Hivion HD9090X Ultima

Re: Tηλεχειριστήριο για Hivion HD 9090X Ultima

Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις σε κάποιο μαγαζι όπου επισκευάζουν ηλεκτρονικες συσκεύες(tv, dvd ) της γειτονιάς σου εαν υπάρχει, το λέω αυτό γιατί μου είχε τύχει κάτι αντίστοιχο και έτσι βολεύτικα.

Eπειδή ο δέκτης αγοράστηκε δεύτερο χέρι πριν 3 χρόνια κι επειδή ο εισαγωγέας εδρεύει Θεσσαλονίκη τα πράγματα μπλέκουν.
Στα μαγαζιά της γειτονιάς που ρώτησα τζίφος. Έκλεισαν πια όλα εκείνα τα κλασσικά που επισκεύαζαν. Έμαθα ότι υπάρχουν και μερικά φτηνά learning controls για κάθε συσκευή, αλλά δεν τα εμπιστεύομαι και τόσο.

Εν τω μεταξύ, επειδή χειροκίνητα δεν εμφανίζει το μενού των favorites, έχω ξεβιδωθεί στο μέτρημα για να αλλάξω ένα κανάλι..:nounder:

Εγώ πάντως, σε ανάλογη περίπτωση πριν 2 χρόνια, αγόρασα ένα Logitech Harmony 525 με 35 ευρώ και ησύχασα μια και καλή με τα remote controls...

Re: Απάντηση: Tηλεχειριστήριο για Hivion HD 9090X Ultima

απο τον αντιπροσωπο του δεκτη;

Ποιός είναι τελικά ο αντιπρόσωπος? Το μόνο που γνωρίζω ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Γκούγκλαρα όμως και δεν εμφάνισε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tηλεχειριστήριο για Hivion HD 9090X Ultima

Ποιός είναι τελικά ο αντιπρόσωπος? Το μόνο που γνωρίζω ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Γκούγκλαρα όμως και δεν εμφάνισε.

ελα μου ντε!! σκεφτηκα μηπως τον ειχες αγορασει απο τον αντιπροσωπο..

Το remote control στάλθηκε απο Θεσσαλονίκη στο φίλο Κώστα.

Το χειριστήριο έφτασε στα χέρια μου σήμερα και δουλεύει άψογα.
Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Βασίλη για την ανταπόκρισή του και όλα τα παιδιά που βοήθησαν απαντώντας στο thread.
Kαλές γιορτές σε όλους!

Hivion HD-9090X Ultima

Eho to Hivion HD-9090X Ultima , bori kapios ne me voi8isi pos dulevi to ( SSSP_CCCAM_NEWCS_V107 ) sas efx pedia

Re: Hivion HD-9090X Ultima

Πρώτο και κυριότερο, γράφε στα Ελληνικά για να μην πονάνε τα μάτια μας...
Δεύτερον, εδω μέσα δεν δίνουμε πληροφορίες που αφορούν σε μοίρασμα (γιατί περί αυτού πρόκειται η ερώτησή σου).

Τέτοιες πληροφορίες δημόσια εδώ, ΔΕΝ θα βρείς. Αν είσαι τυχερός και σου απαντήσει κάποιος που να ξέρει με pm, τότε έχει καλώς. Αλλιώς ....

pos grafo ego na mi seniazi ksenos ime kirie Φίλιππος ? tora an boris na voithas kalos, an oxi pali kalos...

pos grafo ego na mi seniazi ksenos ime kirie Φίλιππος ? tora an boris na voithas kalos, an oxi pali kalos...

Ενας απο τους κανόνες που απεδέχθης κατά την εγγραφή σου στο forum μας, αναφέρει ΡΗΤΑ οτι η μόνη γλώσσα που χρησιμοποιούμε για να αναρτήσουμε το οτιδήποτε είναι τα Ελληνικά.

Δεν φταίω εγώ που ΔΕΝ τους διάβασες, όπως επίσης ΔΕΝ φταίω εγώ για τον απαράδεκτο τρόπο που επιδεικνύεις.

Τέλος, νομίζω ήδη σου εξήγησα οτι εδώ τέτοια απάντηση σε αυτό που ψάχνεις δεν θα σου τη δώσει ΚΑΝΕΙΣ δημόσια. Και ο λόγος είναι επίσης απλός : όποιος το κάνει θα πάρει ένα ban τουλάχιστον 3ήμερο. Επιπλέον δε, το post του θα σβηστεί ΑΜΕΣΩΣ (άρα τσάμπα θα πάρει το ban τελικά...)

Αυτά όλα αν θέλεις τα καταλαβαίνεις, αν δεν θέλεις δεν τα καταλαβαίνεις. Κι αυτό ακόμα, απλό είναι ....

HIVION HD 9090 ULTIMA

Kαλησπέρα, υπάρχουν πουθενά πρόσφατα keys για τον δέκτη? Ευχαριστώ.

για firmware μιλάμε πάντα, όπως και για τον κάθε δέκτη σε κάθε thread..
υπάρχει κάτι τελικά?