HISTORY HD.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HISTORY HD.

Όχι, εννοώ σε καταστήματα στην Αττική.

Καποια απο αυτα που λες οταν πας να το παρεις δεν το εχουν γιατι ειναι σε ελλειψη και αναγκαζεσαι να παρεις αλλο.
Εψαχνα πριν κανα 2 βδομαδες.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HISTORY HD.

Καποια απο αυτα που λες οταν πας να το παρεις δεν το εχουν γιατι ειναι σε ελλειψη και αναγκαζεσαι να παρεις αλλο.
Εψαχνα πριν κανα 2 βδομαδες.....
Αυτό μπορεί να τύχει.

Για μενα το θεμα δεν ειναι η τιμη.
Επειδη προσπαθω να κατεβασω ολο τον ουρανο με ενδιαφερει να εχω το καλυτερο.
Μεχρι στιγμης αυτο ειναι το καλυτερο που εχω δοκιμασει.
Εχω και sharp που ειπαν οτι ειναι καλο........
Για Darkgold πες μου τι τιμη θα ηθελες να εχει ?

£18.60 το δίνουν στο μαγαζί. Περιμένω απάντηση για τελική τιμή (+έξοδα αποστολής).

Παίζει ρόλο? Κάνα 20ρικο όλα μαζί, αλλά δεν είναι η τιμή που θα με χαλάσει. Η διαφορά που θα δω είναι (αν δω). Θα δοκιμάσω ένα άλλο lnb πρώτα και αν και με αυτό δεν δω διαφορά, θα προχωρήσω στο alsat.

Για καποιους παιζει ρολο και η τιμη.
Καλο θα ηταν να ηταν φτηνα.
20Ε το μεγιστο.

Συμφωνώ. Ένα 20ρικο max. Lnb παίρνεις στο κάτω κάτω. Sorry πάντως για τη μεγάλη off topic παρένθεση.

Συμφωνώ. Ένα 20ρικο max. Lnb παίρνεις στο κάτω κάτω. Sorry πάντως για τη μεγάλη off topic παρένθεση.

να σου πω κατι καλυτερα να γινετε μια of topic κουβεντα και στο τελος να βγαινει ενα συμπερασμα παρα να λεμε παρε αυτο ειναι καλο που κανουν παρα πολοι γιατι αυτοι αλλο σκοπο εχουν καμια φορα
εγω θα σου πω κι ενα αλλο που δεν ξερω τωρα ποσο εχει στηνΕλλαδα αλλα πιστευω να μπορεις να βρεις σε καποιο καταστημα
το φωτογραφιζω και αναιβενει φωτο

img0220u.jpg

img0219jo.jpg

προσοχη ομως αυτο γιατι δοκιμασα και αλλο maximum και κοντεψα να μισισω την εταιρια που τα βγαζει

Last edited:
Επειδή γίνεται λόγος για lnb και επειδή έχω δοκιμάσει διάφορα , από κανένα από όσα αγόρασα και δοκίμασα δεν έμεινα ευχαριστημένος - από αυτά τουλάχιστον που διαφημιζόντουσαν σαν τα καλλίτερα - όσο αυτό της υπογραφής μου.
(Άλλο ένα off topic post)

Attachments

• DSC02101.JPG
    DSC02101.JPG
    42.5 KB · Views: 26
  • DSC02104.JPG
    DSC02104.JPG
    36.7 KB · Views: 20
μολις τωρα πειρα σταθερο σημα και απολαμβανω ισος να ειναι καλη ωρα

Attachments

• IMG_0221.jpg
    IMG_0221.jpg
    189.7 KB · Views: 27
  • IMG_0223.jpg
    IMG_0223.jpg
    180.5 KB · Views: 32
Με αυτό το lnb που μου έδωσε ένας φίλος βλέπω πλέον κανονικά το κανάλι, με σήμα 75% και pilot off στον ΤΜ6800hd.
18122009088.jpg