How to be a cool greek student in England

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a coo

Τελικά εκτός από "στόκος" είσαι και ψευτης κατ' επανάληψιν. Κάνε με quote κάπου να λέω ότι οι άγγλοι είναι φίλοι μου και οι Έλληνες κατώτερος λαός.

Και μια που βαριέσαι να ανοίξεις βιβλία διάβασε αυτό. Αν και δεν έχω καμιά ελπίδα ότι θα καταλάβεις με το IQ που διαθέτεις.

among the various human races

Mαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις και επειδη το επιπεδο του πολιτισμου σου το εκφραζεις με υβρεις προς το ατομο μου που ουσιαστικα ουτε το ξερεις ουτε θα ηθελες να μαθεις, και επειδη ο καθενας μπορει να βριζει τον αλλο, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις καπου εδω και να ανεβασεις το επιπεδο, εστω και αν απο τις εκφρασεις σου περι Ελληνων ηγετων, φοιτητων κλπ βγαζω το συμπερασμα οτι εισαι ανθελληνας, το οποιο πραγματι μπορει να κανω λαθος, αλλα τουλαχιστον δεν εκφραστηκα με τους τροπους που εχεις μαθει απο την παιδεια που τοσο επιμονα προσπαθεις να μας κανεις να καταλαβουμε οτι εχεις.\

Δυστυχως αυτη η συζητηση ξεφυγε απο τα ορια που μπορουσες να θεσεις στον εαυτο σου, και διαλογος υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορει να γινει. Λυπαμαι

υπαρχει καποιος λογος να συνεχισουμε σε τετοιο τεμπο? τουλαχιστον δωστε μου 30 λεπτα να δω τι εχει γινει μπορειτε να σταματησετε σ αυτο το διαστημα να ανασυνταχθουμε?

bros400pgm
silent
Δημητρης Αντωνογλου

παρακαλω μην συνεχισετε για λιγο
να χαμηλωσουν οι τονοι και να αναλαβουμε της ευθυνες μας

H παράκληση και από μένα, κι αν θέλετε σε εντονώτερο ύφος.

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν αρκετοί τρόποι αντιμετώπισης του θέματος, στους οποίους δεν θέλω να καταλήξουμε.

παρακαλώ πάρα πολύ.
Ειπώθηκαν αρκετά.
Ας ρίξουν οι διαχειριστές μιά ματιά στο τι διεμείφθη και αν υπάρχουν προσβλητικά κείμενα παρακαλώ να διαγραφούν. Αν συνεχιστεί στο ίδιο βιολί ...πέλεκυς.

αποδείξτε όλοι ότι το φόρουμ που θέλετε δεν είναι ένα φόρουμ κλειδωμάτων και διαγραφών.
αποδείξτε ότι μπορείτε να διεξάγετε έναν αξιοπρεπή διάλογο.

παρακαλώ πάρα πολύ.
Ειπώθηκαν αρκετά.
Ας ρίξουν οι διαχειριστές μιά ματιά στο τι διεμείφθη και αν υπάρχουν προσβλητικά κείμενα παρακαλώ να διαγραφούν. Αν συνεχιστεί στο ίδιο βιολί ...πέλεκυς.

αποδείξτε όλοι ότι το φόρουμ που θέλετε δεν είναι ένα φόρουμ κλειδωμάτων και διαγραφών.

Οι προσβολές και μάλιστα εναντίων ολόκληρων λαών και τα ασύστολα κατ' επανάληψιν ψέυδη ξεκίνησαν από συγκεκριμένα άτομα. Τα έχω κάνει quote και δεν μπαίνω στον κόπο να τα ξαναγράψω. Μάλιστα προκάλεσα όλους που με αποκαλούν ανθέλληνα και αγγλόφιλο (αν μπορεί ποτέ να ειπωθεί τέτοια κουβέντα μειωτικά) και ισχυρίστηκαν πως θεωρώ τους Άγγλους ανώτερους από τους Έλληνες, να με κάνουν quote να λέω κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που δεν το έκαναν και απάντησαν άλλα αντί άλλων, θέωρησα τον εαυτό μου συκοφαντημένο για αυτό αποκάλεσα κάποιοις ψεύτες.

Μάλιστα τα περισσότερα σχόλια στο αρχικό post μου ήταν Off topic και τα συμπεράσματα εντελώς αυθαίρετα και προκλητικά, μια και το thread ξεκίνησε ως ανέκδοτο και το τόνισα και δεύτερη φορά. ΠΑρ´όλα αυτά τα ρατσιστικά σχόλια συνεχίστηκαν.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ενώ γράφτηκαν κατ' επανάληψιν off topic και ρατσιστικά σχόλια στο συγκεκριμένο thread, δεν επενέβει κανένας διαχειριστής. Και ερωτώ ευθέως αν τα ρατσιστικά σχόλια αποτελούν αποδεκτή συμπεριφορά σε αυτό το forum.

Ας διαβάσουν λοιπόν οι διαχειριστές προσεκτικά ολόκληρο το thread, και ας διαπιστώσουν από που ξεκινάει το flame

Τελικα ομως σε προλαβα και δεν προλαβες δυστηχως να αλλαξεις τις @@@@@@@ που εγραψες. Εδω ειναι να το βλεπει ο κοσμος.

Ο κόσμος μπορεί να δει επίσης, ότι είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπιστώνουν ότι κάνουν λάθος, ξέρουν να ανακαλούν αυτά που γράφουν. Ακόμη και να ζητά δημόσια συγγνώμη, όπως έκανα με τον Ντόκατζη

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: How to be a

Mαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις και επειδη το επιπεδο του πολιτισμου σου το εκφραζεις με υβρεις προς το ατομο μου που ουσιαστικα ουτε το ξερεις ουτε θα ηθελες να μαθεις, και επειδη ο καθενας μπορει να βριζει τον αλλο, θα σε παρακαλουσα να σταματησεις καπου εδω και να ανεβασεις το επιπεδο, εστω και αν απο τις εκφρασεις σου περι Ελληνων ηγετων, φοιτητων κλπ βγαζω το συμπερασμα οτι εισαι ανθελληνας, το οποιο πραγματι μπορει να κανω λαθος, αλλα τουλαχιστον δεν εκφραστηκα με τους τροπους που εχεις μαθει απο την παιδεια που τοσο επιμονα προσπαθεις να μας κανεις να καταλαβουμε οτι εχεις.\

Δυστυχως αυτη η συζητηση ξεφυγε απο τα ορια που μπορουσες να θεσεις στον εαυτο σου, και διαλογος υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορει να γινει. Λυπαμαι

Δηλαδή το ανθέλληνας και το να βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα δεν το θεωρείς προσβλητικό; Στο ξαναείπα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα

παρακαλώ πάρα πολύ.
Ειπώθηκαν αρκετά.

Εχεις δικιο αλλα δυστηχως καποιος κ. Δημήτρης Αντωνόγλου θελει να αποκαλει τους συνφορουμητες του βλακες και ψευτες και μαλιστα εμενα προσωπικα χωρις καν να εχω αναφερθει απ ευθειας στο ατομο με quote η με οποινδηποτε αλλο τροπο, χωρις καν να με ξερει και χωρις καν να εχει το διακαιωμα να το κανει αυτο. Και οχι τιποτα αλλο δεν εχει ουτε το θαρος να πει οτι ναι εγω το ειπα. Καθεται και αλλαζει τα λογια του συνεχως και κανει τον ανηξερο. Εγω ομως εχω κανει quote αυτα που αρχικα ειπε και οποιος θελει ας τα δει στην προηγουμενη σελιδα. Οχι γιατι εδω δεν ειναι καφενειο κ. Δημήτρη Αντωνόγλου. Δεν σε ξερω δεν με ξερεις και δεν εχεις κανενα δικαωμα να μιλας ετσι. Φυσικα ο ανθρωπος αμα δεν εχει κατι να πεις καθεται και βριζει.

Ο κόσμος μπορεί να δει επίσης, ότι είμαι από τους ανθρώπους που όταν διαπιστώνουν ότι κάνουν λάθος, ξέρουν να ανακαλούν αυτά που γράφουν. Ακόμη και να ζητά δημόσια συγγνώμη, όπως έκανα με τον Ντόκατζη

Την συγνωμη σου περιμενω να ακουσω και εγω :chinscratch:

Εχεις δικιο αλλα δυστηχως καποιος κ. Δημήτρης Αντωνόγλου θελει να αποκαλει τους συνφορουμητες του βλακες και ψευτες και μαλιστα εμενα προσωπικα χωρις καν να εχω αναφερθει απ ευθειας στο ατομο με quote η με οποινδηποτε αλλο τροπο, χωρις καν να με ξερει και χωρις καν να εχει το διακαιωμα να το κανει αυτο. Και οχι τιποτα αλλο δεν εχει ουτε το θαρος να πει οτι ναι εγω το ειπα. Καθεται και αλλαζει τα λογια του συνεχως και κανει τον ανηξερο. Εγω ομως εχω κανει quote αυτα που αρχικα ειπε και οποιος θελει ας τα δει στην προηγουμενη σελιδα. Οχι γιατι εδω δεν ειναι καφενειο κ. Δημήτρη Αντωνόγλου. Δεν σε ξερω δεν με ξερεις και δεν εχεις κανενα δικαωμα να μιλας ετσι. Φυσικα ο ανθρωπος αμα δεν εχει κατι να πεις καθεται και βριζει.

Δεν κάνω τον ανήξερο. Απλώς κάποια πράγματα τα γράφω εν βρασμώ ψυχής ή βιαστικά γιατί είμαι κάπως οξύθυμος. Όταν καταλαβαίνω πως έκανα λάθος τα κάνω edit, όχι για να παραπλανήσω αλλά επειδή κατάλαβα ότι είναι λάθος. Σου ζητώ λοιπόν συγγνώμη για το συγκεκριμένο post. Πάντως με ενόχλησε το "Φανατικός Άγγλος" που έγραψες γιατί από τα συμφραζόμενα κατάλαβα ότι απευθυνόταν και σε μένα (και μάλλον έτσι ήταν) και το θεώρησα άδικο.

Last edited:
παιδια και εγω φοιτητης στην αγγλια ημουν καποτε..και μενω πλεον μονιμα εδω στην αγγλια..

δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με ολους σας, αυτο που μπορω να πω ειναι οτι συμφωνω με καποια πραγματα απο αυτα που εχει πει ο καθενας σας..

πλεοω εχοντας γνωρισει αγγλους μεσω της εργασιας μου εδω, εχει αλλαξει ο τροπος σκεψης που ειχα για αυτους πριν απο 9-10 χρονακια οταν ειχα πρωτοερθει..

ναι ηταν πολλα τα αλλοκοτα πραγματα των αγγλων που ειχα δει στις αρχες (διασκεδαση, μεθυσι, ναρκωτικα που πανε και ερχονται), ηταν πολλα περισσοτερα ομως τα σωστα (τα οποια ειναι και τα σημαντικοτερα) πραγματα που ειχα δει..τα οποια οποιος εχει κανει αγγλια (εστω τα 4-5 χρονια των σπουδων του)και οποιος δεν εχει παει καν στην αγγλια, μπορει ευκολα να βρει ποια ειναι..

και να ξερετε οτι οι αγγλοι-αγγλιδες οταν περασουν μια α' ηλικια δεν εχουν καμια σχεση με τους αγγλους-αγγλιδες που ξερατε σαν συμφοιτητες σας.......

φιλικα παντα
δημητρης

Είχα πεί οτι δεν θα ασχοληθώ ξανά με την συγκεκριμένη συζήτηση μιας και "φώναζε" απο μακριά οτι κάποια στιγμή θα εκραγεί...

Όμως δεν πάει άλλο.

Κύριε Αντωνόγλου ειλικρινά λυπάμαι -σαν καθηγητής Β' βάθμιας εκαίδευσης που είστε- οτι πιθανότατα το παιδί που περιμένω κάποια στιγμή μπορεί να έχει έναν ΔΑΣΚΑΛΟ σαν κι εσάς...

Ειλικρινά λυπάμαι!!!

Και μερικές απο τις φανταστικές δηλώσεις ενός εκπαιδευτικού!!!

O "Μέγας" Αλέξανδρος δε σκότωνε, εκπολίτιζε τους βαρβάρους

Πρόλαβες να πάρεις πτυχίο εκεί ή δεν πρόλαβες από τα πολλά γαμ....ια

Στην Αγγλία ηγείται ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ενώ στην Ελλάδα του σήμερα η πλειοψηφία είναι φιλόσοφοι και επιστήμονες. Συγγνώμη ξέχασα το Λιακόπουλο και όλους αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες που βγήκαν από το Fame Story και το Dream Show.

Τίποτα δεν είναι υπεράνω κριτικής ούτε η πατρίδα, ούτε η θρησκεία, ούτε οτιδήποτε άλλο το οποίο είναι ιερό μόνο στα μάτια αυτών που το πιστεύουν. Το γιατί θέλει πολλές σελίδες για να το εξηγήσω. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να διαβάσεις το "The god delusion" του R. Dawkins.
Σοβαρά??? Η πατρίδα σώθηκε κύριε Αντωνόγλου γιατί πίστευε στην πατρίδα και στην θρησκεία!!!!
Ας ζούσε ο κύριος R.Dawkins τα χρόνια της Ελληνικής σκλαβιάς και μετά να δώ τι θα έγραφε..
Και δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ώστε να μας κάνουν τέτοια πλύση εγκεφάλου και να μην το παίρνουμε χαμπάρι, δεν νομίζετε?

Λυπάμαι ειλικρινά που δεν κατάλαβες τίποτα από ότι έγραψα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είμαστε η τελευταία χώρα και στην κατανόηση κειμένου

Όποιος θέλει να καμαρώνει σαν Έλληνες ας γίνει πρώτα στην παιδεία και στους τρόπους.

O "Μέγας" Αλέξανδρος δε σκότωνε, εκπολίτιζε τους βαρβάρους

Τελικά οι ψεύτες και οι χαζοί που δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν είναι πολύ περισσότεροι από ότι νόμιζα

Και ο Darwin, ο Maxwel, ο Hawkins και ο Watt, ήταν και αυτοί ηλίθιοι;
Αλήθεια κύριε Αντωνόγλου, αυτά μάθατε διαβάζοντας τους εν λόγο κυρίους και απαντάτε με αυτόν τον τρόπο???

Και συγνώμη αλλά ΔΕΝ θα δεχθώ καμία παρατήρηση απο κανέναν διαχειριστή καθότι όπως λέει και ο κύριος Αντωνόγλου...
...τολμώ να λέω ότι μου γουστάρει γιατί έχουμε δημοκρατία.

Χωρίς να βρίσω κανέναν, έτσι????

Υ.γ Βαγγέλη Νικολουδάκο, συγνώμη που αναφέρω το όνομα σου χωρίς την συγκατάθεσή σου, αλλά νομίζω οτι μπορείς να καταλάβεις πλέον γιατί πολύς κόσμος δεν γουστάρει του εκπαιδευτικούς!

Υ.γ 2 Στην τελική κύριε Αντωνόγλου δεν νομίζω να σας κρατάει κανείς με το ζόρι σ'αυτήν την χώρα.
Η ψωροκώσταινα είναι αυτή που είναι, έτσι απλά!

ΑΙΣΧΟΣ

η διευκρινησεις δοθηκαν φιλε Δημητρη

και το θεμα μπορει αν θελεται να ξαναπαρει την χιουμοριστικη διαθεση που ηθελε να δωσει ο δημιουργος του

Θα μού επιτρέψετε να πώ ότι το θέμα πήρε δυσάρεστη τροπή ενώ θά μπορούσε να εξελιχθεί σε μιά πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Δυστυχώς δεν συζητήθηκαν επι τής ουσίας σημαντικότερα θέματα απο το ποιός λαός είναι καλύτερος απο τόν άλλο.
Τυχαίνει να εκτιμώ ιδιαίτερα και τον Δημήτρη (Petran)και τον άλλο Δημήτρη,απο τίς συνομιλίες μας στο φόρουμ.Τον συμφορουμίτη silent δεν έχει τύχει να μιλήσουμε αρκετά.Πιστευω ότι όλοι τους ψάχνονται ουσιαστικά.
Προσωπικά διαβάζοντας πιό ψύχραιμα το thread,δεν θεωρώ κανέναν ανθέλληνα και κανέναν εθνικιστή.
Σε πολλά άλλα threads έχω εκφράσει ευθέως τίς προσωπικές μου απόψεις,όπου πιστεύω οτι για να είσαι κοσμοπολίτης πρεπει νασαι πρώτα πατριώτης(οχι ανώτερη φυλή και άλλα τέτοια αντιεπιστημονικά).
Noμίζω ότι μέσω τού θέματος,θά μπορουσαμε να ανταλλάξουμε ενδιαφέρουσες απόψεις,πάνω στην ιστορία,στον ρατσισμό στον αδίκως υβριζόμενο πατριωτισμό(και όχι εθνικισμό)για τήν μπουρδολογία τού πολυπολιτισμού και πολλά άλλα.
Λυπάμαι πού δέν έγινε.
Προσωπική παράκληση να ανακληθούν οι χαρακτηρισμοί που δεν ισχύουν κατά την γνώμη μου(και εγώ έχω πέσει στήν παγίδα άλλως τε)και ειδικά σήμερα πού άλλος ένας χρόνος βαραίνει τούς ώμους μου.:flipout: :flipout:
Υ.Γ
Πάντως αγαπητέ μου Petran,θεωρώ τον Δημήτρη πολύ καλό καθηγητή που προβληματίζεται και αναζητά και παραδέχεται και τά λάθη του.Οπως άλλως τε και εσένα τον καλύτερο Αεκτζή ,αλλά και άνθρωπο με χιούμορ και με φίλια συναισθήματα.
Cool down είπε ο μη Αγγλοτραφής.:ernaehrung004:

Ρε παίδες προσωπικά, δεν ξέρω πολλούς από εσάς και σαφώς με φέρνει σε δύσκολη θέση να σας κρίνω…αλλά το συγκεκριμένο thread είναι παράδειγμα αποφυγής επικοινωνίας στο internet… το σίγουρο είναι ότι αν ο ένας βρισκόταν απέναντι από τον άλλο σε ένα τραπέζι δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει η συζήτηση αυτή εκεί που έφτασε τώρα…

…να προτείνω κάτι…(μάλλον θα αποφασίσω κάτι και εσείς θα με κρίνετε…) το θέμα θα κλειδωθεί για 24 ώρες αν μετά το πέρας των 24 ωρών μπορείτε να συνεχίσετε χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις έχει καλώς διαφορετικά θα διαγραφή μια και πραγματικά δεν ξέρω τι προσφέρει αυτή η συζήτηση…

…εντωμεταξυ με ενοχλεί ότι όσο δεν θέλω να διαγράφω και αν κλειδώνω θέματα όλο εκεί το πάμε…