House of Cards [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 28 60.9%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 28.3%
  • Καλή

Votes: 1 2.2%
  • Μέτρια

Votes: 3 6.5%
  • Κακή

Votes: 1 2.2%

• Total voters
    46
391b.jpg

Ήθελα να βάλω και αυτό το Banner! :cool:

Στο netflix παίζουν σε 4Κ ούτε κατεβάσματα, ούτε ταλαιπωρία.

Έχεις Vdsl στην Τήνο; Μήπως να ρθω και γω να μείνω εκεί....γιατί εδώ με adsl...δεν.... την έκοψα την συνδρομή...4Κ γιοκ άσε που όταν κάποιος κάνει κάτι στο ίντερνετ σε άλλο pc στο σπίτι ούτε καν 1080p δεν δείχνει το netflix :frown:

Έχεις Vdsl στην Τήνο; Μήπως να ρθω και γω να μείνω εκεί....γιατί εδώ με adsl...δεν.... την έκοψα την συνδρομή...4Κ γιοκ άσε που όταν κάποιος κάνει κάτι στο ίντερνετ σε άλλο pc στο σπίτι ούτε καν 1080p δεν δείχνει το netflix :frown:

Adsl χρόνια τώρα και τα τελευταία χρόνια και vdsl αλλά δυστυχώς μόνο 30mbps.
Εγώ που είμαι στη χώρα της Τήνου έχω adsl και με μέτρια απόσταση από το κέντρο κλειδώνω στα 16-17mbps με ote και βλέπω άνετα 2160 (4Κ) στο netflix.
Το Vdsl αν έβαζα θα κλείδωνε πάνω από 28mbps.
Από ίντερνετ καλά πάμε κάτι γιατροί και καράβια λείπουν.

Α ρε γμτ...μια δουλειά να χα σε κάποιο νησί με καλό ίντερνετ και γιατροί μακριά από μας....ψώνια από amazon και skroutzoμαγαζα και τα μυαλά στα κάγκελα! Θα μετακόμιζα αύριο!

Βγήκαν Ολα σε 1080p....άντε καλά να περάσουμε.

Δεν με ενθουσίασαν τα πρώτα 4 επεισόδια του 5ου κύκλου

Αρχίζει και το κουράζει με τα ίδια και τα ίδια

Ναι!
Αυτή η σειρά χωρίς ολοένα και πιο πολύπλοκα εμπόδια και αυξανόμενη ένταση θα ατονήσει.
Και από σεζόν σε σεζόν αυτά τα προβλήματα και οι καταστάσεις ανεβαίνουν σε επίπεδο.
Υπάρχει κλιμάκωση.
Το επίπεδο κινδύνου για τον Underwood ανεβαίνει κι άλλο σε αυτή τη σεζόν και νομίζω ότι χρειάζονται κάποια προπαρασκευαστικά επεισόδια για "βαριά" γεγονότα και ένταση που θα ακολουθήσει.
Και το λέω έχοντας δει μέχρι το 5ο επεισόδιο. Φαντάζομαι ότι στο τελευταίο θα γίνεται χαμός!

Είμαι στο s05e08 και...ναι...εχεις δίκιο Sonic...

(Τα παρακάτω σπόιλερ δεν περιέχουν ούτε ένα σπόιλερ, ανοίξτε άφοβα!)

Ωχ, αλήθεια τελικά;
ba188891031f14f1426042a7eeb4ce3c.jpg

ουάαα :bigcry:
Φωτιά που μας ανάβεις!
7c36ecfc86f04730a839f71508a028a7.jpg

και πώς να τηνε σβήσουμε...
(σποιλερά! :p :laugh: )
Σπέησι και ξερό ψωμί
tumblr_n1hjd193yy1ttiucro2_r1_1280.jpg
και τώρα πρέπει να βρούμε μια χρονοπατέντα να δούμε όλα τα επεισόδια μαζί στη σειρά!
house-of-cards-kevin-spacey-wallpaper.jpg

σαν κάποιες άλλες συγγενικές στο στυλ σειρές!
:p:p
:laugh: