HOL - Vodaphone προσφορά σε κινητή , σταθερή τηλεφωνία και internet. Καμμιά γνώμη ;

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
Το ανοίγω εδώ , μια και έμμεσα αφορά κινητή τηλεφωνία ( αν πρέπει να μπεί κάπου αλλού , ας το κάνει ο αμρόδιος διαχειριστής ) . Η HOL προσφέρει πρόγραμμα στην σταθερή τηλεφωνία με 28,40 τον μήνα ( άρα 56,80 το δίμηνο ) που περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε αστικά υπεραστικά και πρόσβαση , επίσης απεριόριστη , στο internet με ταχύτητες έως 24 Μbps και επιπλέον 10 ευρώ έκπτωση από το πάγιο του κινητού μέσω vodaphone .

Εγώ έχω con-X , και πληρώνω ήδη στον ΟΤΕ , με σύνδεση 2 Mbps και τα λοιπά τηλέφωνα , περίπου τα διπλά ( 100-120 ) την διμηνία.

Η ερώτηση είναι . Συμφέρει το πρόγραμμα , πέραν του προφανούς ; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν μας λένε ; Μήπως έχει πρόβλημα η πρόσβαση στο διαδικτυο και μας βγεί μετά το φασούλι ;
Ξέρει κανείς τίποτα ;

κάτι αντίστοιχο έχει η οτενετ με εκπτωση στην cosmote

και η forthnet με τζάμπα nova startpack

αν σε ενδιαφέρει η πιο οικονομική σταθερή τηλεφωνία στη θεσ/νίκη πιθανόν να είναι η cyta

το catch σε κάθε τέτοια περίπτωση είναι ότι κάνεις συμβόλαιο για κάποιο χρονικό διάστημα, και αν το σπάσεις έχει πρόστιμο.

Αν είσαι σε περιοχή όπου έχεις απροβλημάτιστο ίντερνετ, και τα 2Mbps που έχεις είναι επιλογή και όχι η μέγιστη ταχύτητα που θα μπορούσες να έχεις κάντο, σε περιοχές με καλό δίκτυο όλες οι εταιρείες λίγο πολύ παίζουν καλά, οπότε ότι σε συμφέρει οικονομικά είναι η λύση.

Αν πάλι η γραμμή σου είναι τόσο προβληματική που σηκώνει μέχρι 3-4 Mbps, είναι πολύ πιθανό να μπλέξεις σε ένα χάος βλαβών, για τις οποίες η HOL θα τα ρίχνει στον OTE και ο ΟΤΕ στον... ηλεκτρολόγο του σπιτιού σου. Αυτά είχα πάθει με Forthnet, και αυτά έχουν πάθει φίλοι με ΗΟL σε αντίστοιχα "δύσκολες" περιοχές. Οπότε αν ζεις σε τέτοια μονόδρομος ο ΟΤΕ, αφού αυτός σου εξασφαλίζει στα 2Mbps αξιοπρεπές Internet, χωρίς διακοπές.

Βέβαια πριν λίγους μήνες, αφού με πήραν ένα βράδυ τηλέφωνο και μου πούλησαν ψέμματα, όπως δίκτυο οπτικών ινών μέχρι το σπίτι μου και μη χρήση του υπάρχοντος δικτύου χαλκού που προκαλεί το πρόβλημα στην περιοχή μου, έκανα αίτηση στη HOL σαν καλό θύμα. Την επόμενη μέρα βέβαια, αφού τους πήρα 11 (!) τηλέφωνα μέχρι να καταφέρω να μιλήσω σε κάποιον υπεύθυνο, παραδέχτηκαν ότι ο υπάλληλος του "έκανε λάθος", και μου ακύρωσαν την αίτηση.

Γενικά τέτοιες συμπεριφορές με χαλάνε, οπότε δεν θα ξανασχοληθώ μ'αυτούς.

Last edited:
Απάντηση: Re: HOL - Vodaphone προσφορά σε κινητή , σταθερή τηλεφωνία και internet. Κα

Αν πάλι η γραμμή σου είναι τόσο προβληματική που σηκώνει μέχρι 3-4 Mbps, είναι πολύ πιθανό να μπλέξεις σε ένα χάος βλαβών, για τις οποίες η HOL θα τα ρίχνει στον OTE και ο ΟΤΕ στον... ηλεκτρολόγο του σπιτιού σου. Αυτά είχα πάθει με Forthnet, και αυτά έχουν πάθει φίλοι με ΗΟL σε αντίστοιχα "δύσκολες" περιοχές. Οπότε αν ζεις σε τέτοια μονόδρομος ο ΟΤΕ, αφού αυτός σου εξασφαλίζει στα 2Mbps αξιοπρεπές Internet, χωρίς διακοπές.

Ακριβώς. ολες οι εταιρείες καλές είναι ΕΦΟΣΟΝ δεν σου κάτσει βλάβη/πρόβλημα. Αν σου κάτσει, θα ευχόσουν να ήσουν στον ΟΤΕ κι ας πληρώνεις τα κερατιάτικα πάγια.