Hotbird: Αλλαγές στη συχνότητα 11662 και κανάλια RAI HD

dimios77

Established Member
24 December 2011
261
Αλλαγές προβλέπονται στην 11662 που ανήκει στην Telaspazio. Από 29 Αυγούστου θα περάσει σε DVBS-2.
Θα φύγουν όλα τα sd κανάλια και θα μείνουν μόνο τα Hustler και Redlight.
Σε αυτά μάλλον θα προστεθούν από 1 Σεπτεμβρίου τα HD κανάλια της RAI.

Η συχνότητα από χτες το πρωί πέρασε σε DVBS-2.
Προστέθηκαν τα κανάλια test2 , test3 χωρίς πρόγραμμα ακόμη με κωδικοποίηση nagra (tvsat). Θα είναι τα RAI2 HD και RAI3 HD.

Ενω την συχνότητα την κατέβαζα κανονικά, απο την ήμερα που έγινε η αλλαγή χάθηκε....
DM 800HD ο δέκτης, δεν μπορω να καταλάβω γιατι...

Κάνε μια χειροκίνητη αναζήτηση στην 11662 V ,DVB-S2, 27500, 3/4, 8PSK αλλιώς πέρνα έτοιμα settings.

Το πρόβλημα είναι που ανεβλήθη η έναρξη των καναλιών της RAI για τα τέλη του μήνα και βλέπουμε. Βέβαια η RAI ποτέ δεν ανακοίνωσε τίποτε επίσημα και ούτε θα το κάνει.

Έκανα χειροκίνητη αλλά κι έτσι δεν τα κατεβάζει.

Αν βάλω έτοιμα settings θα χάσω όλα τα μπουκέτα που έχω φτιάξει.

εγω βαζω παντα τα νεα σετινγκς αλλά φτιαχνω ενα νεο μπουκετο και εκει κανω copy-paste τα καναλια μου...ετσι δεν χανω το μπουκετο μου ποτέ

Ενω την συχνότητα την κατέβαζα κανονικά, απο την ήμερα που έγινε η αλλαγή χάθηκε....
DM 800HD ο δέκτης, δεν μπορω να καταλάβω γιατι...

για ψαξε το tuner.. τι version εχεις? μονο η Μ δεν εχει θεματα με dvb-s2 HD

Νομιζω M είναι όταν το είχα ανοιξει κάποτε.... Σε αλλα HD δεν αντιμετωπίζω το παραμικρό πρόβλημα και γενικα ουδεποτε μου έκανε τέτοια το tuner ειδικα σε HD. Έβαλα και ετοιμα settings αλλά τίποτα οπότε πάμε στην περιπτωση το πιάτο να θέλει επανακεντραρισμα...:furious3:

Last edited by a moderator:
Και εμένα με τα ίδια settings σε azbox me τα κανάλια δουλεύουν κανονικά,ενώ στον azbox premium που έχω οι συχνότητες είναι off:confused:

Επεξεργασία:
Τελικα εκανα βλακεια το αλλαξα σε dvb-s2 και κατεβασε μια χαρα την συχνοτητα..

Last edited:
Άρχισε η μετάδοση των RAI2 HD και RAI3 HD. Τα κανάλια είναι κωδικοποιημένα σε nagravision 3.
Το RAI HD έγινε RAI1 HD.