HOW DO I LOOK?

Απάντηση: Re: HOW DO I LOOK?

πανκροκ said:
οτι περισσεψε απο το χαιεντ...:damnyou:

Καλέ, τώρα που σε κοιτάω πολύ ομορφόπαιδο είσαι 'συ! Και τί φωτογένεια!!! :blush: τσ τσ τσ!

Attachments

• Ο‡ΓŽΕΈΓ‚ΒΓŽΕΎΓ‚Β·ΓŽΕΎΓŽΕ’ΓŽΕΎΓ‚Β±ΓŽΕΎΓ‚Β±ΓŽΕΎΓ‚Β±.jpg
    Ο‡ΓŽΕΈΓ‚ΒΓŽΕΎΓ‚Β·ΓŽΕΎΓŽΕ’ΓŽΕΎΓ‚Β±ΓŽΕΎΓ‚Β±ΓŽΕΎΓ‚Β±.jpg
    93.9 KB · Views: 48
Χθεσινή... αλλά την έχω πειράξει... είμαι πιο ξανθός, πρασινομάτης, με τετράγωνο πηγούνι και τρίγωνο στέρνο (σκέτη γεωμετρία), πιο μικρή μύτη. Επίσης δεν έχω μυωπία:flipout:

Attachments

• Copy of DSCN6514.JPG
    Copy of DSCN6514.JPG
    70.5 KB · Views: 75
πανκροκ said:
οτι περισσεψε απο το χαιεντ...:damnyou:

Ελενα θα στο χαλάσω... Τη φωτογραφία την έβγαλε ο συγκάτοικός του. Καταλαβαίνεις τώρα...
ghey.gif

ναι ρε μην δειτε ανθρωπο ομορφο εξυπνο προκομενο και με βαρυ χαιεντ αμεσως να τον βγαλετε αδερφη , ρε ουστ ζηλιαρη...
(η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη το 2004 ναουμ και δεν την εβγαλε Ο συγκατοικος που να σου καει το av θες και προβολεα τρομαρα σου)

μπαι δε γουει ρε συ μανωλη αυτος ο μυς που ξεκιναει απο τον πηχη και φτανει μεχρι δικεφαλο/τρικεφαλο αναμεσα δεν ηξερα οτι εφτανε εκει πανω!
τι σου κανει το σολαριουμ...

Α, του 2004 είναι? Ετσι εξηγείται το ότι έχεις λεφτά, τότε δεν είχες χάιεντ.

Ακου κύριος, εγώ το προβόλι θα το πάρω και θα γουστάρω κιόλας ναούμ. Κοίτα εσύ τι θα κάνεις, που κάθε φορά που ακούς το σύστημά σου γίνεται και πιο vintage. Ωραίο χάιεντ, εξ αποστάσεως. Δι'αλληλογραφίας να άκουγες, συχνότερα θα το χαιρόσουν.

Αυτά, συγχωρείστε μας για την παρένθεση, συνεχίζουμε το ρου του θέματος.

πανκροκ said:
μπαι δε γουει ρε συ μανωλη αυτος ο μυς που ξεκιναει απο τον πηχη και φτανει μεχρι δικεφαλο/τρικεφαλο αναμεσα δεν ηξερα οτι εφτανε εκει πανω!
τι σου κανει το σολαριουμ...

Ούτε κι εγώ τόξερα μάνα μου , κι εγώ το ανακάλυψα οταν έκανα τίς δίαιτες , μάλλον θα πρόκειται για τή τελική προ´σφυση κάποιου πρινιστή απο τήν ομάδα τών πρηνιστών τού πήχεως
Εκτός κι αν πρόκειται για κάποια συνολικό μάζεμα απο απολύξη τένοντα και μύ ταυτόχρονα και λόγω τής αυξημένης μάζας , υπάρχει κάποιος συνοστισμός ...τι να σου πώ ..???:violent-smiley-008:

Ρε Μανώλη

...εσύ 'σαι, βρε θηρίο;

Και πώς έχεις καταντήσει έτσι σήμερα, ρε μαύρε;
Να μη πω για τίποτ' άλλο, πέντε τρίχες σου 'χουνε μείνει στο κρανίο (ξέρω, απ' την υπερθέρμανση είναι - λαμπάτος εγκέφαλος, γαρ..
.:flipout: )

Re: Ρε Μανώλη

Σπύρος Κωστόπουλος said:
...εσύ 'σαι, βρε θηρίο;

Και πώς έχεις καταντήσει έτσι σήμερα, ρε μαύρε;
Να μη πω για τίποτ' άλλο, πέντε τρίχες σου 'χουνε μείνει στο κρανίο (ξέρω, απ' την υπερθέρμανση είναι - λαμπάτος εγκέφαλος, γαρ..
.:flipout: )

Ναι ρε μάνα μου ......-bye- :award: :grinning-smiley-043
και το χειρότερο αυτό είναι, δηλαδή οι τρίχες ...του κρανίου που κινδυνεύει να γίνει κρανίου τόπος ....:grandpa: :flipout:

.....γιατί δέν στα πα τ άλλα , εδώ και 2 μήνες κάνω ..προπόνησις 3 φορές τήν εβδομάδα .....:slapface:

Re: Απάντηση: Re: HOW DO I LOOK?

Δημήτρης Ιωάννου said:
Ολα τα λεφτά Μανώλη είναι το ροζ κορμάκι/κολάν/φόρμα που διάλεξες για την φωτογράφηση..!:firstprize:

Για να μήν παρεξηγιόμαστε κιόλας ..."περτικαλί" παράξενο ήτανε , αλλά ξεβαμμένο ...έτσι..????:grinning-smiley-043

Αλλά σε κάποιους αγώνες με σπόνσορες και κάτι φωτογραφήσεις για περιοδικά είχαμε φορέσει και φούξια και λεμονί και άσε καλύτερα , γιατί ....άσε...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Elena K said:
Μετά από απαίτηση χιλιάδων φορουμίτων, η παραγωγή αναγκάζεται να ανεβάσει φωτο μου με μαγιώ!:smileJap:
HEY!... BABY!!!:Banane0:
H Mήλος δεν είναι αυτή?

Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Νίκος Μπαβιόλης said:
Τα σχολια ειναι περιτα....
:music-smiley-005:
Πώς και σε άφησε ο Λευτέρης να μπείς μέσα?... Mάλλον για να δεις το αδερφάκι σου ε?-bye- -bye- :flipout: