HISTORY HD.

+1 ακριβώς αυτό αντιμετωπίζω κι εγώ

Εσυ Σταυρο αλλαξε lnb.
Μπορει και παλι να μην το δεις αλλα σιγουρα θα κερδισεις απο αλλους δορυφορους.

Μαλλον βρέθηκε ο ενοχος.
Σε ένα φορουμ βρήκα ότι η Skystar HD 2 (εγώ έχω την Twinhan) υποστηρίζει
SR 2-45mbps για DVB-S αλλά 10-30mbps για DVB-S2. Άρα μάλλον αυτό φταίει.Κρίμα :(

μια και μιλάμε για καρτουλες ήθελα να παρατηρήσετε αν στης 7 μοίρες ανατολικά κατεβάζετε οτιδήποτε sr σε 4936 έστω και σε μορφή crypte πάντα για (dvb-s2) από feed που δημοσιεύονται

Darkgold προτείνεις ε?

Παρ οτι αυτο προτεινω για καλυτερο απο αυτα που εχω δοκιμασει,πιστευω οτι το lnb σου εχει 'μερικη' βλαβη'.
Επειδη και εγω ΜΤΙ ειχα και μου χαλασαν περιπου στον 1 χρονο,το ενα απο αυτα δεν μου κατεβαζε καποιες συχνοτητες ενω σε αλλες ηταν ενταξει.
Κανε τεστ οτι εχεις,αν δεν μπορεις να βρεις Darkgold.

Κι εγώ για το καλύτερο το πήρα, αλλά έχω πρόβλημα στις 10Ε. Έχω αποκλείσει κάθε άλλη πιθανότητα, έχω κάνει μικρορύθμιση οπότε έχω καταλήξει οτι μάλλον φταίει το lnb. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Eγω φιλε τα εχω και τα 2 απ οτι βλεπεις.
Μαλιστα το ΜΤΙ φαινεται οτι ειναι χρησιμοποιημενο, γιατι ειναι κιτρινισμενο.
Για το αν θα δεις εστω και μια μικρη βελτιωση,αν το χρησιμοποιησεις, μπορεις να μας πεις.

dsc01002.jpg

Έκανα μια ερώτηση στο μαγαζί για τελική τιμή και περιμένω απάντηση. Πάντως η τιμή που δίνουν είναι τσιμπημένη. Το ΜΤΙ μου είναι κι εμένα κιτρινισμένο.

οι δηλωσεις μου στο sat web και εδω στο παρον χωρο για Ελλαδα με darkgold γινοντε αυτον τον καιρο

Αν δεν δω βελτίωση και με αυτή την παρέμβαση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από το οτι θα φταίει το μέγεθος του πιάτου μου.

Έκανα μια ερώτηση στο μαγαζί για τελική τιμή και περιμένω απάντηση. Πάντως η τιμή που δίνουν είναι τσιμπημένη. Το ΜΤΙ μου είναι κι εμένα κιτρινισμένο.

Τι εννοεις τσιμπημενη ?
Ποσο το δινουν ?
Το ΜΤΙ στην καλυτερη των περιπτωσεων κανει 25Ε.

Αν δεν δω βελτίωση και με αυτή την παρέμβαση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο από το οτι θα φταίει το μέγεθος του πιάτου μου.

πολλα δεκτης ,πιατο,βραχιονας που κραταει το lnb,σωστη τοποθετιση εγκαταστασης