Hivion HD9090X Ultima

Εμένα πάντως φίλε Σεραφείμ, πιο πολύ από όλα μου αρέσει το Avatar σου!
Είναι πραγματικά... εξαιρετικό!

εσενα ρε φιλε ειναι μια γραμμη το μυνημα σου για τα θεματα που ασχολειτε αυτο το φορουμ και ολα τα αλλα για το γαυρο .οποτε μαλλον εσυ να κοιταξεις τη ψυχικη σου κατασταση Υπαρχουν αλλα φορουμ που γραφουν διαφοροι τσουκαλαδες που πιστευω οτι σου πανε καλυτερα φιλε greg φυσικα και γνωριζω τη προσφορα του αρνο και φυσικα οπως καταλαβες τωρα δεν υπονοησα κατι γι αυτον .τελος

Re: Απάντηση: Hivion HD9090X Ultima

φιλε greg φυσικα και γνωριζω τη προσφορα του αρνο και φυσικα οπως καταλαβες τωρα δεν υπονοησα κατι γι αυτον .τελος

:2thumb22sup: σωστοοοος

απλα αλλη φορα χαρακτηρισμοι του στυλ Ευρωπεριγελος σε ποστ απο την στιγμη που δεν αναφερει το παλικαρι τιποτα στα ποστ του και ειναι ολα αυτα που γραφει ειναι σχετικα με το θεμα δεν υπαρχει λογως να γινονται..
Ο καθενας οτι υπογραφη θελει μπορει να βαζει αρκει να μην θιγει τον αλλον. και ναι ισως αντεδρασα λιγο περιεργα και εγω γιατι ειμαι κι εγω κολλημενος γαυρος. Παντως ο τροπος που απαντησες σε μενα τουλαχιστον με καλυψε. Ας ασχοληθουμε με δεκτες απο δω και στο εξης να δουμε επιτελους τι σκ@τα θα αγορασουμε..:ernaehrung004:

peace

Την σημερινή εποχή η λήψη κουλουρακίων είναι ο κανόνας και το αντίθετο η εξαίρεση! Απλά οι HD δέκτες ήταν στην πολύ πρώτη γενιά ως τώρα....

Να ρωτήσω κάτι τον Αργύρη... και ζητάω συγνώμη για το offtopic.
Αν ξέρεις τίποτα για τον IPBOX 9000HD και πότε "πραγματικά" θα κυκλοφορήσει, γιατί πηγαίνουμε από καθυστέρηση σε καθυστέρηση...

Και πάλι συγνώμη για το offtopic.

Σάκη καλημέρα,
αυτά που ξέρω για τον IPBox ή Relook HD ή όπως άλλως λέγεται, είναι ίδια με αυτά που αναγράφονται στο forum. Ο δέκτης κατασκευάζεται από την DGStation, τον οποίο αγοράζει η IB Com και τον διαθέτει ως IP Box. Ότι και να λέει λοιπόν η IP Box, αν δεν τον ετοιμάσει πρώτα η DGStasion δεν πρόκειται να τον δείτε.
Το όλο σκηνικό με την κυκλοφορία του δέκτη αυτού, αλλά και του Dream 8000, είναι περισσότερο θέμα Marketing, παρά ουσίας. Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο δέκτης θα έρθει κατά το τέλος γενάρη (αλλά δεν τις πολυπιστεύω).

lipon mia anafora gia ton hivion !!
ekpliktiki ikona !!!
ton dokimasa me mia dragon panpalea !! ton anagnorise (o pace me tipota) .evala mia karta tou sky uk kai to channel4 HD anikse !! i ikones tou sky uk ine to kati alo !!
ta test sinexizonte !!

Re: Απάντηση: Hivion HD9090X Ultima

Είναι σα να τρως λουκουμάδες και να μη μας δίνεις..
Πως τα λες έτσι? -bye-
signomi aleksi !! ala paleva o kakomiris me ton pace kai den mporusa na to kano , eno me to hivion mevale katefthian sto menu ,evala to boxid tis kartas kai ola ok !! prepi na vro karta me ta HD kanalia na apolafsooo kai ta ipolipa kanalia tou sky uk !!!!!

Simera mou irthe o adaptoras pou metratetipi tin rs232 se ethernet kai apo dokimes pou ginane ola pigane poli kala .o dektis simberifete telia kai sto grigoro zaping !!!

Δηλαδή το λογισμικό μπαίνει στον adaptor ;;;; Μα τότε θεωρητικά κάθε δέκτης με σειριακή μπορεί να γίνει δικτυακός (πολύ ενδιαφέρον). Εκτός και αν δε κατάλαβα καλά..

Δηλαδή το λογισμικό μπαίνει στον adaptor ;;;; Μα τότε θεωρητικά κάθε δέκτης με σειριακή μπορεί να γίνει δικτυακός (πολύ ενδιαφέρον). Εκτός και αν δε κατάλαβα καλά..
na sou po ti ekana:
sindesa ton adaptora me ena mikro null modem me ton dekti,o adaptoras exi dikiatou pigi revmatos, mata stin isodo tis ethrenet pou exi tou evala ena kalodio ethernet . meta apo ton dekti mesa apo to menu stin engatastasi emfanis telefta to network setup .pire ip apo monotou kai apolos ta ala ine sketika !!

Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται.
Έτσι όπως αναφέρεις τη λειτουργία, καταλαβαίνω ότι τελικά ο δέκτης έχει το λογισμικό και τα emu και ενεργοποιεί το δίκτυο μόλις συνδεθεί ο adaptor στη σειριακή του. Σε κάθε περίπτωση πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες και κράτα μας ενήμερους :-)

kita apo ti katalava kani oti kani kai i kathrin diladi mgcamd o enas newcamd o alos.ara to idio .
i diafora ine oti me tin kathrin an den kseris kala linux diskola na ton setaris me afto ine pio apla ta pragmata sou lei kai se pigani akrivos se ti prepi na kanis .

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΟΤΗΣΩ .ΠΟΣ ΜΠΟΡΩ. ΝΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΩ.Αρχείο TP0.ΣΕ MPEG.KAI ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ.ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Hivion HD9090X Ultima