Hints για Πράγα

17 June 2006
25,428
Αθήνα
Λέω τις γιορτινές μέρες να πεταχτώ μετά συζύγου μέχρι την Πράγα (θα είναι το άλλοθι για τον 1080 προβολέα:grinning-smiley-043 ). Γνωρίζω ότι την έχετε επισκεφτεί πολλοί από εσάς. Επειδή θα πάω με group δεν ξέρω αν θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά αν είναι να μου πείτε να πάω σε κάτι αξιόλογο και καλό, το γράφω το group και πάω.
Φωτογραφική μηχανή ή κάμερα;

Για πείτε λοιπόν.

Τάσο το θέμα καλύφθηκε μακροσκελέστατα...

Πάρτα και τα δυό, αν και θα βγάζεις πιό πολύ φωτο

Φωτογραφική. Έχει πολλά θέματα για φωτογράφιση. Τα happenings που ενδείκνυνταιγια βιντεοκάμερα δεν είναι τόσο πολλά. Ουσιαστικά τυα βρίσκεις στην πλατεία της παλιάς πόλης. Αλλά δεν έχεις αρκετρό χώρο να κινηθείς και πολλοί θα μπουν μέσα στο κάδρο σου.

Εγω ειχα παρει και τα δυο, και απλα τραβουσα παραλληλα με τις φωτογραφιες. Ελευθερο χρονο θα εχεις τα απογευματα και 1 η 2 ημερες ολοκληρες αναλογα με το ποσες ημερες θα κατσεις. Αν θες περισσοτερα στειλς PM μιας και πηγα προσφατα.

εγώ τράβηξα γύρω στις 600 σε 6 μέρες, από τις οποίες κάπου 100 ήταν οι αγελάδες....

Τάσο, έχω πάει δύο φορέ στην Πράγα, και είναι ένα απο τα πιό αγαπημένα μου αν όχι το πιό αγαπημένο μου μέρος στην Ευρώπη.
Το καλό είναι ότι τα πιό σημαντικά πράγματα που εχεις να δείς είναι μαζεμένα γύρω-γύρω και έτσι δεν θα κουραστείτε, με εξάιρεση το Βιβάρι, που έχει λίγο δρόμο , αλά αξίζει τον κόπο, ιδιαίτερα εαν το πετύχεις με χιόνι.
Πάρε foto μαζί σου....όσο για κάμερα, δεν θα είμαι αντικειμενικός, αφού δεν την πάω καθόλου.
Νοιώθω φυλακισμένος πίσω απο αυτη και αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχω αγοράσει η δανειστεί μέχρι σήμερα κάποια γιά κάποιο ταξίδι μου.

Τάσο, έχω πάει δύο φορέ στην Πράγα, και είναι ένα απο τα πιό αγαπημένα μου αν όχι το πιό αγαπημένο μου μέρος στην Ευρώπη.
Το καλό είναι ότι τα πιό σημαντικά πράγματα που εχεις να δείς είναι μαζεμένα γύρω-γύρω και έτσι δεν θα κουραστείτε, με εξάιρεση το Βιβάρι, που έχει λίγο δρόμο , αλά αξίζει τον κόπο, ιδιαίτερα εαν το πετύχεις με χιόνι.
Πάρε foto μαζί σου και χρησιμοποίησε και slides αν έχεις μηχανή προβολής....όσο για κάμερα, δεν θα είμαι αντικειμενικός, αφού δεν την πάω καθόλου.
Νοιώθω φυλακισμένος πίσω απο αυτη και αυτός είναι ένας λόγος που δεν έχω αγοράσει η δανειστεί μέχρι σήμερα κάποια γιά κάποιο ταξίδι μου.

Σφηνα και γω εδω.
Το δικο μου ... αλλοθι, θα ειναι το Βερολινο (τουλαχιστον για αρχη). Επειδη δεν εχω ξαναπαει (θα ειμαι "ταγαρι" δηλαδη) κανα info?

Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος....
Ωραία πόλη αλλά τόσο αγενείς ανθρώπους δεν έχω συναντήσει πουθενά.
Σίγουρα όμως αξίζει μιά επίσκεωη στο Carlovy Vary. Μην το χάσεις.

Και μια προσωπική-υποκειμενική άποψη.
Ωραίες πόλεις υπάρχουν πολλές... Παρίσι όμως μόνο ένα !!!!!! :grinning-smiley-043

Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος....

Και μια προσωπική-υποκειμενική άποψη.
Ωραίες πόλεις υπάρχουν πολλές... Παρίσι όμως μόνο ένα !!!!!! :grinning-smiley-043

Μετά απο αυτό, η Αννα μου φαίνεται θα σε αγαπάει περισσότερο!!!

Μετά απο αυτό, η Αννα μου φαίνεται θα σε αγαπάει περισσότερο!!!

Γιαννάκη μου, φαίνεται ο άνθρωπος που έχει γούστο...
icon10.gif
..Τι να λέμε τώρα;
(Πως την πάτησε μ' εσένα όμως....ακόμα δεν το κατάλαβα. :flipout: )

Μπάμπης Κολέζας Εγώ πάντως δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος....

Το οτι ειναι αγενεις οι ανθρωποι εκει το παρατηρησα κι εγω. Αγενεις και αγελαστοι.

Το Carlovy Vary πραγματι ειναι πολυ ομορφο και απ οτι εχω παρατηρησει η εκδρομη εκει περιλαμβανεται σε ολα τα πακετα.