Homeland - Season 1~4 [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 60 60.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 28 28.3%
  • Καλή

Votes: 9 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 2 2.0%

• Total voters
    99
Re: Homeland

Κάπου είδα ενα link που αναφερόταν στον χακανι ως υπαρκτό προσωπο. Οντως ισχυει;

Αλήθεια θυμάται κανείς τους 3 πρώτους κύκλους με Μπρόντι;!

Μετά τις "διθυραμβικές" κριτικές αποφάσισα να δω τα επεισόδια που είχα μείνει πίσω (6-9) , εντάξει ανέβηκε το επίπεδο μετά τα αδιάφορα 4-6 στα 7-9 και πάλι τους τρεις πρώτους κύκλους δεν τους φτάνει με τίποτα , μόνο την σκηνή με τον θάνατο του Μπρόντι να θυμηθώ (μια απο τις κορυφαίες σε σειρά τα τελευταία χρόνια) και παλιότερα το επεισόδιο που φορούσε τα εκρηκτικά ούτε καν συγκρίσιμα δεν είναι τα μεγέθη.

Μετά τις "διθυραμβικές" κριτικές αποφάσισα να δω τα επεισόδια που είχα μείνει πίσω (6-9) , εντάξει ανέβηκε το επίπεδο μετά τα αδιάφορα 4-6 στα 7-9 και πάλι τους τρεις πρώτους κύκλους δεν τους φτάνει με τίποτα , μόνο την σκηνή με τον θάνατο του Μπρόντι να θυμηθώ (μια απο τις κορυφαίες σε σειρά τα τελευταία χρόνια) και παλιότερα το επεισόδιο που φορούσε τα εκρηκτικά ούτε καν συγκρίσιμα δεν είναι τα μεγέθη.

Εντάξει. Δεν μπορούμε να έχουμε όλοι την ίδια άποψη! Εγώ πάντως προτιμώ να βλέπω συνεχώς δράση κ αγωνία παρά τις... "περιπέτειες" της κόρης του Μπρόντι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι μακελειό ήταν αυτό στο 10;!

Πω ρε πο...στη μου τι χαμος εγινε???!!!! Ο κυκλος τα σπαει!!!

Απάντηση: Homeland

Φανταστικό επεισόδιο το τελευταίο! Τείνω και εγώ στο να θεωρήσω αυτή την καλύτερη σεζόν της σειράς...

το πρώτο μισό επεισόδιο, θα ήταν αρκετό
Το υπόλοιπο το θεώρησα bonus

Καταιγιστικές εξελίξεις, και αναμένω με αγονία πάλι το επόμενο

Λοιπόν όντως το επεισόδιο ήταν γ*μ*το!! :cool:

Αν και από το προηγούμενο σκεφτόμουν ότι δεν παίζει να μπουκάρουν τόσο εύκολα..
Τι διάολο μία πόρτα δεν μπορούν να κλειδώσουν ?? :p

Έχουμε λοιπόν ακόμη 2 επεισόδια για finale και με την τροπή που πήρε η ιστορία υπάρχει πολυυ ψωμί ακόμη!
Αφού έχουν έτοιμη και την επόμενη σεζόν.. σίγουρα θα μας αφήσουν σε σημείο με πολύ αγωνία! :cool:

Εγώ πιστεύω ότι μπορούν να βγάλουν και 2 σεζόν ακόμη.. χωρίς να τραβήξουν τα γεγονότα.. οι παραγωγοί είναι γάτες! :cool:
Απλώς μπορούν να ανοίξουν νέα ιστορία στο τέλος της επόμενης σεζόν!

Ιστορίες να βγάζουν αυτοί και εμείς θα βλέπουμε for ever!!!

Λοιπόν όντως το επεισόδιο ήταν γ*μ*το! :cool:

Αν και από το προηγούμενο σκεφτόμουν ότι δεν παίζει να μπουκάρουν τόσο εύκολα..
Τι διάολο μία πόρτα δεν μπορούν να κλειδώσουν ?? :p

Έχουμε λοιπόν 2 επεισόδια και με την τροπή που πήρε η ιστορία υπάρχει πολυυ ψωμί ακόμη!
Αφού έχουν έτοιμη και την επόμενη σεζόν.. σίγουρα θα μας αφήσουν σε σημείο με πολύ αγωνία! :cool:

Εγώ πιστεύω ότι μπορούν να βγάλουν και 2 σεζόν ακόμη.. χωρίς να τραβήξουν τα γεγονότα.. οι παραγωγοί είναι γάτες! :cool:
Απλώς μπορούν να ανοίξουν νέα ιστορία στο τέλος της επόμενης σεζόν!
Θα συμφωνήσω γενικά μαζί σου. Το ξεχειλωμα μονο με ανησυχεί..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και εδώ το trailer για όσους θέλουν να δουν το τι περίπου θα παίξει στο επόμενο! - "Krieg Nicht Lieb"
http://www.imdb.com/title/tt3960094/?ref_=ttep_ep11

Υπάρχουν και 2 κλιπάκια από αυτό..

- Homeland | 'Cannot Lose Anyone Else' Official Clip | Season 4 Episode 11 (Youtube)
http://tinyurl.com/pv7qafk

- Homeland | 'I Can't Let That Stand' Official Clip | Season 4 Episode 11 (Youtube)
http://tinyurl.com/k5dva9e

το ξεχείλωμα μετά από αυτά που έδειξε εχτές δεν το γλυτώνει μέχρι τώρα τα πήγαινε πολύ καλά αλλά αυτά που έγιναν ,έγιναν πολύ εύκολα σχεδόν παιδικά ελπίζω να το μαζέψουν γιατί μέχρι και πριν το χτεσινό επεισόδιο η σειρά ήταν από τις καλυτερες

Εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον που πήρε το πάνω χέρι ο Peter και θα κάνει αυτός τώρα παιχνίδι! :cool:
Ίσα - ίσα ξεκινάνε νέο "σκηνικό" τώρα!

Το άξιζε.. και νομίζω καθώς αρχίζει νέο κεφάλαιο στην ιστορία θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε εν δράση!
Και γουστάρω γιατί τα έχει πάρει για τα καλά στο κρανίο.. (άμα δείτε το trailer..) με την όλη ιστορία, αλλά και με την Carrie εν μέρη! :cool:
(Γιατί τις κάνει και αυτή τις ψιλο-μλκ της θελημένα-άθελα εξαιτίας και του χαρακτήρα της..)

Και τον καταλαβαίνω απόλυτα.. η Carrie τον έχωσε με το "ζόρι" στην ιστορία.. σε μία στιγμή που είχε παρατήσει σχεδόν τα πάντα στην ζωή του!
Οπότε δεν έχει να κωλώσει πουθενά!

Δεν ξέρω βέβαια πόσο σκέφτονται να το πάνε έτσι οι παραγωγοί.. θα καταλάβουμε στο finale! :cool:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και πιστεύω ότι πρόσωπο κλειδί για την συνέχεια.. (ο οποίος δεν αποκλείεται να παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην επόμενη σεζόν..) είναι ο Aasar!
Ο αξιωματικός με τον οποίο μιλάει η Carrie..

Last edited:

Ναι ρε Homeland

Εσύ που σταμάτησες να βλέπεις Homeland στο τέλος της τρίτης σεζόν, βρες ένα μεγάλο μαξιλάρι μη χτυπήσεις, πάρε φόρα, κάνε μια κωλοτούμπα. (Spoiler μέχρι το S04E09).

Mε το επεισόδιο 9 της τέταρτης σεζόν να έχει κλείσει υπερεπικά δύο εβδομάδες νωρίτερα και το δέκατο να προμηνύεται λυτρωτικό,
το μόνο που θέλω είναι να βγω στους δρόμους της Αθήνας, της Ουάσινγκτον και του Ισλαμαμπάντ και να διαδηλώσω υπέρ των παραγωγών και των σεναριογράφων της σειράς.
Εντάξει, κάπου θα έβαζα κι ένα πανό "€œμην μας τα κάνετε αυτά με τις κενές εβδομάδες".

...

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/watchlist/nai-re-homeland.3185245.html

:2thumb22sup:

:laugh: