Home cinema set και για μουσική

tdm900

New member
12 September 2006
45
Προσπαθώντας να αναβαθμίσω τα φτωχά logitech 5.1 που έχω, ψάχνω για ένα πακέτο home cinema που να έχει blyeray player, αλλά οπωσδήποτε και καλή απόδοση στη μουσική (ώστε να καταργήσω και το μικρό στερεο που έχω αλλά που αδυνατεί να καλύψει το χώρο στον οποίο βρίσκεται).
Για να το κάνω και πιο δύσκολο, θέλω να συνδέσω πάνω του ένα egreat player, και 2 xbox 360 (εδώ με μια μικρή υποχώρηση ας συνδέσω μόνο το ένα) εννοείται με optical).
Αν μπορείτε να προτείνετε κάποιες λύσεις θα ήμουν υποχρεωμένος.
Δεν ορίζω ακόμα μέγιστη τιμή, αυτή θα διαμορφωθεί αφού δω κάποιες ενδεικτικές... :HTEHETH63:

Να συμπληρώσω ότι θα χρησιμοποιηθούν πάνω σε μία 37 samsung τριετίας...
 
Δες και αυτο.Εχω την εντυπωση πως τα pioneer τα καταφερνουν καλυτερα
σε αυτο τον τομεα(music).

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/100/42/BCS-707/index.html

Aγορα ομως απο εδω και οχι απο ελληνικα μαγαζια.
http://www.amazon.de/Pioneer-BCS-70...0VHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1303489851&sr=8-1

bcs-707-angle_gallery.jpg
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Home cinema set και για μουσική

Η απόδοσή του στη μουσική ποιά είναι? Η τιμή είναι όντως πολύ καλή...

Στο hitech που το είχαν κάνει συγκριτικό με άλλα παρόμοια συστήματα all-in-one είχαν πει πολύ καλά λόγια (μάλιστα στην εξέλιξη των ηχείων του συγκεκριμένου έβαλε και το χεράκι του και ο Mark Levinson σύμφωνα με τα λεγόμενά τους). Βέβαια όλα αυτά στα πλαίσια της τιμής τους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να τα ακούσεις κάπου αν μπορείς. Αν σε ενδιαφέρει και η μουσική μάλλον καλύτερη λύση είναι να πας σε ξεχωριστές μονάδες αλλά εκεί πρέπει να υπολογίζεις σχεδόν τριπλό κόστος για κάτι αξιοπρεπές (ενισχυτή-Blueray-5.1 ηχεία). Μια δοκιμή θα σε βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.
 
Ενα ενδεικτικό κόστος για ενα αξιοπρεπές σύστημα για μουσική είναι 1000

Θα πρότεινα εναν αρκετά "μουσικό" ενισχυτή
και ηχεία
BR πάρε το φθηνότερο που θα βρείς

Σίγουρα ανεβαίνει το κόστος αλλά έχεις ένα σύστημα με μακράν καλύτερη απόδοση απο τα έτοιμα συστήματα των 500 ευρώ ειδικά στην μουσική και αναβαθμίσιμο (αργότερα παίρνεις και sub)
 
Ενα ενδεικτικό κόστος για ενα αξιοπρεπές σύστημα για μουσική είναι 1000

Θα πρότεινα εναν αρκετά "μουσικό" ενισχυτή
και ηχεία
BR πάρε το φθηνότερο που θα βρείς

Σίγουρα ανεβαίνει το κόστος αλλά έχεις ένα σύστημα με μακράν καλύτερη απόδοση απο τα έτοιμα συστήματα των 500 ευρώ ειδικά στην μουσική και αναβαθμίσιμο (αργότερα παίρνεις και sub)

Και χωρίς blueray player που περιλαμβάνουν όλα τα έτοιμα συστήματα αν το προσθέσεις αυτό με το sub πάς περίπου στα 1500 καμία σχέση με τα 425...
 
ετοιμο ειχα παρει και εγω, (αποδεικτηκε πεταμενα λεφτα) σε ηχο εστω και στης ταινιες.
για αρχη αν δεν υπαρχουν λεφτα μεχρι 800---1000 κανεις ενα ανεκτο συστημα,πολυ καλητερο απο τα ετοιμα η το κτιζεις σιγα -σιγα.
παιρνεις την προστυνη τριαδα και τα υπολοιπα αργοτερα

.τα μελη θα σου πουν περισοτερα

καμια σχεση ομως μετα μετον denon 1910 και τα χωριστα ηχεια που πειρα μετα

καλη ανασταση με υγεια
 
Εφόσον ο φίλος δεν έχει ορίσει κόστος και είναι ανοιχτός σε προτάσεις οφείλουμε να τον προειδοποιήσουμε
Εχω ακούσει πολύ ακριβότερα έτοιμα 5.1 του χιλιάρικου και δεν ακούς μουσική
Για ταινίες μια χαρά είναι αλλά μέχρι εκεί
 
Και εγώ υπέρ των κομματιών είμαι. Αν δε μπορείς όλα μαζί πάρε πρώτα τριάδα μπροστά+ενισχυτή και μετά προσθέτεις surround και sub. Θα σου έρθει πιο ακριβά αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο απο τα έτοιμα.
 
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, είμαι πολύ προβληματισμένος, δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω τόσο στο οικονομικό (εννοώ τη συλλογή διαφορετικών κομματιών), από την άλλη καταλαβαίνω πλέον ότι αυτή είναι η λύση αφού θέλω και τη μουσική (να το θέσω καλύτερα, με τα logitech Ζ-5450 που έχω στις ταινίες είμαι σχετικά ευχαριστημένος, στη μουσική είναι που δεν ακούγονται με τίποτα...).
 
Αν είναι να πας σε all in one σύστημα, τότε προτίμησε το Pioneer που σου προτάθηκε προηγουμένως.

Αν και μειονεκτεί στο ότι δεν διαθέτει εισόδους HDMI.