Home cinema 5.1 do it yourself

Ε μα ναι θα δωσω αρκετα βεβαια ευρω παραπανω αλλα ελπιζω να τα κρατησω καιρο και να τα χαρω!

Γιαννη να σε ρωτησω κατι αν ξερεις?

Θελω να παρω 5.1 ενισχυτη και ειμαι στον Υamaha 463 που ''λεει'' 105 W RMS και στον Pioneer 818 που ''λεει'' 130 W RMS.

Ποιος λεει αληθεια ? και μπορουν να οδηγησουν τα KLIPSCH?

Pioneer λοιπον εκλεισε !

Εχεις να προτεινεις κανα μαγαζι να παω να τα ακουσω μηπως?

Ειπαμε ασχετος.

Επισης τι διαολο ειναι το bi-wiring?

Κοίταξε....μην πέρνεις εν ψυχρώ αποφάσεις που μπορεί αργότερα να μετανοιώσεις.
Επίσης μπορεί κάτι που γιά εμένα π/χ να είναι διανικό γιά εσένα να μην είναι.
Βάζεις τώρα στο παιχνίδι και τον 1509...έναν πολύ αξιόλογο ενισχυτή που σε σχέση με τον Pionner είναι εξ'ίσου καλός...ίσως και καλύτερος σε ποιότητα ήχου.Μόνο που στον κινηματογράφο αυτές οι διαφορές και κυρίως σε αυτη την κατηγορία τιμής ενισχυτών τις περισσότερες φορές εαν όχι όλες πλέον δεν είναι ορατές.
Αποφάσησε λοιπόν τι κυρίως θέλεις απο πλευράς ευκολιών και χρημάτων που διαθέτεις και πήγαινε προς τα εκεί.

Re: Απάντηση: Home cinema 5.1 do it yourself

Pioneer λοιπον εκλεισε !

Εχεις να προτεινεις κανα μαγαζι να παω να τα ακουσω μηπως?

Ειπαμε ασχετος.

Επισης τι διαολο ειναι το bi-wiring?

bi-wiring: Για να συνδέσεις τα ηχεία στον ενισχυτή χρειάζεσαι 2 πόλους και άρα 2 καλώδια. Τον θετικό και τον αρνητικό, για να κλείσει το κύκλωμα. Στο bi-wiring έχεις 4 καλώδια, τα 2 πάνε για τις χαμηλές συχνότητες και τα άλλα 2 για τις υψηλές. Κατά την γνώμη μου τρίχες είναι γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα κατασκευής. Αν ένας κατασκευαστής δηλαδή έφτιαχνε 2 ηχεία με 4 καλώδια και τα ίδια ηχεία με 2 καλώδια, δεν πιστεύω ότι θα είχαν διαφορές. Και αν θα είχαν θα ήταν απειροελάχιστες. Σίγουρα πάντως δεν είναι κριτήριο επιλογής και μην το λαμβάνεις καθόλου υπ' όψιν σου.