Οι Music Angel εχουν πολλες καλες κριτικες.Με αυτα τα λεφτα παιρνεις αυτον με τις 845
Exει τα ίδια λαφτά αυτός με τις 845.Αλλά βγάζει τα μισά Watt και έχει πανάκριβα μεταφορικά.
Πρέπει να παίζει όμως καταπληκτικά με ευαίσθητα ηχεία :a0210:
Οι Music Angel εχουν πολλες καλες κριτικες.Με αυτα τα λεφτα παιρνεις αυτον με τις 845
Exει τα ίδια λαφτά αυτός με τις 845.Αλλά βγάζει τα μισά Watt και έχει πανάκριβα μεταφορικά.
Πρέπει να παίζει όμως καταπληκτικά με ευαίσθητα ηχεία :a0210:
Με 87db ηχεία;
Τρανζίστορ!!!
Άλλο αυτοί, κι άλλο οι ΨΑΘΙΝ.
Ο δικός σου και συμβατικούς τρανζίστορ των 200 βατ πατάει κάτω, μιλάμε για καθαρή τάξη Α.
Και πάλι είναι θέμα ηχείων φυσικά.
Τα δικά σου και του Μιχάλη, έχουν πολύ σταθερό φορτίο.
..δλδ. αν τους συγκρινουμε με τον πριμαλουνα που εχω θα βρουμε ελαχιστες διαφορες?
Μερικοι ναι.Και οχι απαραιτητα υπερ του Primaluna
να αρχισω να κλαιω?
Οχι!!
μια ερωτηση παιδια εχω τα Quad 21L μου φαινεται οτι ειναι στα 89db 6om ή 88db
αυτος ο ενισχυτης Music Angel XD800S KT88 2χ65w RMS λεει θα μπορεσει να τα οδηγηση σωστα και σε μεγαλες εντασεις?
Τροφοδοσία,VA και μF σε λαμπάτους?Δυστυχώς γιά μετ/τές εξόδου κανείς δεν δίνει πληροφορίες(όχι ότι θα βοηθούσαν και ιδιαίτερα δηλαδή).Μην κοιτας μονο τα watts δεν ειναι παντα αξιοπιστα. Περισσοτερο να κοιτας την τροφοδοσια ( VA και τα μF). Ειναι πιο αξιοπιστος δεικτης των ρευματων που μπορει να παραδωσει ενας ενισχυτης.
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑ ΤΟΝ MS-300B.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ.ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ KLIPSCH RF 35.Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΩ Ε-ΒΑΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ.....+ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ...+Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!
ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΗΛΠΙΖΑ ΣΕ ΠΙΟ ΔΙΑΥΓΕΣ ΗΧΟ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.