Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Δηλαδη μετα το 3ο επεισοδιο πλεον τι περιμενουμε να γινει ?

Δεν περιμενα
να τον ξεσκεπασουν ετσι ευκολα...πιστευα οτι θα συνεχισει να γλυστραει.

Και τωρα τι ? Θα τον πιασουν να γινει διπλος πρακτωρας ? παει για αντιπροεδρος ο τυπος θα τον συλλαβουν ετσι απλα ?

Βασικά το τρίτο επεισόδιο το βρήκα μέτριο εγω,αναμένω καλύτερη συνέχεια σίγουρα

Απάντηση: Re: Homeland

Δηλαδη μετα το 3ο επεισοδιο πλεον τι περιμενουμε να γινει ?

Δεν περιμενα
να τον ξεσκεπασουν ετσι ευκολα...πιστευα οτι θα συνεχισει να γλυστραει.

Και τωρα τι ? Θα τον πιασουν να γινει διπλος πρακτωρας ? παει για αντιπροεδρος ο τυπος θα τον συλλαβουν ετσι απλα ?
Ωραία είδαμε και το 4ο και ´τωρα όπως σωστά λες τι θα γίνει ?
Μάλλον πάει για τελείωμα του κύκλου και της σειράς αν συνεχίσει έτσι

Τι έγινε ρε παιδιά; Έπεσε ο βασιλιάς απο το θρόνο;
Δεν σας βλέπω και πολύ ευχαριστημένους με τα τελευταία επεισόδια.

Απάντηση: Homeland

Μια χαρα ειναι η σειρα, απλα δεν καταλαβα γιατι 3ο κυκλο :violent-smiley-030:.

οφ τοπικ : Αλλαξε αβαταρ ...τρομαξα :flipout:

Re: Απάντηση: Homeland

οφ τοπικ : Αλλαξε αβαταρ ...τρομαξα :flipout:

Αν τρόμαξες με αυτό, που να δεις τον δεύτερο υποψήφιο που...δεν πέρασε τις εξετάσεις
biggrin_mini2.gif

Oντως το πιο "αργο"επεισοδιο......γεματο με κοντινα πλανα που σε οποιαδηποτε αλλη σειρα θα ηταν λογος για αλλαγη προγραμματος θεασης....

Απιθανο επεισοδιο οντως.....και τελικα πανε εκει που ειχα προβλεψει (θα γινει διπλος πρακτωρ) εστω και προβληματικος στο χειρισμο του και απο τις δυο πλευρες.

Στην τριτη σαιζον τον βλεπω να ξαναγυρνα σε καμια Μεση Νατολη να λυσει μια για παντα το συμπλεγμα του με τον Αμπου Ναζιρ.

Αρχισαμε παλι τα διλλημα ειναι δεν ειναι ειναι δεν ειναι .....

Απιθανο επεισοδιο που θυμησε εντονα 24 λογως της "σκηνης".

Οντως ... Νόμιζα ότι θα πεταχθει ο Τζακ Μπαουερ από το πουθενά :p
Πολύ δυνατή σειρά πάντως...

Εκπληκτικό φιναλε είχε το έκτο επισοδειο. Το έβδομο που είδα μόλις ήταν σε πολυ αργό τέμπο απο τα ποιο cool ως τώρα.

Απάντηση: Re: Homeland

Τον βλέπω στην 3η σαιζόν να τα παιρνει και να πηγαίνει εκεί να τους καθαρίσει όλους και την ξανθιά να γίνεται μουσουλμάνα :flipout:

Καλησπέρα. Η συμβία με ψήνει να τη δούμε, εγώ όμως βάζω βέτο διότι μου θυμίζει το 24. Είναι του στυλ ο καλός πράκτορας που βρισκεται μπλεγμενος σε πλεκτάνη, αλλά τελικά κατορθώνει να υπερνικησει τους "κακούς";

Απάντηση: Homeland

Οχι καμια σχεση...
Εγω το άρχισα πριν δυο βομαδες και ειμαι στο εκτο του πρώτου κυκλου...
Πολυ καλο μεχρι τωρα κακως το απέφευγα τοσο καιρο ( δεν μου ειχε γεμίσει το ματι το τρειλερ)

Σειρά που αξίζει να τη δεις. Σχετικά αργός πρώτος κύκλος αλλά στον 2ο γίνεται χαμός. Αυτό που μου άρεσει είναι ότι δεν τραβάει σε μάκρος τα plot last lines για να κρατήσει τεχνητή αγωνία. Αντιθέτως τα ξεπεταει μπαμ μπαμ. Σε άλλες σειρές τα επεισόδια 2.1- 2.3 θα ήταν ολόκληρη σαιζόν.

Ενδιαφέρον και ψάξτε να το βρείτε στο Google άρθρο της wall Street journal για τους συγγραφείς της σειράς.