HOW DO I LOOK?

Lepton και ΜΗΤΣ βάλατε τις πιο καλές φωτό!

Lepton, η δικιά σου σε κάνει να μοιάζεις με μεγαλοπαραγωγό τυ broadway (και μάλιστα με λίγο πονηρό ύφος, σαν να έβγαλες big bucks!:rolleyes: ) Πόσο διαφορετικός είσαι με μούσι!

ΜΗΤΣ στη δικιά σου μοιάζεις με παρουσιαστή τηλεόρασης! Έχεις το χαμόγελο της επιτυχίας (ή της Colgate αν προτιμάς) ;)

Νικόλ, πολύ καλό το μασκάρεμα αλλά ποιάς έποχής είναι; Γιατί αν είναι εποχής 20s τα γυαλιά είναι λίγο αναχρονικά.. :D

Elena K said:
Νικόλ, πολύ καλό το μασκάρεμα αλλά ποιάς έποχής είναι; Γιατί αν είναι εποχής 20s τα γυαλιά είναι λίγο αναχρονικά.. :D
:D :D :D :D εκείνη την ημέρα είχα βάλει ό,τι είχα βρει μπροστά μου!!!!!

Εγω δεν βαζω ακομη, περιμενετε να παω να ξυριστω/κουρευτω.
Μητς, χωρις παρεξηγηση, μου μιαζεις με τον Rey Liota.

Νανόπουλος Γιάννης said:
Σιγά μη βάλω foto , να με κάνει ρόμπα μετά η Elena!!

Αν δε βάλεις εσύ, θα σου βάλω εγώ. Και τότε θα σε κάνουν οι άλλοι ρόμπα!:p :p :D :D :D

Μια μελλοντικη φωτογραφια μου! Αν εχετε και καμια νυφη να μου προτεινετε δεν θα με χαλαγε!
death_580x435.jpg

Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Elena K said:
Lepton και ΜΗΤΣ βάλατε τις πιο καλές φωτό!

ΜΗΤΣ στη δικιά σου μοιάζεις με παρουσιαστή τηλεόρασης! Έχεις το χαμόγελο της επιτυχίας (ή της Colgate αν προτιμάς) ;)
Eυχαριστώ Eλενίτσα!

Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Νικόλ said:
Δυστυχώς εγώ δεν έχω καμία φίλη τόσο όμορφη ώστε να μπορεί να σταθεί αντάξια δίπλα σου!:D
Αχχχ τι να κανω, αυτα εχει ο θανατος! Δεν πειραζει θα αρκεστω στην Corpse Bride :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

MHTΣ said:
Eυχαριστώ Eλενίτσα!
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτός είναι ο ΜΗΤΣ? και δεν είναι κάποιος λατίνος ηθοποιός του μακρινού Περού οέο:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: HOW DO I LOOK?

Eki_65 said:
Πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτός είναι ο ΜΗΤΣ? και δεν είναι κάποιος λατίνος ηθοποιός του μακρινού Περού οέο:D
Αχ βρε Μητς λατίνε!!!! :p Ο Μητς είναι, μην ανησυχείς....

Να και η δική μου
Εγώ είμαι αυτός με τα άσπρα.
Μόλις έχω συλλάβει ένα διαγαλαξιακό καταζητούμενο, ο οποίος δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει και χαμογελάει.
Τον πηγαίνω γραμμή για τον Τατουίν.

Attachments

• DSCF1210.jpg
    DSCF1210.jpg
    31.9 KB · Views: 116
Ε ας βάλω και εγώ την δική μου. Όχι τίποτα άλλο αλλά τελικά είμαι πιο όμορφος από όλους εδω μέσα (τριά λαρί λαρό). Για 'υτό και μου την έπεσε ο τύπος. Μην φοβάστε όμως τον έχω χαλαρά.

P1300038.JPG

Εγώ τον προειδοποίησα, αλλά και αυτός με διευκόλυνε!

Ορίστε και η φωτό του κυρίου Ιωάννη Νανόπουλου. Μαντέψτε ποιός από τους δύο είναι.
Για να βοηθήσω, να σας πω ότι σε αυτή τη φάση τον έχει μόλις σώσει από βέβαιο πνιγμό το αμφίβιο λυκόπτερο (λύκος-ελικόπτερο) με το οποίο κατοικεί, ο πιστός του Κλουζώ, τραβώντας τον από το αυτί (γιατί ως πιστός του σύντροφος γνωρίζει ότι το αφεντικό έχει ευαίσθητη μύτη!).

Attachments

• Nano.jpg
    Nano.jpg
    91.9 KB · Views: 141
Last edited:
Elena K said:
Εγώ τον προειδοποίησα, αλλά και αυτός με διευκόλυνε!

Ορίστε και η φωτό του κυρίου Ιωάννη Νανόπουλου. Μαντέψτε ποιός από τους δύο είναι.
Για να βοηθήσω, να σας πω ότι σε αυτή τη φάση τον έχει μόλις σώσει από βέβαιο πνιγμό το αμφίβιο λυκόπτερο (λύκος-ελικόπτερο) με το οποίο κατοικεί, ο πιστός του Κλουζώ, τραβώντας τον από το αυτί (γιατί ως πιστός του σύντροφος γνωρίζει ότι το αφεντικό έχει ευαίσθητη μύτη!).
Ωχ, τον έδωσες στεχνά....:D