Hoax η πραγματικότητα ?

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
cocacolaqq2.jpg

Τίποτα άλλο κάνει ;

Αμέ! Εμποδίζει το κλείδωμα του προβολέα στα 24Hz, δημιουργεί στάσιμα κύματα στην περιοχή του μεσοχαμηλού και φθείρει τους χρυσούς ακροδέκτες των καλωδίων.

Πάντως αυτό με το οποίο αρχίζει, δηλαδή το "10 κουταλιές ζάχαρη" είναι αλήθεια.

Ένα κουτάκι 330ml κοκακόλα, όπως και οποιοδήποτε από τα γνωστά αεριούχα, περιέχει 39 γραμμάρια ζάχαρη (4 γραμ. = 1 κουταλάκι του γλυκού). Ψάξτε το στα κουτάκια.

...Και φυσικα υπαρχουν ανθρωποι που δε πινουν μονο ενα κουτακι των 330ml αλλα τουλαχιστον 2-3 σε 24ωρη βαση. Και εννοειται οτι δεν αναφερομαι στους "εθισμενους" απο cola ανθρωπους(εκει πλεον μιλαμε για πολλα λιτρα!)

Βρέθηκε το υποκατάστατο της καρκινογόνου ασπαρτάμης και ονομάζεται...
ζάχαρη.

ΑΡΚΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.

Σωστα τα γραφει.
Αλλα που ειναι το συγκλονιστικό;

Αν μας πει καποιος οτι ενα κουτακι βιταμινούχες ταμπλετες στην διάρκεια ληψεις τους, αν δεν συνοδευτούν απο την αναγκαια ποσοτητα νερου (4-6 λιτρα ημερησίως), κανουν ζημια στο συκώτι και τα νεφρα τι θα πουμε;

Ενα κουτακι κολα λιγο πριν η κατα τη διαρκεια μιας εντονης δραστηριοτητας
και με μια υψηλης διατροφικης αξιας τροφη να ακολουθει, ειναι σωστοτερο απο το να μην υποστηριξουμε τον οργανισμο μας με τιποτα.

Επισης αν κατεβασουμε 1-2 κιλα παντσετες χοιρινες η κανα κιλο αρνι ψητο καλο ειναι να μην το συνοδευσουμε με ενάμισι λιτρο αναψυκτικο.

το ότι η coca-cola βλάπτει είναι γεγονός
σε πιο βαθμό δεν ξέρω όμως....
υπάρχει καμιά μελέτη που να έχει δημοσιευτεί (και να μην είναι HOAX)
που να λέει για τις παρενέργειες ?

Απάντηση: Re: Hoax η πραγματικότητα ?

το ότι η coca-cola βλάπτει είναι γεγονός
σε πιο βαθμό δεν ξέρω όμως....
υπάρχει καμιά μελέτη που να έχει δημοσιευτεί (και να μην είναι HOAX)
που να λέει για τις παρενέργειες ?

Εχει δημοσιεύσει μια η PEPSI.
:silly::silly::silly::silly::silly:

Αυτό που γνωρίζω από γνωστό μου που ήταν κάποτε διευθυντής ποιότητας στο εργοστάσιο εμφιάλωσης του αναψυκτικού στην Κύπρο, είναι ότι η coca cola έχει σίγουρα 10 κουταλιές ζάχαρης. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω τίποτα. Αυτό που έχω ακούσει μόνο είναι ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες για το στομάχι.

Μια φιλη, η οποια ειναι κορη αυτουνου που ειχε (πριν καμια 15αρια χρονια) το εργοστασιο παραγωγης αυτου του αναψυκτικου σε μια χωρα της Αφρικη, μου εχει πει οτι ο μπαμπας της, ειχε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ στην φαμιλια του να την πινουν.
Δεν ξερω τον λογο, (δεν μου λεει)

H Coca Cola αρχικά ήταν φάρμακο το οποίο πωλούνταν σε φαρμακεία... (σε μικρές ποσότητες των 330ml)