Τα 3d γραμμενα απο υπολογιστη τους λειπει η ευκρινεια.. χαλανε την συνολικη εμπειρια!
Αρα προφανως τα x264 εχουν γινει transcoded από το original BR με αποτελεσμα φυσιολογική μειωση της ποιοτητας και κερδος μικρότερο μεγεθος αρχειου.
Τοτε γιατι σου κανει εντυπωση η μειωση ευκρίνειας; Το ιδιο ισχυει για ολα τα συμπιεσμενα αρχεία σε σχέση με το original, οχι μονο για τα 3d...
Τοτε γιατι σου κανει εντυπωση η μειωση ευκρίνειας; Το ιδιο ισχυει για ολα τα συμπιεσμενα αρχεία σε σχέση με το original, οχι μονο για τα 3d...
Δυστυχώς είναι αρκετά διαφορετικό το σενάριο όσον αφορά το 3D.
Το κυριότερο πρόβλημα εκτός της ανάλυσης είναι οτί πάμε από έναν ήδη lossy codec,
τον mvc των 3D BluRay, σε κάποιον άλλον lossy codec, τον avc των 3d .mkv.
Όλα τα rips ακόμα και τα Full HD .mkv 3840 x 1080 (για frame packing)
που κυκλοφορούν τώρα τελευταία με ολόκληρη την δεξιά και την αριστερή εικόνα
θα πρέπει να υποστούν re-encode (mvc --> avc).
O πιο σωστός τρόπος για να έχει κάποιος back-up ενός 3D Bluray είναι 1:1 αποθήκευση σε 3Dbd.iso ή φάκελους.
Έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια για το Sammys Adventures και το Under the sea. Αν τα έχει δει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις.
Απο την άλλη σε μία αίθουσα σινεμά αναρωτιέμαι αν ο θεατής θα νιώθει ακριβώς αυτή την αίσθηση των εφέ, απο την στιγμή που έχει γύρω του άλλα 150 άτομα , βρίσκεται σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη απο το αν ήταν στον καναπέ του σπιτιού του, όσο μεγάλη και να είναι η οθόνη και κατα πόσο όλα αυτά τον βάζουν στο κλίμα της ταινίας. Εγώ στον "Προμηθέα" απο την έναρξη μέχρι το τέλος δεν κουνήθηκα απο τη θέση μου, ένιωθα ότι συμμετείχα κι εγω στην "πορεία" του έργου, αυτή την αίσθηση θα την είχα αν το έβλεπα και σε μία αίθουσα σινεμά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.