Το ανοίγω εδώ , μια και έμμεσα αφορά κινητή τηλεφωνία ( αν πρέπει να μπεί κάπου αλλού , ας το κάνει ο αμρόδιος διαχειριστής ) . Η HOL προσφέρει πρόγραμμα στην σταθερή τηλεφωνία με 28,40 τον μήνα ( άρα 56,80 το δίμηνο ) που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε αστικά υπεραστικά και πρόσβαση , επίσης απεριόριστη , στο internet με ταχύτητες έως 24 Μbps και επιπλέον 10 ευρώ έκπτωση από το πάγιο του κινητού μέσω vodaphone .
Εγώ έχω con-X , και πληρώνω ήδη στον ΟΤΕ , με σύνδεση 2 Mbps και τα λοιπά τηλέφωνα , περίπου τα διπλά ( 100-120 ) την διμηνία.
Η ερώτηση είναι . Συμφέρει το πρόγραμμα , πέραν του προφανούς ; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν μας λένε ; Μήπως έχει πρόβλημα η πρόσβαση στο διαδικτυο και μας βγεί μετά το φασούλι ;
Ξέρει κανείς τίποτα ;
Εγώ έχω con-X , και πληρώνω ήδη στον ΟΤΕ , με σύνδεση 2 Mbps και τα λοιπά τηλέφωνα , περίπου τα διπλά ( 100-120 ) την διμηνία.
Η ερώτηση είναι . Συμφέρει το πρόγραμμα , πέραν του προφανούς ; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν μας λένε ; Μήπως έχει πρόβλημα η πρόσβαση στο διαδικτυο και μας βγεί μετά το φασούλι ;
Ξέρει κανείς τίποτα ;