Hitech & kuro

dimgoul

New member
25 October 2007
70
Χρόνια πολλά σε όλους.

Στο τελευταίο Hitech στην κατηγορία best buy for 42" έχει σαν καλύτερη επιλογή την PDP-428XD και σαν εναλλακτική την KDL-40X3500.
Είστε σύμφωνοι με το παραπάνω? 'Οντως μια τηλεόραση 1024Χ768 μπορεί να είναι καλύτερη από μια full hd?
Στα μάτια μου πάντως είναι όντως εκπληκτική και την γλυκοκοιτάζω.
Από τηλεοπτικό σήμα ποιά λέτε είναι η καλύτερη? Η γυναίκα βλέπει αρκετό και αν της παώ καμία που να δείχνει χάλια θα με......:behead:

Eγω ψηφιζω Κuro για SD και Χ3500 για ΗD.

Παντως και οι δυο εχουν value for money σχεδον μηδεν. Δινεις ενα σκασμο λεφτα για δυο τηλεορασεις οι οποιες ειναι λιγο καλυτερες απο αντιστοιχες που εχουν τα μισα λεφτα.

Εκτος απο την βικπιντια των LCD πλασμα ......και προσγειωμενος ο rivers:2thumb22sup:

Από τηλεοπτικό σήμα ποιά λέτε είναι η καλύτερη? Η γυναίκα βλέπει αρκετό και αν της παώ καμία που να δείχνει χάλια θα με......:behead:

το να μην παιζει χαλια δεν χρειαζεται να δωσεις ενα καρο λεφτα φιλε μου.
εαν ψαξεις,υπαρχουν και φθηνοτερες λυσεις.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Είστε σύμφωνοι με το παραπάνω? 'Οντως μια τηλεόραση 1024Χ768 μπορεί να είναι καλύτερη από μια full hd?
Στα μάτια μου πάντως είναι όντως εκπληκτική και την γλυκοκοιτάζω.

Εξαρτάται από τι απόσταση τις γλυκοκοιτάζεις την κάθε μια.

η pioneer ειναι η καλυτερη τηλεοραση στα 720
η sony ειναι η καλυτερη τηλεοραση στα 1080 (μαζι με την f86)
στα 1080 δεν υπολογιζω βεβαια την 50αρα pioneer full hd που κοστιζει οσο ενα μικρο αμαξι
θα προτεινα sony αλλα ειναι σαν να πας σε εβραικη συναγωγη και να μιλησεις υπερ του Χιτλερ (θα με λιθοβολουσαν) αλλα αυτη εχω και αυτη προτεινω:flipout:

επειδη τις εχω δει ολες να παιζουν με HD περιεχομενο αν εχεις τα λεφτα KURO δαγκωτα ειναι μεγαλη η διαφορα σε ποιοτητα εικονας απο την καλυτερη lcd που υπαρχει αυτη την στιγμη
:grandpa:

επειδη τις εχω δει ολες να παιζουν με HD περιεχομενο αν εχεις τα λεφτα KURO δαγκωτα ειναι μεγαλη η διαφορα σε ποιοτητα εικονας απο την καλυτερη lcd που υπαρχει αυτη την στιγμη
:grandpa:

+ (βάλε όσα θέλεις :flipout:)

Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες :firstprize: αρκεί να είσαι Ελλην Κροίσος με ν γράμματα :flipout:

Βεβαια με τα λεφτά που κάνει μια Kuro FullHD παιρνεις μια άριστα 50άρα πλάσμα και έναν projector (εαν έχεις χώρο στο σαλόνι) και έχεις πραγματικό κινηματογράφο στο σπίτι :firstprize:

Re: Απάντηση: Hitech & kuro

Σε test στο hi tech είδα και έθαβε την px70.

οπου φυσαει ο ανεμος ειναι κι` αυτοι ....:BDGBGDB55:

την περασμενη σεζον,ειχαν στα οπα-οπα την Panasonic ,αλλα τωρα που τους εδωσε το δικαιωμα η ιδια (παιζει- δεν παιζει 24p,λιγο "πεσμενο" μαυρο...)πηραν τα φτυαρια..!!!
οταν ενα περιοδικο μοιραζει αβερτα τιτλους σε τηλεορασεις(και οχι μονο)που εχουν σοβαρα μειονεκτηματα,το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να τους κοψουμε....:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Hitech & kuro

:guitarist:
Δημητρη εαν μπορεις εξηγησε το σε παρακαλω λιγο καλυτερα αυτο.

εννοω το θεμα που εχει δημιουργηθει σχετικα με τα 24p.
κατα τα λεγομενα του hitech ισχυουν τα εξης:

η 50`pz700,στα χαρακτηριστικα της αναφερει 1080p αλλα...

"το βασικοτερο ελλατωμα της δεν ειναι αλλο απο την ΜΗ υποστηριξη 24p.
συνεπως δεν ειναι εφικτο να απολαυσετε τα blueray&hd-dvd σας οπως θα ηθελε ο σκηνοθετης"

η 50` pz70 αναφερει και αυτη 1080p αλλα....

"στο μοντελο που ηρθε στα εργαστηρια,ΔΕΝ παρατηρησαμε το ιδιο προβλημα με τα 24fps που αντιμετωπιζει η 50`pz700.
στις θεασεις υλικου αναφορας καταληξαμε οτι δεν διαθετει εξισου ικανο πανελ με την ακριβη αδερφη της,ειδικα στο θεμα της ευκρινειας.
απο την αλλη τα 10nits χαμηλοτερη φωτεινοτητα του το επηρεαζει και σε επιπεδο αποδοσης φωτεινων πλανων αναφορας.

το hdtvtest στα αρνητικα της 50`pz700 αναφερει:

Watch Out For: No film deinterlacing, mild judder with 1080p/24

αντε βγαλε ακρη....:guitarist:

Last edited:

νομιζω οτι ο Κωστας λεει για την px70 για αυτο ρωτησα.

χμμμ...σωστα

τουλαχιστον στα 3 τελευταια hitech δεν βλεπω να γινεται αναφορα στην px70.
εχθες παντως που την ειδα live διπλα με μια sonyt3500,θα την επαιρνα με κλειστα ματια.
μαλιστα την ειχε και προσφορα 899 euro.

sorry...
η px7 πρεπει να ηταν...

Last edited:

Ωραια η Kuro αλλα ειδικα η 428ΧD ειναι πολυ μικρη για τα λεφτα που δινεις. Με τα ιδια λεφτα εγω θα επαιρνα την 50PZ70. Οπως και να το κανουμε αλλο 42" και αλλο 50". Η διαφορα στο μεγεθος υπερκαλυπτει την διαφορα στην εικονα.

Ωραια η Kuro αλλα ειδικα η 428ΧD ειναι πολυ μικρη για τα λεφτα που δινεις. Με τα ιδια λεφτα εγω θα επαιρνα την 50PZ70. Οπως και να το κανουμε αλλο 42" και αλλο 50". Η διαφορα στο μεγεθος υπερκαλυπτει την διαφορα στην εικονα.

μαλλον για εκει με κοβω και εμενα Γιαννη,γιατι η "ακρη" που εχω για pioneer,εχει μικρα περιθωρια βελτιωσης της τιμης.....:bigcry:

50 ιντσες fullhd(2300) vs 42 ιντσες hdready(2600)....:joker:

αξιζει?