Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Ωραίο και δυνατό το φινάλε της 2ης σεζόν με πολλές υποσχέσεις για την 3η. Εξαιρετική πράγματι σειρά....

Και τωρα τι γινεται ?
Ειναι τελικα ο Μπροντι πισω απο ολα ?
Ειναι ο Σαουλ πισω απο ολα ?
Ειναι και οι δυο στο ιδιο στρατοπεδο χωρις να το ξερουν ?
Ειναι και οι δυο μαζι και το ξερουν ?

Οτι και να γινει η επομενη σαιζον πρεπει ναναι η τελευταια παντως. Δεν θα αντεξει αλλο ξεχειλωμα.

Απάντηση: Homeland

Εξαιρετικό επεισόδιο και από μένα με δυνατό φινάλε .Τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά γι αυτό και προβλέπω και 3ο πολύ καλό κύκλο

Εμάς μας απογοήτευσε το φινάλε της 2ης σεζόν που θα μπορούσε άνετα να είναι και φινάλε της σειράς.
Άσε που το τελευταίο επεισόδιο ήταν love story με ένσταση τις πολύ χλιαρές ερμηνείες των πρωταγωνιστών για πρώτη φορά στη σεζόν.

Πιθανον και αυτοι να ετοιμαζαν το κλεισιμο της σειρας και εναλλακτικα την συνεχιση για αυτο και το αντιστοιχο στορυ....

Δεν με χαλαει καθολου που συνεχιζεται, μακραν η καλυτερη σειρα με Game of Thrones, Breaking Bad, Fringe και Sherlock.

Καταπληκτική σειρά με ωραίο κλείσιμο του δεύτερου κύκλου. Πήγε προς τα εκει που δεν περιμένεις. Εύχομαι να μην το ξεφτυλισουν, αλλα δεν το πιστεύω γιατι η ομάδα συγγραφέων είναι all star.

απο τις καλυτερες σειρες μαζι με person of interest!!Το τελος σου αφηνε την ιδεα οτι μπορει να εκλεινε εκει η σειρα..

Last edited:

Η ξανθιά εκπληκτική ερμηνεία και το φινάλε του 2ου season καταπληκτικό.Και να τελείωνε εκεί δεν θα με χάλαγε καθόλου.Για την ακρίβεια έψαξα να δω αν θα βγει 3ο season γιατί πολύ δύσκολο να μαντέψεις εάν υπάρχει συνέχεια..

Ειχα δει το s02e01 και μολις χθες ειδα με την συζυγο σερι τα επομενα 5 επεισοδια!!!
Πολυ καλη σειρα με πολυ σασπενς και ανατροπες .... αν και το εφηβικο ειδυλλιο ειναι καπως ξεκαρφωτο με την ολη υποθεση...(μεχρι το s02e06).

Παιδιά εγώ τελείωσα την παρακολούθηση του 1ου κύκλου. Καταπληκτική σειρά, πολύ καλές ερμηνείες απ' τους πρωταγωνιστές αλλά και απ' τους περιφερειακούς ρόλους (π.χ Σαούλ). Βέβαια αργεί κάπως στα πρώτα 6-7 επεισόδια (περισσότερο σε κάνουν ν' αναρωτιέσαι για το τι είναι ο λοχίας Μπρόντι), αλλά μετά αρχίζει ν' ανεβάζει στροφές με αποκορύφωμα βέβαια το τελευταία επεισόδια στο οποίο η ένταση περίσσευε. Η σειρά προτείνεται φυσικά. Να είναι καλά το Forum που όπως και με το The Killing μου άνοιξε τα μάτια.θα προσπαθήσω να μην ολοκληρώσω τη θέαση του 2ου κύκλου μέχρι το τέλος του Φλεβάρη (δε θέλω να τελειώσει γρήγορα η απόλαυση). Μια ερώτηση : Η 2η season είναι καλύτερη απ' τη πρώτη ;

Παιδιά εγώ τελείωσα την παρακολούθηση του 1ου κύκλου. Καταπληκτική σειρά, πολύ καλές ερμηνείες απ' τους πρωταγωνιστές αλλά και απ' τους περιφερειακούς ρόλους (π.χ Σαούλ). Βέβαια αργεί κάπως στα πρώτα 6-7 επεισόδια (περισσότερο σε κάνουν ν' αναρωτιέσαι για το τι είναι ο λοχίας Μπρόντι), αλλά μετά αρχίζει ν' ανεβάζει στροφές με αποκορύφωμα βέβαια το τελευταία επεισόδια στο οποίο η ένταση περίσσευε. Η σειρά προτείνεται φυσικά. Να είναι καλά το Forum που όπως και με το The Killing μου άνοιξε τα μάτια.θα προσπαθήσω να μην ολοκληρώσω τη θέαση του 2ου κύκλου μέχρι το τέλος του Φλεβάρη (δε θέλω να τελειώσει γρήγορα η απόλαυση). Μια ερώτηση : Η 2η season είναι καλύτερη απ' τη πρώτη ;

Μα, εκεί είναι όλο το ζουμί της σειράς και το νόημά της και ο λόγος ύπαρξής της: το να μην είσαι σίγουρος για κανέναν και για τίποτα, όπως η Carrie -το γίγνεσθαι παρανοϊκός. ΚΤΓΜ, η σειρά αποτυχαίνει όταν θυμίζει το 24. Γι' αυτό το λόγο, η πρώτη σεζόν είναι πολύ καλύτερη από τη δεύτερη, που τη βρήκα αρκετές φορές ΠΟΛΥ εκνευριστική. Στο τέλος κάπως το σώσανε, αν και η απιθανότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ψήφισα "καλή", στον πρώτο κύκλο θα ψήφιζα "πολύ καλή".

Εγώ είχα την σειρά μισό χρόνο και μέχρι προχτές δεν έπαιρνα την απόφαση να την ξεκινήσω. Από προχτές λοιπόν μέχρι σήμερα ......είδα όλο τον 1ο κύκλο. Δεν μπορούσα να σταματήσω ρε παιδιά. Πολύ μου άρεσε. Τώρα πάμε για τον 2ο.

Ειναι η κορυφαια σειρα τα δυο τελευταια χρονια για μενα.

Οτι κοντινοτερο σε κινηματογραφικη αποδοση ιστοριας.

Απάντηση: Re: Homeland

Ειναι η κορυφαια σειρα τα δυο τελευταια χρονια για μενα.

Οτι κοντινοτερο σε κινηματογραφικη αποδοση ιστοριας.

Δεύτερη ίσως...

Κορυφαίος είναι ο Νάκι :grinning-smiley-043 Boardwalk Empire

boardwalk-empire-0.jpg