Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Απάντηση: Re: Homeland

Και τωρα τι γινεται ?

Οτι και να γινει η επομενη σαιζον πρεπει ναναι η τελευταια παντως. Δεν θα αντεξει αλλο ξεχειλωμα.

Mε τα μεχρι τωρα, θεωρω οτι ειναι ξεκαθαρο ποιος ειναι πισω απολα, αλλα...

με τον τροπο που το αφηνουν να αιωρειται, δινει μεγαλο αβανταζ στους σεναριογραφους να το πανε οπου θελουν και να αλλαξουν τα παντα. Εξυπνο.

Και για μενα μια απο τις καλυτερες που εχω δει (χωρις να λειπουν κατι κουλα , βεβαιως βεβαιως).

Απάντηση: Re: Homeland

Αμαν !! ο Λαζαρος !!!

Καλωστον :grinning-smiley-043

Για πες με σποιλερ τι πιστευεις ....

-bye- Δε νομιζω να ξεχασες και το ονομα μου ...:grinning-smiley-043

Πιστευω το δευτερο απο αυτα που εγραψες.
Αλλα οπως ειπα και παλι, ετσι οπως ειναι κι οπως εκλεισε, μπορουν να το πανε οπου θελουν !

Re: Homeland

Για τον Σαουλ δεν το ειπα μονον επειδη προσευχεται μουσουλμανικα.....αλλα επειδη τελικα καταφερε να λειπει απο την εκρηξη.

Αναρωτιεμαι αν ειναι και η Ινδη γυναικα του στο κολπο...

Πολυ ενδιαφερον κλεισιμο να ειναι αυτος ο κακος θαναι τελικα...

miss ya Χρηστο !!

Ο Σαουλ προσευχοταν στα εβραϊκά.. Για εμένα ούτε μια στο εκατομμύριο να είναι συνωμοτης..
Κατα τα λοιπά, όντως ότι καλύτερο παίζεται σήμερα...

Αυτό συζητείται και στα φόρα του εξωτερικού. Πάντως,

Ο Σαούλ όντως προσεύχεται στα αραμαϊκά, και ψελλίζει μια εβραϊκή προσευχή για τους νεκρούς (από αμερικανικό φόρουμ).

Απάντηση: Homeland

Θεωρω οτι κι απο προηγουμενες συμπεριφορες και καταστασεις προδιδει κατι τετοιο. Οχι απο την προσευχη .

Δεν θυμαμαι ποιος ηταν στην αρχη που ειχαν φυλακισει κι ανεκριναν, που του εδωσε το μαχαιρι να αυτοκτονησει....

Πω πω.....κόλλημα....ντελίριο μ'έπιασε, είδα 12 επεισόδια ουσιαστικά σε μιάμιση μέρα. (4 το πρωί κοιμήθηκα)
Η σειρά είναι απίθανη..δεν το συζητάμε. Εγώ έχω να νοιώσω τέτοιο κόλλημα από την εποχή του 24 ...

Top Gear
Series 19, Ep 1
Original Air Date 27 Jan 2013

Η νέα σεζόν ξεκίνησε με αμαξάρες αλλά και τον ….
Demian Lewis καλεσμένο,
Ακούστε τα σχόλια του για το Homeland και τον Obama

Και δείτε το χρόνο που έγραψε στην πίστα

Για κολλημένους με τη σειρά και όχι μόνο ;-)

η σειρά είναι κορυφαία - μάλιστα έπαθα ό,τι ο OnlineN βλέποντας το 2ο κύκλο ουσιαστικά non-stop,

σεναριακά ήταν καταπληκτική, αν και υπήρχαν οι κλασικές τρύπες,

όμως.....

μου έδωσε την εντύπωση ότι το ξεχείλωσαν όσο ΔΕΝ πάει για να βγάλουν και 3ο κύκλο,

μία με τον εκτελεστή-πρώην συνεργάτη που ξαφνικά αποκτάει συνείδηση όσο και με τη βόμβα στο τέλος,

όσο για το βίντεο του Μπρόντυ, απορούσα μέχρι το τέλος πώς και δεν είχε διαρρεύσει... προφανώς οι σεναριογράφοι το φύλαξαν σαν μπαλαντέρ για να δικαιολογήσουν τον επόμενο(-ους) κύκλο(-ους),

πλέον μάλλον θα γυρίσει σε fugitive το θέμα....

θα δώσω μια ευκαιρία και στο ορίτζιναλ, εντυπώσεις προσεχώς

Λοιπόν μάγκες, είδα και εγώ χθες το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου. Συνολικά και η 2η σεζόν, όπως και η πρώτη, είναι καταπληκτική. Δεν μπορώ να πω ότι η μία είναι καλύτερη απ' την άλλη, αφού η καθεμία έχει τις δικές της αρετές. Το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν που προκάλεσε μερικές απορίες :

1) Σε τι γλώσσα προσεύχεται ο Σαούλ ; Είναι εβραϊκά ; Συριακά ; Μουσουλμανική γλώσσα τέλος πάντων ;
2) Γιατί ο Σαούλ απείχε απ' την αίθουσα στην οποία γινόταν η εκδήλωση προς τιμήν του θανόντος αντιπροέδρου και συμμετείχε στη
νεκρική μνεία του άψυχου σώματος του Ναζίρ ; Έπρεπε υψηλόβαθμο μέλος της CIA να επιβλέπει την διαδικασία ;
3) Γιατί ο Μπρόντι σχεδόν ομολόγησε στη κόρη του ότι στην αρχή είχε κακές προθέσεις ;

Η συνομιλία του Ναζίρ με την Κάρι στο 10ο επεισόδιο είναι μια απ' τις πολύ καλές στιγμές της σειράς. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι απ' τον
μουσουλμανικό κόσμο σκέφτονται όπως ο Ναζιρ και έχουν πλάνα σύγκρουσης με τη Δύση που μπορεί να διαρκέσουν έναν και δύο αιώνες.
Γεγονός είναι βέβαια ότι και η Δύση έχει δώσει κάποιες αφορμές.

Οι σεναριογράφοι έπλεξαν με ιδιοφυή τρόπο τα σχέδια του Ναζίρ (Αν δε προχωρήσει το σχέδιο Α προχωράει το Β και αν όχι το Γ) και το τέλος
της 2ης σεζόν το οποίο με εξέπληξε !
Βέβαια δε μπορώ να μην αναφέρω και την πιο αντιπαθητική παρουσία στη σειρά που για εμένα είναι η κόρη του Μπρόντι. Το στοματάκι αυτής της κοπέλας
έπρεπε να είναι ραμμένο ! Όποτε το ανοίγει είναι κίνδυνος για τον Μπρόντι !

Παιδιά πείτε με καχύποπτο αλλά πιστεύω ότι ο Μπρόντι το έπαιξε κανονικά διπλό ταμπλό! Πήρε και τη δική του εκδίκηση (και του Ναζίρ) σκοτώνοντας τον αντιπρόεδρο αλλά και ικανοποίησε την CIA σκοτώνοντας τον Ναζίρ! Και το μεγαλύτερο επίσης σχέδιο του Ναζίρ πέτυχε επίσης! Έχω πολλές επιφυλάξεις για τον Μπρόντι από τότε που τον έδειξε με τον Ναζίρ στην εγκαταλελημένη αποθήκη να του λέει ότι μόνο με αυτόν μπορεί να πετύχει το σχέδιο! Θα δούμε στον 3ο κύκλο τι θα γίνει! Πάντως ο Μπρόντι δεν παλέυεται! Είναι δυνατόν να αφήνει τη γυναικάρα του για το παρτάλι;;;;;