HOL IPTV

καλησπερα για αλλη μια φορα..
1)εγκατεστησα επιτελουσ το ιρτν τησ Ηολ αλλα δεν μου δειχνει τα hd καναλια
μηπωσ μπορει να βοηθησει κανενας σχετικα με αυτο?

2)επισης μπορεισ να γραψεις ενα προγραμμα και μετα να το μεταφερεισ στον υπολογιστη σου?
για τις ταινιεσ αναφερει οτι δεν μπορει να κανει αντιγραφη.. εχουμε καποιο νεο σχετικα με αυτο?
εχει μπροστα usb αλλα θα ειναι για να περνασ αρχεια μεσα , για αντιγραφη πως χρησιμευει?

3)αυτη την στιγμη το εχω συνδεδεμενο μεσω δυκτιου του ηλεκτρικου ρευματος γιατι το ρουτερ μου με την τν ειναι μακρια και αν το παω τοιχο τοιχο θα χρειαστω 24 μετρα utp ασε που δεν πρεπει να κανει και γωνιεσ...
πιστευετε οτι ειναι καλη η συνδεση ετσι ωστε να περνω τα μεγιστα απο ποιοτητα?
ειναι συνδεδεμενο με hdmi το οποιο ηταν μαζι με το πακετο ... αν το αλλαξω και παρω καποιο που να κοστιζει ενα σεβαστο ποσο (~30 €) θα εχω καλυτερη αποδοση ??

αυτα προς το παρον.. αν μπορεσω και ανακαλυψω κατι θα ενημερωσω..

Δεν ξέρω απο HOL TV αλλά διάβασα ότι για να έχεις και τα HD κανάλια (ενα ειναι για αρχή..) θα πρεπει η σύνδεσή σου να ειναι 12αρα τουλάχιστον (πραγματική). Η δική σου ειναι τουλάχιστον 12αρα;

Τις τελευταίες μέρες δεν είναι ενεργό το HD κανάλι.....
Αναμένουμε τις εξελίξεις...

Από κατόχους ξερω ότι οι ταχύτητες της HOL είναι ονομαστικές παρά τι γράφουν ότι κλειδώνουν,και με μεγάλες διακυμάνσεις και διακοπές.Εκτός αν είναι διαφορετική η κατάσταση σε IPTV.

Απάντηση: Re: HOL IPTV

Από κατόχους ξερω ότι οι ταχύτητες της HOL είναι ονομαστικές παρά τι γράφουν ότι κλειδώνουν,και με μεγάλες διακυμάνσεις και διακοπές.Εκτός αν είναι διαφορετική η κατάσταση σε IPTV.

ας μην γενικεύουμε... Σε όλους υπάρχουν και ευχαριστημένοι, και δυσαρεστημένοι... -bye-

Ας το εξειδικεύσουμε. Είναι σχεδόν αδύνατο να δωθούν hd κανάλια με την υπαρχουσα υποδομή, όχι μόνο απο τη hol αλλά και απο οποιονδήποτε iptv provider και θα εξηγήσω γιατί.

Τα υπάρχων adsl δύκτια, δίνουν ονομαστικές ταχύτητες 24 mbit. Η πλειοψηφία των κατοίκων των αστικών κέντρων (αναφέρομαι σε αυτά γιατί στην επαρχία είναι στα 2 mbit) συγχρονίζει σε ταχύτητες 8-15 και φυσικά υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που δε βλέπει ποτέ πάνω απο 5-6. Αυτοί που συγχρονίζουν σε 20+ είναι μετρημένοι και τυχεροί.
Ας δεχτώ λοιπόν πως για να δεις hdtv θες 12 mbit, και μιλάμε για 768 ανάλυση γιατί αν πάμε σε full hd θες 20+, πόσος κόσμος είναι διατεθιμένος να θυσιάσει παραπάνω απο το μισό bandwith του για να βλέπει hd κανάλια. HD και μάλιστα μέσω iptv σημαίνει τρελή μείωση του bandwith, τρελή αύξηση των pings και πάντα ελοχεύει ο κίνδυνος της αποσύνδεσης. Στη πραξη iptv με HD περιεχόμενο δε μπορει να δωθεί με ADSL2+ που επικρατούν σήμερα στην αγορά. Γνώμη μου είναι πως και να δωθεί θα είναι μέγα λάθος και θα γίνει καθαρά και μόνο για λόγους marketing. Επί της ουσίας hd σήμα μπορεί να μεταφερθεί μόνο με VDSL (που πιλοτικά δοκιμάζει ο ΟΤΕ) ή με οπτικές ίνες (ffth,fftb etc.). Οτιδήποτε άλο είναι ημίμετρο, προχειροδουλειά που εν τέλει θα έχει μόνο αρνητικές επιπτώσεις στις ήδη κακές ελληνικές συνδέσεις στο internet.

και μια που μιλαμε για hd καναλια ειδατε το καναλι τισ hol που εκπεμπει σε hd?
κατι μου λεει οτι για να δεισ τετοια καναλια πρεπει να πληρωσεις ενα μικρο ποσο...
το πηρατε χαμπαρι οσοι εχετε hol+iptv ?