Home Cinema Λύση Help !!

Μιας και το αναφέρατε, έχει δει (ακούσει) κανείς τα SmArt 8; Που μπορώ να δω-ακούσω. Μόνο στο internet τα έχω δει...

Επίσης, σκεφτόμουν και εγώ να πάρω είτε τα plasma 4, ή τα Smart 4 και να πάρω έναν onkyo TX-SR705 επειδή έχει "σηματάκι" της THX. Θα υπάρχει αντιληπτή διαφορά με κάποιον ενισχυτή που δεν έχει πιστοποίηση; Το ρωτάω γιατί ως γνωστόν το sub του συστήματος είναι THX certified και έχω διαβάσει ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο με παρόμοιο ενισχυτή. (αν λέω βλακείες συγχωρέστε με, δεν έχω εμπειρία στα συγκεκριμένα θέματα)

Καμιά ιδέα κανείς;

Για το που θα ακούσεις τα plasma 4 κ.λ.π. νομίζω πως ο φίλος ypap77 το ανέφερε κάπου. Αν δεν κάνω λάθος είπε στο MediaMarkt άκουσε τα plasma 4.

Τώρα για το ΤΗΧ δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχεις και ιδίως αν θα έχεις μόνο το SUB σε ΤΗΧ. Το σίγουρο πάντως είναι, ότι θα πρέπει να είναι και ο ενισχυτής ΤΗΧ.

για να καταλάβεις :
υπάρχουν τα plasma 2 (είναι πιο κοντά και έχουν δύο γουφεράκια) και τα plasma 4 (τα οποία έχουν τέσσερα γουφεράκια).
και τα wenge είναι σε χρώμα ξύλου και είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα μαύρα (ή ασημί) του ίδιου μοντέλου