home cinema- village 1-0

εγω παλι οταν πηγαινω σινεμα παω για το ολο σκηνικο ... μεχρι να αρχισει η ταινια.... μαγαζια ποπκορν καφεδες συζητησεις κλπ... και μετα βλεπουμε και κανα εργακι για να περασει η ωρα.... οταν θελω να πω οτι ειδα εργο σοβαρα θα παρω το μπλου ρει θα το πεταξω μεσα και θα αρχισει η απολαυση. Τελος.......:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

μα κατα βαση αποτελει κοινωνικη δραστηριοτητα ετσι και αλλιως...

καλα σιγουρα αλλα αμα συνδιαστει και με ωραιο θεαμα τοτε μενει για τα καλα η εμπειρια!!! αμα παω και φοβαμαι οτι ετσι και μου ερθει στο κεφαλι ο κοκκος της οθονης θα παθω κρανιοεγκεφαλικη κακκωση να το βρασω.......:flipout:
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: home cinema- village 1-0

Ειπαμε...σινεμα παμε μονο οταν υπαρχει Ψυφιακη Προβολη. Period.

Άμα δεν ακούς το κλακ-κλακ-κλακ από τη μηχανή προβολής, δεν έχει γούστο ρε συ... :p :flipout: :flipout:

Oι καλύτερες προβολές, είναι οι φεστιβαλικές... :D

oπως έχω ξαναγράψει, μόνο ένα πράγμα έχει συν ο κινηματογράφος, που ότι και να κάνουμε στα σπίτια μας δεν θα το φτάσουμε ποτέ: μέγεθος . Άλλη αίσθηση.
Και 200" να χεις, δεν συγκρίνεται με τίποτα...
Οσο ρίχνουμε στην ποιότητα εικόνας στο σινεμά, άλλα τόσο μας ρίχνει και παραπάνω όσον αφορά στο μέγεθος.

oπως έχω ξαναγράψει, μόνο ένα πράγμα έχει συν ο κινηματογράφος, που ότι και να κάνουμε στα σπίτια μας δεν θα το φτάσουμε ποτέ: μέγεθος . Άλλη αίσθηση.
Και 200" να χεις, δεν συγκρίνεται με τίποτα...
Οσο ρίχνουμε στην ποιότητα εικόνας στο σινεμά, άλλα τόσο μας ρίχνει και παραπάνω όσον αφορά στο μέγεθος.

Συμφωνω, γι'αυτο η χρυση λυση ειναι το Digital Cinema: the best of both worlds! (coming to a cinema near you TM)

:p

Re: Απάντηση: home cinema- village 1-0

Ειπαμε...σινεμα παμε μονο οταν υπαρχει Ψυφιακη Προβολη. Period.
Μπαμπα, το Σάββατο θελω να παω σε αναλογικό, επιτρέπεται;

YΓ H μαμα είπε ότι μπορώ αρκεί να γυρίσω νωρίς και να πλύνω το Q5. :p

-Μονο αν πλυνεις και το ΤΤ του θειου, αλλα προσεξε μην του βγαλεις τις ζελατινες γιατι θα τσαντιστει!