Home-Cinema 3500

gibullitt

New member
1 December 2013
44
Αθήνα
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό ψάξιμο κια διάβασμα έχω(σχεδόν) καταλήξει στις παρακάτω επιλογές για το Home-Cinema που θέλω να φτιάξω το οποίο άρχισε με budget 1000 κι έχει καταλήξει στα 3500 ...:
Κολώνες KLIPSCH RF-82 II
Κεντρικό KLIPSCH RC-52 II
Πίσω KLIPSCH RB-81 II
Subwoofer Velodyne Cht-12Q
Ενισχυτής Denon AVR-X4000
Καλώδιο PHC 4,00mm2
Ο χώρος μου είναι 27μ2 και η χρήση του θα είναι 60%ταινίες και 40% μουσική.
Οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες(αν και ξέρω εκ των προτέρων ότι κατά πάσα πιθανότητα περισσότερο θα με μπερδέψουν και θα με οδηγήσουν σε περαιτέρο ψάξιμο και αναβολή της αγοράς...:twoguns:)
:music-smiley-005:

καλησπερα και καλη χρονια,
αν εχεις καταληξει και δεν εχεις θεμα με το οικονομικο προχωρα χωρις πολυ σκεψη για το λογο που ακριβως ειπες.το πακετο ειναι σουπερ

καλησπερα και καλη χρονια,
αν εχεις καταληξει και δεν εχεις θεμα με το οικονομικο προχωρα χωρις πολυ σκεψη για το λογο που ακριβως ειπες.το πακετο ειναι σουπερ

Σωστά τα λες και σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου αλλά επειδή ανέβηκε το budget θέλω να το ψάξω(ή να επιβεβαιώσω τις επιλογές μου λίγο ακόμα..)
*περαιτέρω

Εχεις ακούσει άλλα ηχεία σε αυτά τα χρήματα?
Εχεις ακούσει τα Klipsch που θές να πάρεις;;;

Ναι τα έχω ακούσει κι έχω ακούσει και τα Dali Ikon 5 & 6.
Λέω να πάω να δοκιμάσω και τα Q-Acoustics 2050i & τα JBL Studio 580 αλλά δεν μου αρέσουν οπτικά και τα KLIPSH είναι πιο εντυπωσιακά και ακουστικά...

Ναι τα έχω ακούσει κι έχω ακούσει και τα Dali Ikon 5 & 6.
Λέω να πάω να δοκιμάσω και τα Q-Acoustics 2050i & τα JBL Studio 580 αλλά δεν μου αρέσουν οπτικά και τα KLIPSH είναι πιο εντυπωσιακά και ακουστικά...

τα KLIPSH είναι πιο εντυπωσιακά και ακουστικά συμφωνούμε, αλλά σε πολύωρη ακρόαση ίσως σε κουράσουν. Θα πρότεινα να ρίξεις και ένα ώτο στα παρακάτω :
Monitor Audio RS6 , BX6, BX8
Wharfedale Diamond
Dali Zensor
Geometrik Harmony τα δαπέδου της
Acoustic Energy Aelite 3
KEF Q500

Προσωπικά τα Klipsh θα τα προτιμούσα μόνο για ταινίες. Για την μουσική που ακούω μου φαίνονται πολύ ''επιθετικά''.

Τα 81 για πίσω είναι υπερβολή και με τα 61 θα είσαι υπερκαλυμμένος και τη χρηματική διαφορά να τη δώσεις για να πας σε καλύτερο κεντρικό όπως το RC-62 II.
Εμένα προσωπικά ο ήχος τους δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ και πίστεψε με ακούω αρκετές ώρες. Σημαντικό ρόλο βεβαια παίζουν και τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος σου.

τα KLIPSH είναι πιο εντυπωσιακά και ακουστικά συμφωνούμε, αλλά σε πολύωρη ακρόαση ίσως σε κουράσουν. Θα πρότεινα να ρίξεις και ένα ώτο στα παρακάτω :
Monitor Audio RS6 , BX6, BX8
Wharfedale Diamond
Dali Zensor
Geometrik Harmony τα δαπέδου της
Acoustic Energy Aelite 3
KEF Q500

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!θα τα ψάξω από τιμές και θα προσπαθήσω να τα ακούσω

Προσωπικά τα Klipsh θα τα προτιμούσα μόνο για ταινίες. Για την μουσική που ακούω μου φαίνονται πολύ ''επιθετικά''.

Αυτό το επιθετικό μου άρεσε στα 10' που τα άκουσα.Θα πάω να τα ακούσω παραπάνω αν και για Jazz,Rock & Deep House νομίζω ότι είναι εξαιρπτικά

Εχω μια αντιστοιχη πενταδα με αυτα που αναφερεις εδω και μερικα χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το παιξιμο τους.Παιζουν με εναν Denon 3803,αργοτερα θα παρεις και εναν καλο δικαναλο και εισαι πολυ super και στην μουσικη.

Τα 81 για πίσω είναι υπερβολή και με τα 61 θα είσαι υπερκαλυμμένος και τη χρηματική διαφορά να τη δώσεις για να πας σε καλύτερο κεντρικό όπως το RC-62 II.
Εμένα προσωπικά ο ήχος τους δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ και πίστεψε με ακούω αρκετές ώρες. Σημαντικό ρόλο βεβαια παίζουν και τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος σου.

Το 81 από το 61 έχει 20 διαφορά(εκεί που το χω βρει) και το 52 από το 62 έχει 130 ...
Θα το σκεφτώ όμως.Εσύ έχεις KLIPSCH,κι αν ναι,τί πιστεύεις;

Εχω μια αντιστοιχη πενταδα με αυτα που αναφερεις εδω και μερικα χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το παιξιμο τους.Παιζουν με εναν Denon 3803,αργοτερα θα παρεις και εναν καλο δικαναλο και εισαι πολυ super και στην μουσικη.

Κι εγώ σκέφτομαι σίγουρα για δικάναλο μετά.Ποιά έχεις ακριβώς,αν επιτρέπεις,και σε τί χώρο;
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Home-Cinema 3500

εχω ακουσει τα MONITOR AUDIO RX και BX και μου αρεσαν πολυ.τα συστεινω ανετα....

Τα 6άρια εννοείς φαντάζομαι.Θα πάω να τα ακούσω αύριο όλα και θα διαλέξω μέσα στο σ/κ.Έχω βάλει ψυχολιγικό deadline γιατί δεν θα καταλήξω ποτέ.Στο τέλος με βλέπω να αποφασίζω με κλήρωση ή α-μπεμπα-μπλομ...

θα συμφωνησω με τον κωστα πως και με τα 61 θα εισαι οκ αλλα αν ειναι τοσο μικρη η διαφορα τιμης...πασο.
ουτε εγω παντως ειχα θεμα με τις κορνες μετα απο ωρες ακροασης.αλλα γουστα ειναι αυτα.
γιαυτο και εγω σου ειπα αν δεν εχεις θεμα με το οικονομικο παρτα γιατι οσο το ψαχνεις τοσο θα μπερδευεσαι και το πακετο σου πιστευω πως εισαι πολυ καλο.θα σε καλυψει.

Αν πας να ακούσεις τα RX/BX δες αν μπορείς να ακούσεις και τους CAMBRIDGE AUDIO AZUR 551R/651R.Αν το θες και για μουσική αξίζει μια ακρόαση σε σχεση με τον Denon.