K.ROMPOTIS
AVClub Fanatic
RF-62II και 580 παρόμοιας απόδοσης είναι, safe bet και οι δύο λύσεις.
Όπως έγραψα και πιο πάνω, οι διαφορές επικεντρώνονται στο κεντρικό και στα surround της κάθε σειράς.
Το σετ της Klipsch το προτιμώ για χάρη των εξαιρετικών surround RS-52ΙΙ και του κεντρικού RC-62II.
Η JBL προσφέρει ένα κεντρικάκι JBL Studio 225 C με 4ιντσα γούφερ, που αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να σταθεί επάξια ως κεντρικό των 580.
Φίλε Τζο, βλέπω στα χαρακτηριστικά του κεντρικού την απόκριση συχνότητας στις χαμηλές συχνότητες να ξεκινάει απ τα 57Hz, το αντίστοιχο RΒ62ΙΙ ξεινάει απ τα 45Hz, δεν είναι περίεργο που το πίσω με ένα μόνο γούφερ κατεβαίνει περισσότερο απ το κεντρικό που έχει 2; Το ερώτημα είναι το εξής: Εγώ έχω δύο σετ ηχείων βάσης (ΚΕF Q1), που τα χρησιμοποιώ ως εξής: το ένα ζευγάρι για surround Left - Right και το άλλο το έχω σπάσει ως κεντρικό το ένα και surround back το άλλο ως σύστημα 6.1. Για να μην αγοράζω δύο ζευγάρια για πίσω κι ένα κεντρικό που θα μου στοιχίσει περισσότερο, αν έκανα το ίδιο κι έπαιρνα δύο ζευγάρια RB 62II, πως θα παιζε σαν κεντρικό; Εχεις άποψη περί αυτού; Θα έχω κάποια απώλεια σε σχέση με το RC 62II;