Hotbird, Eutelsat 10A, Astra, Turksat

jimmy0077

AVClub Addicted Member
15 January 2013
2,488
Αθήνα
Μιας και ο Astra είναι στον αέρα, θα στραφώ τουλάχιστον προσωρινά αλλού, για αθλητικά.

Έχω το κάτοπρο της Nova(το πιθανότερο είναι να μην κάνει για τίποτα από ότι έχω καταλάβει) και σκέφτομαι για Hotbird σίγουρα και από εκεί και πέρα Eutelsat στις 10 (NBA TV και Premier League TV είναι ΟΚ μετά από κατάλληλη διαδικασία?), Astra στις 19 και Turksat στις 42.

Θα ήθελα να πάρω έξτρα 1 πιάτο το πολύ 1 m. Τι μπορώ να πιάσω από τα παραπάνω?

Premier League τέλος. Το 60άρι στον turksat και το 100άρι κέντρο hotbird και παράκεντρα 10 και 19°E. Ή βάζεις ένα wave frontier για όλους τους δορυφόρους.

Re: Απάντηση: Hotbird, Eutelsat 10A, Astra, Turksat

Premier League τέλος. Το 60άρι στον turksat και το 100άρι κέντρο hotbird και παράκεντρα 10 και 19°E. Ή βάζεις ένα wave frontier για όλους τους δορυφόρους.

Kαταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση.:grinning-smiley-043
Nαι έκατσα και είδα τι παίχτηκε. Αφού υπάρχουν μακάκες που το ποστάρουν όπου βρουν το Βiss key λογικό είναι.
60άρι θα πιάσει λες turksat?
Eπίσης, wave frontier είναι το κινητό πιάτο από ότι κατάλαβα?

Ο τεχνικός μου μου είπε καλύτερα να βάλω το 100άρι στις 19 και παράκεντρα τον Hotbird(μου είπε θα συμπεριφέρεται σαν να βάζουμε σε 85άρι τον Hotbird οπότε comple).
Η αλήθεια είναι πως αν έχει σημαντική οικονομική διαφορά για Turksat και 10 μοίρες Eutelsat, δεν πολυκαίγομαι.
Αλλά αν είναι μικρή η διαφορά, γιατί όχι?

O τεχνικός μου μου λέει πώς δεν θα πιάσω καλό σήμα στις 10 αν μπει παράκεντρα, επειδή είναι λίγο προβληματικός ο δορυφόρος αυτός.
Ισχύει?

Nαι έκατσα και είδα τι παίχτηκε. Αφού υπάρχουν μακάκες που το ποστάρουν όπου βρουν το Βiss key λογικό είναι.

Αν αυτοί οι "μακάκες", όπως τους αποκαλείς, δεν πόσταραν το BISS, πως θα έβλεπες ;;;
Όπως και να έχει, μη χαλιόμαστε. Τώρα πάπαλα.

Είπα το ποστάραν ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ.
Ενα google search να έκανες έβρισκες ατελείωτες σελίδες με biss keys.
Τέσπα, τώρα χάθηκε όπως και να έχει

δεν εχει να κανει ρε jimmy, το ξερουν οτι διανεμονται ελευθερα τα biss τους, λες να μην το ξερουν;
απλα ειναι πανακριβοι οι δορυφοροι μου ειπε ο τεχνικος κ δεν ειναι ευκολο να αλλαξουν

Με το 1 μέτρο παράκεντρα στον Astra αναμένεται να πιάνω τα πάντα από αθλητικά στις δέσμες 1KR,1M,1L ?

Παντού διαβάζω ότι με το ίδιο LNB(στις 9) κατεβαίνουν και οι 10 μοίρες. Θα μπορώ έτσι να πιάνω το NBA TV(συχνότητα 11387 V)?

Last edited by a moderator:
Δεν είναι σίγουρο.. θέλει δοκιμή..

Last edited by a moderator:
Παντού διαβάζω ότι με το ίδιο LNB(στις 9) κατεβαίνουν και οι 10 μοίρες. Θα μπορώ έτσι να πιάνω το NBA TV(συχνότητα 11387 V)?
Με ακριβές κεντράρισμα στον 9A είναι αρκετά δύσκολο. Αν επιτευχθεί λήψη, θα είναι οριακή.

Με ακριβές κεντράρισμα στον 9A είναι αρκετά δύσκολο. Αν επιτευχθεί λήψη, θα είναι οριακή.

Eυχαριστώ.
Παρεπιπτόντως, διάβασα σε ξένο forum ότι έπεσε το σήμα της συχνότητας αυτής και ότι μπορεί να φύγουν τα κανάλια από εκεί.

Μία ερώτηση ακόμα:

Πέρα από το 1ο πιάτο που έχω σε 19,16,13 και σύντομα στις 9, θέλω να βάλω 2ο 85άρι σε Turksat και Hellasat.
Υπάρχει κάποιος άλλος δορυφόρος κοντά σε αυτούς με αξιόλογο περιεχόμενο που θα μπορούσα να πιάσω με το πιάτο αυτό παράκεντρα?

Last edited:

Με το 60άρι της νόβα έχω τύχη στον τούρκο από αθήνα??? Είχα την εντύπωση ότι ήθελε 80άρι αλλά μάλλον με βλέπω για καφεδάκι στην ταράτσα.....ανενεργό είναι έτσι και αλλιώς το πιάτο δεν χάνουμε τίποτα