Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Αν αυτό που προβλήθηκε, δεν έχει αλλάξει από αυτό που διέρρευσε, τότε θα συμφωνήσω!

Απάντηση: Re: Homeland

H ερμηνεία της ξανθιάς απλά δεν υπάρχει γι αυτο και κέρδισε το βραβείο . Καλό το επεισόδιο χωρίς υπερβολές .

Re: Homeland

Εγώ απορώ πως γιατί αυτή η σειρά κέρδισε βραβεία! Υπάρχουν άλλες πολύ καλύτερες! Δεν λέω ότι δεν τη βλέπω αλλά θεωρώ πως δεν είναι κάτι το τόσο εντυπωσιακό!

Απάντηση: Homeland

Ξεκίνησα μόλις χτες (μια μέρα πριν την πρεμιέρα του Alpha) να βλέπω τη σειρά και πραγματικά έχω μια απορία: Αυτή η Κάρι, και όλο το CIA, που παίζουν την τεχνολογία και τα γκατζετάκια στα δάχτυλα, ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τα καταγραφικά και το fast forward που κάθονται και ξημεροβραδιάζονται μπροστά στα μόνιτορ;

Απάντηση: Re: Homeland

H Κάρι και η ερμηνεία της μετά το χτεσινό επεισόδιο επιβεβαιώνουν (ορθα το βραβείο) ότι παίζει εξαιρετικά τον χαρακτήρα που της εχουν αποδωσει αλλά ερμηνευει και τη διπολικότητα άψογα .

Ο Σαούλ εξαιρετικός και αυτός και περιμενουμε να μπει επιτελους και ο άλλος ...

Βλέποντας το 8ο επεισόδιο του 1ου κύκλου μου δημιουργήθηκε ένα ερώτημα (ακολουθεί spoiler, να μην το διαβάσουν όσοι δεν έχουν δει ακόμα το συγκεκριμένο επεισόδιο)

Σε αυτό το επεισόδιο μαθαίνουμε μέσω flashback πώς δημιουργήθηκε η σχέση του Μπρόντι με τον Αμπού Ναζίρ. Υποτίθεται ότι 3 χρόνια πριν την επιστροφή του Μπρόντι στις ΗΠΑ, ο Ναζίρ τον παίρνει υπό την επίβλεψή του προκειμένου να μάθει στο γιο του Αγγλικά (με τη γνωστή συνέχεια). Εκεί λοιπόν βλέπουμε τον Μπρόντι να πλένεται, να κουρεύεται, να ξυρίζεται, να ντύνεται, να καλλωπίζεται. Πώς λοιπόν μετά από 3 χρόνια, όταν τον βρήκαν οι συμπατριώτες του στη φυλακή, ήταν πάλι με μούσια και μακριά μαλλιά; Πρόκειται για σεναριακό αναγχρονισμό ή έχει κάποια διαφορετική τροπή στη συνέχεια; (εάν ναι, μην το αποκαλύψετε, ήθελα απλώς να είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για σεναριακή πατάτα)

Για να πιστέψουν ότι τον "έσωσαν" και τον "απελευθέρωσαν" και έτσι να μπορεί να δράσει ανενόχλητα στις Ηνωμένες Πολιτείες
(Αν κατάλαβα σωστά τι ρωτάς)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Homeland

Όσκαρ δεν πρόκειται να πάρουν στα σίγουρα, κανα Έμμυ ίσως.

Πολύ χάλια ο 3ος κύκλος. Απογοήτευση προς ο παρόν. Στο 3ο επεισόδιο με το ζόρι κράταγα ανοιχτά τα μάτια μου.

Re: Homeland

δεν ειναι σειρα δρασης, οποτε λογικο μετα τον κακο χαμο που εγινε στο τελος της 2ης σαισον να χαλαρωσουν λιγο τους ρυθμους. Φοβερα ενδιαφερον το μερος που εχουν παει τον μπροντι... απορω πως οι συγγραφεις θα τον βγαλουν απο αυτην την "τρυπα" που τον εχουν χωσει.