House of the Dragon [HBO Max]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 14 36.8%
  • Πολύ Καλή

Votes: 12 31.6%
  • Καλή

Votes: 5 13.2%
  • Μέτρια

Votes: 5 13.2%
  • Κακή

Votes: 2 5.3%

• Total voters
    38
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

House of the Dragon Season 2 | Weeks Ahead Trailer | Max​

Max

Bγηκε το πρωτο επεισοδιο....

Ξεκίνησε όπως σταμάτησε... Θεοσκοτεινο επεισόδιο, θέλει προβολή βράδυ χωρίς κανένα άλλο φως

Εξαιρετικό το 4ο, μακράν το καλύτερο του κύκλου και από τα τοπ της σειράς συνολικά. Μπήκαμε για τα καλά στο ζουμί της ιστορίας

Εκπληκτικό επεισόδιο, επιτέλους είδαμε τους δράκους εν δράσει. Και εξαιρετική ανατροπή στην πλοκή, όχι μόνο θέαμα. Τελικά ο δεύτερος κύκλος μου αρέσει περισσότερο από τον πρώτο, και ας λείπει ο Pady Considine.

• Like
Reactions: evanfotis
Καλύτερα ένα τη βδομάδα διότι διαρκεί περισσότερο... Προσωπική άποψη βέβαια

Εγω θα περιμενω.
Και εγώ. Οι εποχές (Lost/Prison Break) που έβλεπα ένα ένα τα επεισόδεια (aka το μαρτύριο της σταγόνας), έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Εγώ περιμένω πάντως. Τα spoilers άμα δεν τα κυνηγάς συνήθως δε σε βρίσκουν, μόνο στο original GOT είναι που δεν παλευόταν η κατάσταση!

δεν ξερω που γυρνατε εσεις αλλα εμενα συνεχεια μου την πεφτουν στο youtube δεκαδες....διαφορα spams με επικεφαλιδες κι ολας !!!! μην τυχον και δεν καταλαβω ποιον φαγανε @*&@#^@&*(^#!

δεν ξερω που γυρνατε εσεις αλλα εμενα συνεχεια μου την πεφτουν στο youtube δεκαδες....διαφορα spams με επικεφαλιδες κι ολας !!!! μην τυχον και δεν καταλαβω ποιον φαγανε @*&@#^@&*(^#!

Εμ, αυτό σου λέω, ο αλγόριθμος του YouTube σε κυνηγάει, επειδή μάλλον τον τσιγκλάς. Εμένα πχ μου βγαίνουν μόνο βιντεάκια με ηχεία και ενισχυτές που δε θα μπορέσω ποτέ να αγοράσω, και ενίοτε και κάτι γαβρονέα. :cool:

• Haha
Reactions: vadergr and Kosh
Εμ, αυτό σου λέω, ο αλγόριθμος του YouTube σε κυνηγάει, επειδή μάλλον τον τσιγκλάς. Εμένα πχ μου βγαίνουν μόνο βιντεάκια με ηχεία και ενισχυτές που δε θα μπορέσω ποτέ να αγοράσω, και ενίοτε και κάτι γαβρονέα. :cool:

Αν θες να μπερδέψεις τον αλγόριθμο, βαζε αναζητήσεις για samsung κινητά και wearables :P

Αν θες να μπερδέψεις τον αλγόριθμο, βαζε αναζητήσεις για samsung κινητά και wearables :p

28ebfd8e-5cc6-453f-9af9-8d931a1a997d_text.gif

• Haha
Reactions: vadergr
Το 5ο αρκετά πιο υποτονικό όπως αναμενόταν αλλά με την Αλισεντ να εξελίσσεται στην πραγματική πρωταγωνίστρια της ιστορίας - έχει με μεγάλη διαφορά την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία απ' όλους.