Hisense HS2000 2.1 CH Soundbar, 240 W

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,835
Αθήνα
Πριν λίγο καιρό παρέλαβα την...

Hisense HS2000, 2.1 CH Soundbar, Visual built-in subwoofer, 240W max audio power,Dolby Audio, DTS Virtual:X, TV Mode, EzPlay​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έψαχνα κάτι όλα σε ένα αφού ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος (κουζίνα - καθημερινό περίπου 4,20Χ4,20), και οικονομικό για να προσθέσω λίγο "ψαχνό" στον εντελώς κούφιο ήχο μιας 40άρας TV (δεν χωράει πιο μεγάλη). Δεν έχω εμπειρία με άλλες του είδους, αλλά ο ήχος είναι πολύ καλός, καθαρός χωρίς "μπάπα-μπούπα" που άκουσα σε φιλικά σπίτια από σχετικά οικονομικές ηχόμπαρες με χωριστό sub - ενώ γεμίζει άνετα τον χώρο, δείχνει να μπορεί και σταθεί και σε ένα μικρό καθιστικό. Ποικιλία συνδέσεων, ευκολία χρήσης και πολύ χαμηλή τιμή, την βρίσκετε Ελλάδα στα ~85€.

Καλορίζικη Δημήτρη, το γεγονός ότι έχει Bluetooth 5.3, HDMI ARC, οπτική και AUX για σύνδεση, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για μελλοντική αγορά.

Καλορίζικη κι από μένα. Οι Hinense γενικώς είναι VFM, έχουν στοχεύσει πολύ προσεκτικά τις κατηγορίες τιμής που κινούνται. Πολύ απλά κοιτάξανε να είναι επώνυμο VFM, και καλά έκαναν. Έτσι δεν ανταγωνίζονται τις Samsung π.χ.
Ο άλλος επώνυμος ανταγωνιστής VFM (TCL) κάπου το χάνει στον ήχο.

Επίσης, ακόμα κι αν έπαιρνες μία με εξωτερικό sub, δεν θα έκανε τα «χαζά» που κάνουν άλλες. Στις ίδιες κατηγορίες τιμής πάντα.

Ευχαριστώ σας. Να αναφέρω ότι επειδή έχω χρόνιο θέμα με τα αυτιά μου (εμβοές), με ενδιαφέρει ο λεπτομερής/γλυκός ήχος σε σχετικά χαμηλές εντάσεις και κάνει ακριβώς αυτό. Ειδικά σε ταινίες, ακόμα και σε ρύθμιση "night" για να μην ενοχλείς, ο ήχος παραμένει ισοροπημένος, ενώ παράλληλα δεν χάνεις τους "υποδόριους" θορύβους που συμμετέχουν στην διαμόρφωση της συνολικής ατμόσφαιρας. Δεν περίμενα τόσο καλή απόδοση με τόσο λίγα χρήματα...

• Like
Reactions: vlad66