House of Cards [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

  • Εξαιρετική

    Votes: 28 60.9%
  • Πολύ Καλή

    Votes: 13 28.3%
  • Καλή

    Votes: 1 2.2%
  • Μέτρια

    Votes: 3 6.5%
  • Κακή

    Votes: 1 2.2%

  • Total voters
    46
Πάει κι αυτή η σεζόν. Καλύτερη από την προηγούμενη κατ' εμέ. Πλέον έχει γίνει καθαρά πολιτική σειρά με πολλούς διαλόγους σε κλειστούς χώρους αλλά με μοντάζ που δεν κουράζει.
Φυσικά οι σκηνές που ξεχωρίζουν είναι η ατάκα "Meet your new daddy"
και βεβαίως η Ρόμπον Ράιτ όταν απευθύνεται στους τηλεθεατές στο επεισόδιο 11.
Πάντως πιστεύω πως ένας κύκλος ακόμα αρκεί και όχι παραπάνω.
 
Με το ζόρι κρατιέμαι να μην δω ακόμα τα τελευταία 3 επεισόδια....και ναι έχεις δίκιο είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν.
 
Κι εγώ πιστεύω ότι ένας κύκλος ακόμα αρκεί.
Εκτός κι αν βγάλει ο σεναριογράφος λαγό απ' το καπέλο για να κρατηθεί και δεύτερη επιπλέον σεζόν.
Εδώ που τα λέμε στοιχεία της πολιτικής ζωής της Αμερικής βρίσκονται αυτούσια μέσα στη σειρά και πιο μεγάλη πηγή έμπνευσης και έκπληξης από την ίδια την πραγματικότητα δεν υπάρχει!

Αλλά, και πάλι, νομίζω ότι τέρμα μάξιμουμ δύο σεζόν ακόμα είναι το προσδόκιμο της σειράς.

Και πιστεύω ότι στη συνέχεια

ο Underwood δεν θα έχει καλό τέλος ή τουλάχιστον όπως θα ήθελε να εξελιχθούν τα πράγματα στη ζωή του. Από τη σύζυγό του, τα εγκλήματά του, την υστεροφημία του -κάτι από αυτά θα του χαλάσει στην πορεία, ή όλα αυτά!

Με δύο όμως εκδοχές: Ή ότι θα το καταλήξουν ότι έδωσε όλη του τη ζωή σε αυτό το σχεδόν διεστραμμένο παιχνίδι για τίποτα το πραγματικά σπουδαίο ως αντάλλαγμα.

Ή ότι αυτός ο αδίστακτος αριβίστας κάποια στιγμή θα κάνει (λόγω οπορτουνιστικών συνθηκών και μόνο-τολμώ να υποθέσω!-) κάτι που θα τον αφήσει στην ιστορία και στα μάτια του λαού ως μεγάλο ηγέτη.

Τέλος πάντων ένα φινάλε άξιο της κλιμάκωσης που έχει στήσει η σειρά -σεζόν με την σεζόν-, όλα αυτά τα χρόνια. 'Ενα φινάλε που θα σε κάνει να σκεφτείς...


(Ελληνικοί υπότιτλοι δεν έχουν βγει ακόμα).
 
Για όσους δεν έχουν Netflix,μόλις ξεκίνησαν να βγαίνουν τα ελληνικά στα γνωστά στέκια.
 
Re: Απάντηση: House of Cards [Netflix]

Οχι δε γίνεται αυτό,μακάρι να γινόταν!
Νομίζεις φίλε μου.. Κατεβαίνουν κανονικά και μάλιστα υπάρχουν ριπαρισμενοι σε πασίγνωστο ξένο private torrent tracker.

Sent from my A0001 using Tapatalk
 
Last edited:
εχωντας δει τα 4 πρωτα αρχιζω και χαλιεμαι,σαν να ξεχειλωνει η σειρα επικινδυνα τοσο που να χαλασει την φημη της,αντε ξαναμανα μην αποκαλυφθουν τα σκατα του Νταγκ και του Φρανκ,με νυχια και με δοντια κρατιεται στην προεδρια με την μια υπερτατη λαμογια μετα την αλλη ,τοσες πολλες που γκρεμιζουν την αληθοφανεια στον Καιαδα,αρχιζει και με κουραζει και ο λογος του Φρανκ,ελπιζω να το σωσει στα υπολοιπα επεισοδια αλλιως καλυτερα να το τελειωσει εδω,πως εκανε ο Σοντεμπεργκ ειπε οτι ειχε να πει χωρις να ξεχειλωσει τιποτα και σταματησε, στο Νικ.
 
Συμφωνώ, η σειρά έφαγε τα ψωμιά της. Την σώζει φυσικά ο Σπέισι που δε χορταίνεται με τίποτα, αλλά από ανατροπές κλπ έχει καταντήσει για κλάμματα. Ειδικά το
σπρώξιμο στη Ντουράντ
ήταν τελείως για τα πανηγύρια...

Θα τον δω τον επόμενο κυκλο, γιατί είναι House of Cards, όπως και να το κάνουμε, αλλά...ελπίζω να'ναι το τελευταίος. Ο 5ος κύκλος αποκλείεται να'ναι τελευταίος γιατί αφήνει πολλά στον αέρα.
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: House of Cards [Netflix]

Νομίζεις φίλε μου.. Κατεβαίνουν κανονικά και μάλιστα υπάρχουν ριπαρισμενοι σε πασίγνωστο ξένο private torrent tracker.
Τους εχεις?
 
η σειρα κουρασε ...
ελεος ., ανετα εκατσα και την ειδα ολοκληρη στο γρήγορο , μια απο τα ιδια ,δεν ξανασχολουμε με δαυτη ! με κουρασανε ολοι τους τα ιδια γίνονται και τραγελαφικά ,οπως ποιο σωστα ειπε και ο φιλος το σπρώξιμο της καθυ ! ως εδω παμε για αλλα !
 
Καπως το σωζει στο τελος με την εκουσια διαρροη..καλος και ο λογος του Φρανκ στα Ηλυσια Πεδια αλλα μεχρι εκει,
το σπρωξιμο,η δολοφονια με το γιασεμι κλπ για τα πανυγηρια...
απ οτι φαινεται στον επομενο κυκλο παμε για ενδοοικογενειακη διαμαχη
θα μπορουσε να εστιασει λιγο παραπανω στην εξωτερικη πολιτικη με γεγονοτα που
εχουν παγκοσμιο αντικτυπο ,θα μπορουσε να εστιασει και στα εσωτερικα σχετικα με τα αντικρουομενα οικονομικα συμφεροντα απο το να αναλωνεται μονιμως σε ιντριγκες
αλλιως δεν σωνεται με τιποτα..θα καταντησει δυναστεια..
 
:laugh: Δυναστεία ε; (Πες το ψέματα!)

(Κάτσε να τρολάρω λιγάκι...)
ff10aa2147fff5ab2c1194df9c2a5f72.jpg

για αυτή τη σειρά που με λίγο "μπόλιασμα" τη βλέπω να κρατάει για τουλάχιστον 2 σεζόν ακόμα!
https://www.youtube.com/watch?v=gFk0T3ifF48
:p

Στο προηγούμενό μου σχόλιο ήμουν στο 5ο επεισόδιο.
Αφού τώρα πια την είδα όλη τη σεζόν, μου φαίνεται πώς θα αντέχετε ακόμα για άλλη μία σεζόν.
Δύο σεζόν, μόνο αν σεναριακώς βγάλουν "λαγούς απ' το καπέλο", αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ ποιοι μπορεί να είναι αυτοί!
Γενικώς μοιάζει να αποφεύγει η σειρά αυτό που λέει ο Finix (θα μπορουσε να εστιασει λιγο παραπανω στην εξωτερικη πολιτικη με γεγονοτα που εχουν παγκοσμιο αντικτυπο ,θα μπορουσε να εστιασει και στα εσωτερικα σχετικα με τα αντικρουομενα οικονομικα συμφεροντα), ίσως γιατί το πράγμα γίνεται αχανές και μπερδεμένο τόσο για να το γνωρίζουν οι δημιουργοί, όσο και να το ξετυλίξουν τηλεοπτικώς.
Ποιος ξέρει, θα μου πείτε!
 
Η χειρότερη σεζόν έως σήμερα. Προφανώς βλέπεται, απλά το κούρασαν με τις υπερβολές.
 
Σπάστηκα με τα:
πουστριλικια, έλεος τόσο σκληρός και πανούργος να γουστάρει άνδρες
Τα γκομενιλικια και αγαπητηλικια της κυρίας
Το ότι δεν πρόλαβε να χαρεί την εκλεγμένη προεδρία
Το ότι την είδε μαγκας η κλερ και μας λέει ότι είναι και η σειρά της τώρα... Αντε μωρή κάμπια 😁
Γενικως καλή αλλά με πολλά κενά και απίθανα πράγματα πλέον.....