Home Cinema

Προσπάθησε να το ερευνήσεις λίγο παραπάνω το θέμα.
Αφού ελέγξεις ότι όλα τα καλώδια είναι σωστά.
Επίσης ότι όλα τα μεγάφωνα είναι καλά στερεωμένα στο ηχείο με τις βίδες τους και δεν παίζουν.
Δοκίμασε να συνδέσεις το ηχείο στα άλλο κανάλι (αριστερά-δεξιά) και επιβεβαίωσε ότι το κάνει και εκεί.
Εφόσον σιγουρευτείς ότι είναι το ηχείο επικοινώνησε άμεσα με την αντιπροσωπία μιας και λες για εγγύηση.
Μπορείς να βάλεις και ένα cd με frequency sweeps ή με μια γεννήτρια ήχου από pc - προσπάθησε να βρεις εάν το κάνει σε συγκεκριμένη συχνότητα.

Δηλαδή υπάρχει και πιθανότητα να μην έχει βλάβη το μεγάφωνο?
Θα τα τσεκάρω και θα σας ξαναπώ.

Έχω μια γρήγορη ερώτηση να σας κάνω.
Σκέφτομαι να αγοράσω για κεντρικό το B&W cc6s2.
Το δίνει ένα μέλος μας σε πολύ καλή τιμή και ψήνομαι,μιας και στερούμαι κεντρικό ηχείο στο σύστημα μου.
Καθότι έχω τα B&W CM9,θα έχω μεγάλη ανομοιογένεια στον ήχο μου?
Μπροστά έχω τα cm9 και surround τα 602,5 s3 και ενισχυτής ο Pioneer sc-lx83 και υπάρχει σχέδιο για τελικό τον χειμώνα.
Αξίζει σαν κίνηση η να κάνω οικονομίες και να πάρω το cm centre 2(850Ε)?

Καλήμερα σε όλους.
Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό στο εν λόγο θέμα καθώς προέκυψε ένα ζήτημα και θέλω την βοήθεια σας.
Λάνσαρε η b&w την καινούργια σειρά CM την series 2 .Είμαι κάτοχος των cm9 s1 και μου λείπει το κεντρικό, cm centre 2,άλλα δύστυχος δεν το βρίσκω πουθενά.
Το μόνο που βρήκα με το ζόρι είναι ένα τελευταίο cm centre (το μικρο) στα 370.Να το πάρω η είναι ανούσιο? η άλλη επιλογή είναι να πάρω το καινούργιο cm centre 2 s2 με τα διπλά η και παραπάνω χρήματα.
Ηχητικά η καινούργια με την παλιά σειρά θα έχει πρόβλημα ματσαρίσματος??