Καλή μέρα σε όλους τους χρήστες,
Ονομάζομαι Χρήστος Και θέλω να φτιάξω ένα Ηομε theater με κόστος περίπου στα 10.000ευρώ, αυτός είναι και ο λόγος που έγινα μέλος στο adsl.gr
Να ξεκινήσουμε απο την εικόνα plasma Panasonic 65 vt? ή video projector ?
Σε ήχο έχω bosse acoustmass 5
Subwoofer Yamaha ystsw-500
Ενισχυτή Yamaha Rxv 650
Το υπογούφερ τον bosse το κατάργησα
Εάν γίνετε να κρατήσεων κάτι απο τα παραπάνω πιό θα είναι αυτό. Πάλι αν όχι θα τα πώλησω.πάντος δεν θα θυσιάσω την ποιότητα για να γλιτώσω χρήματα.
ΥΓ μπορεί το κόστος να ανέβει ελάχιστα εώς 11000 . Θέλω σοβαρές προτάσεις απο μέλος που έχουνε εμπερία και γνώσεις.
Ποιά είναι η άποψή σας για την καινούργια toshiba zl2?
Η Panasonic έχει πρόβλημα στον server δεν ανταποκρίνεται ο web browser . Είναι εκτός . Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπίας είναι ... Ότι έχετε δίκιο αλλά μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα...
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Απόσταση θέασης 5-7 μέτρα
Ευχαριστω. Για το χρόνο σας
Ονομάζομαι Χρήστος Και θέλω να φτιάξω ένα Ηομε theater με κόστος περίπου στα 10.000ευρώ, αυτός είναι και ο λόγος που έγινα μέλος στο adsl.gr
Να ξεκινήσουμε απο την εικόνα plasma Panasonic 65 vt? ή video projector ?
Σε ήχο έχω bosse acoustmass 5
Subwoofer Yamaha ystsw-500
Ενισχυτή Yamaha Rxv 650
Το υπογούφερ τον bosse το κατάργησα
Εάν γίνετε να κρατήσεων κάτι απο τα παραπάνω πιό θα είναι αυτό. Πάλι αν όχι θα τα πώλησω.πάντος δεν θα θυσιάσω την ποιότητα για να γλιτώσω χρήματα.
ΥΓ μπορεί το κόστος να ανέβει ελάχιστα εώς 11000 . Θέλω σοβαρές προτάσεις απο μέλος που έχουνε εμπερία και γνώσεις.
Ποιά είναι η άποψή σας για την καινούργια toshiba zl2?
Η Panasonic έχει πρόβλημα στον server δεν ανταποκρίνεται ο web browser . Είναι εκτός . Η επίσημη απάντηση της αντιπροσωπίας είναι ... Ότι έχετε δίκιο αλλά μπορούμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα...
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Απόσταση θέασης 5-7 μέτρα
Ευχαριστω. Για το χρόνο σας