Home cinema με ενεργα ηχεια (?)

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Εντος απο το προφανες (ενεργα ηχεια) τι αλλο χρειαζεται ?

Ακομη αν πουμε οτι τα 3 main θα ειναι εναργα και τα λοιπα παθητικα, τι χρειαζεται ?

Για πειτε οι γνώστες.

Ωραία.
Παμ παρακάτω τώρα.
Έχει ακούσει κάνεις από εσάς κανένα τέτοιο σεταπ;

Απάντηση: Re: Home cinema με ενεργα ηχεια (?)

Ωραία.
Παμ παρακάτω τώρα.
Έχει ακούσει κάνεις από εσάς κανένα τέτοιο σεταπ;

Ναι αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος. Βέβαια παίζει ρόλο το ηχείο και στην δική μου περίπτωση δεν ήταν κάτι αξιόλογο (δεν θυμάμαι ούτε τι ήταν).

Υπάρχουν (όπως παντού άλλωστε) οι φτηνές απ την μια και οι καλές λύσεις απ την άλλη.
Όλα τα σοβαρά ενεργά έχον εισόδους XLR, ελάχιστοι AV έχουν αντίστοιχες εξόδους. (Δεν γνωρίζω αν έχει ο δικός σου).
Το καλύτερο σύστημα Home Cinema το έχω ακούσει με τα ενεργά της Meridian. Το κόστος βέβαια, πάνω από 20 χιλιάρικα.

Εγώ βρε παιδιά άκουσα εκείνα τα παλιό ATC προχτές στην έκθεση και έπαθα μια ταραχή (Οκ σε στερεό με ένα Weiss (202 θαρρω) βέβαια, και έμεινα ξερος. κοντά στα 9000 για μια τριάδα...

Θα μπορουσα να πω πως το κεντρικο ηχειο δεν πρεπει να συγκαταλεγεται στα "hi-end".
Μιας και πρεπει να αποδιδει τις φωνες κυριως με φυσικο τροπο και λιγο πιο ζεστο ηχο.
Ισως και λιγο λαμπρο.
Παντως οχι "μουσικο".

Λογικα κανει, μιας και εχει midrange θολου και μαλιστα ειναι χαμηλα κροσαρισμενο.
Αν δεν τ`ακουσεις ομως...
Βεβαια ειναι και το μεγεθος του...

Ευχαριστω για την απαντηση. Το μεγεθος δεν ειναι προβλημα.

Με μπερδεψες ομως με αυτο που εγραψες, σαν να λες οτι το κεντρικο πρεπει να ειναι διαφορετικο απο τα L&R