Ho..Ho..Hοοo...ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η' ΟΧΙ?

dimitra_21

New member
27 October 2007
36
Γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!!
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο αλλα μολις ειδα μια πρασινη γραμμη στην ακρη της οθονης μου κατα τη διαρκεια μιασ ταινιας τι μπορει να ειναι?
Υ.Γ.: εχω τον (super...)...topaz!!!
Ηο...Ηο..Ηοοο

then einai provlima apla etsi einai kapia stigmi tha to evlepes.sinantate ston aw10 kirios ala kai sto aw15(apo oti xero diavazontas reviews gia ton topaz giati ithela na ton paro).pion eheis?

αν το κανει συνεχεια καποιο ελατωμα εχει ......
αν το ειδες μια φορα και μετα οχι ισως ηταν κατι απο την ταινια η τα καλωδια ......

προσεχε τον την επομενη φορα αν το ξανακανει μαλον θα εχει προβλημα.....

συνήθως είναι πρόβλημα από το dvd player ... ούτε καν πρόβλημα ... το βλέπουμε αρκετά τώρα τελευταία διότι ενώ στις CRT τηλεοράσεις το κάδρο που βλέπεις είναι μικρότερο από αυτό που παίρνει από το DVD , με αποτέλεσμα να επικαλύπτονται τέτοια λάθη , στις καινούριες συσκευές αποδίδει όλη την εικόνα , οπότε θα βλέπεις συχνά πράσινες γραμμές σε ένα μέτριο dvd player ...

then einai provlima apla etsi einai kapia stigmi tha to evlepes.sinantate ston aw10 kirios ala kai sto aw15(apo oti xero diavazontas reviews gia ton topaz giati ithela na ton paro).pion eheis?

Φίλε johny1989 θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιήσεις Ελληνικά στη γραφή σου για να διαβάζονται πιο εύκολα από όλους.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά...σε όλους.

Εχω τον w15 και δεν το κανει μονιμα αλλα σε καποιες σκηνες μετα ολα οκ και μετα μπορει να το ξανακανει!!το εχω προσεξει ομωμονο σε 2 ταινιες και σχετικα 4ετιας+!!!
Υ.Γ.:βλεπω απο το pc με καλωδιο dvi-hdmi!!!

Γεια σας και χρονια πολλα σε ολους!!
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο αλλα μολις ειδα μια πρασινη γραμμη στην ακρη της οθονης μου κατα τη διαρκεια μιασ ταινιας τι μπορει να ειναι?
Υ.Γ.: εχω τον (super...)...topaz!!!
Ηο...Ηο..Ηοοο

Dimitra_21 χρόνια πολλά και σε εσένα.

Θα πρότεινα να αποσυνδέσεις τα πάντα από το ρεύμα και να τα επανασυνδέσεις μετά από 5-10 λεπτά.

Επίσης δοκίμασε και κάποιο άλλο DVD disc, ποτέ δεν ξέρεις...

Πιστεύω ότι δεν είναι κάποιο πρόβλημα hardware και θα εξαφανιστεί.