…αλλα δε βρισκω πως γινεται αυτο…μπορει καποιος να βοηθησει.

Έχει βγει νέο firmware το 1.0.6.3 για το οποίο όμως δεν υπάρχει πουθενά απ ότι είδα changelog...
εγώ προσωπικά όπως δεν έβαλα το 1.0.6.2 ή και το 1.0.5.7 δεν βάζω και αυτό μέχρι να αποδείξει η himedia ότι δεν είναι άλλο ένα fw που αντί να διορθώνει, προσθέτει bugs.

Περισσότερα εδώ..
https://www.facebook.com/himedia/posts/604818306213110

Αυτό τώρα που δεν ξέρω είναι.... τι στο καλό είναι αυτό:

http://bbs.himedia-tech.cn/thread-115428-1-1.html

αναφέρει ένα firmware 1.0.8.14 για το himedia hd900 ή εγώ κάνω λάθος? Απ την μετάφραση αυτό καταλαβαίνω και όλως περιέργως απ τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως λένε ότι έχει αρκετές αλλαγές? (εκτός αν το λένε ειρωνικά πάντα...)

ps. Δική σας ευθύνη πάντα όποιος αποφασίσει να τα δοκιμάσει και πάντα απο safe mode...

Επειδή είχε βγει πριν κάποιο καιρό (Φεβρουάριο νομίζω) 1.0.8.14 για το hd600 καλό είναι να είστε προσεκτικοί έστω και αν ξεκάθαρα αναφέρεται το hd900 ...

Την τελευταια εβδομαδα το firmware bast castle "μου κανει νερα".
1) Συχνα, οταν ανοιγω το media player, η ενδειξη hdmi στον ενισχυτη μου αναβοσβηνει, οπως και η εικονα με το μενου της egreat στην τηλεοραση . Κλεινω και ξανανοιγω το himedia και ολα καλα :chinscratch:. Ειναι λιγο εκνευριστικο ομως να το ανοιγεις δυο φορες για να λειτουργησει.
2) Μερικες φορες τα χρωματα δεν ειναι σωστα, πχ πρασινο αντι για κοκκινο και
3) δεν μου διαβασε ( δεν τα εβλεπε καθολου) και
κατι αρχεια μουσικης με dts 5.1 ηχο , που με προηγουμενα custom firmware δεν γινοταν το ιδιο.

Να προσπαθησω να το ξαναπερασω ή εχει κανενας αλλος τα ιδια προβληματα, οποτε να επιστρεψω σε προηγουμενο firmware;

Κάποιο changelog υπάρχει γιαυτό?
Έχει btw δοκιμάσει το bast castle με 3d? αν ναι πως παίζει? αναγνωρίζει αυτόματα τα 3d bluray iso και γυρνάει το σήμα μόνο του? sbs? top bottom? απλοί υπότιτλοι σε 3d? (κάπου είχαν αναφερθεί νομίζω κάποια απ αυτά αλλά δεν θυμάμαι και άλλωστε μετά απο τόσες εκδώσεις τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει..)
Επίσης κάτι σημαντικό... σε σχέση με τους υπότιτλους γενικά, έχει ότι δυνατότητες έχει και το αυθεντικό fw? να διαλέγεις manual, να πειράζεις τον συγχρονισμό με milliseconds κτλ?
Ρωτάω όλα αυτά γιατί όλο λέω να το δοκιμάσω αλλά αφού είναι το κυρίως media player στο σαλόνι (και μάλιστα για 3d), αν κάτι δεν πάει καλά ή αν έχει bugs, προβλήματα και ελλείψεις σε σχέση με το original θα φάω παντόφλα :)

Btw το μόνο που πήρε το μάτι μου σε ένα forum είναι να λένε ότι έφτιαξαν την μπάρα κατά το playback με την οποία μπορείς να πηγαίνεις σε συγκεκριμένο σημείο της ταινίας (για το οποίο είχα ρωτήσει παλιότερα και ήταν βασικός λόγος να το απορρίψω)... ισχύει? παίζει οκ?

Last edited:
3d δεν εχω και δεν γνωριζω αν λειτουργουνε σωστα ολα αυτα που ρωτατε.
για τους υποτιτλους ισχυουν ολα αυτα
για τη μπαρα μεταπηδησης σε συγκεκριμενο σημειο δεν το εχουν φτιαξει
ολο τα υπολοιπα και κυριως δικτυακα λειτουργουνε σωστα

εγω την βαζω επειδη εχει τα ιντερνετικα καναλια και για τιποτα αλλο

πως μπορώ να κάνω mount τον δίσκο του himedia στο ubuntu 13,04
δίνω την εντολή
$ sudo mount -t cifs //192.168.1.145/d /media/himedia/

και μου βγάζει
mount error(13): Permission denied
Refer to the mount.cifs(8) manual page (e.g. man mount.cifs)

εγώ password στην μαλακίατο himedia δεν έχω βάλει αλλα δεν βλέπω κ καμια επιλογή
για να βάζω κωδικούς, κ εκεί που λεεί για samba security το εχω off.
βοηθήστε γιατι είμαι άσχετος

αν δεν το έχεις κάνει εως τώρα, αποσυνδεσέτον απο το ρεύμα και βάλτον ξανά. εμένα πάντως είχε καεί ενα τροφοδοτικό.