How to Get Away With Murder [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 6 30.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 45.0%
  • Καλή

Votes: 2 10.0%
  • Μέτρια

Votes: 1 5.0%
  • Κακή

Votes: 2 10.0%

• Total voters
    20
Απάντηση: How to Get Away With Murder

Έχοντας δει μέχρι το 6ο , θα έλεγα ότι η σειρά τα πάει πολύ καλά .
Δείχνοντάς μας τι θα γίνει στο μέλλον, και οι ανατροπές που γίνονται στο παρόν για να οδηγηθούμε εκεί , με κρατούν σε αγωνία στη σειρά .

Re: How to Get Away With Murder

Να προσθέσω ότι ακόμα και ή προβολή στην τηλεόραση που βλέπουμε έχει αρκετά καλό surround mix

Μόνο η ανατροπή στο τέλος έδωσε κάποιο ενδιαφέρον στο 9ο επεισόδιο .
Στην υπόλοιπη διάρκεια κινήθηκε σε νορμάλ ρυθμούς .

Απίστευτο επεισόδιο το 9ο , η βαθμολογία του στο imdb είναι 9,8 .
Περίμενα οι ανατροπές και οι εξελίξεις αυτές να ήταν στο finale όλης της σεζόν και όχι της midseason.
Δεν ήξερα ότι το επόμενο θα ήταν μετά από τρεις μήνες .

Απάντηση: Re: How to Get Away With Murder (2014)

Εξαιρετικό επεισόδιο γι αυτό και δικαιολογείται η υψηλή βαθμολογία .Την βλέπω να παίρνει πάλι χρυσή σφαίρα η τύπισσα

Κατάφεραν και μας κουφαναν πάλι! Πάντως είναι από τις πιο καλοστημενες και με λογική σειρές. Το μόνο που ξεφεύγει τελείως από τα πλαίσια του ρεαλισμού είναι ότι αυτοί οι φοιτητές δεν διαβάζουν ποτέ :)

Μετά το 11ο θα έλεγα ότι αλλού πήγαινε το μυαλό μου ότι θα οδηγούσε η ιστορία με παιδί και την υιοθεσία , και αλλού βλέπω ότι πάει .

Καλό το 12ο ,
η ιστορία του Γουές και της μάνας του , αλλού πίστευα ότι θα το πήγαιναν στην αρχή , αλλού φάνηκε ότι πήγαινε στη συνέχεια και αλλού βλέπω να πάει στο τέλος .

Η σειρά τα σπάει γενικά. H Voira Davis (Annalise Keating) είναι απλά φοβερή ηθοποιός. Εξάλλου έχει κερδίσει Tony for Best Featured Actress in a Play 2 φορές (και Emmy και SAG αλλά το Tony είναι το Θεατρικό Όσκαρ).
Εξαιρετικό. Φαντάζομαι θα έχει άνετα και 3η και 4η σεζον....

Στο 13ο .
Περίμενα θα το τραβούσαν περισσότερο με το πως σκοτώθηκε η μάνα του Γουές .
Ο οποίος Γουές μου φαίνεται έχει γίνει κουραστικός .

Πολύ καλό το 14ο !
Είχαμε αποκαλύψεις και ανατροπές .
Αυτό με τον πατέρα του Γουές δεν το περίμενα .

Λίγο αδιάφορο και ανούσιο , για σεζόν φινάλε , μου φάνηκε το πρώτο μισό του 15ου επεισοδίου .
Στο δεύτερο μισό είχαμε τις εξελίξεις και τις ανατροπές . Να πω την αλήθεια δεν τις περίμενα αυτές τις ανατροπές .

Καλό το πρώτο !
Οι κραυγές στο δάσος, μου φάνηκαν ότι να ´ναι .
Ο Φρανκ , έδειξε πιο όμορφος και πιο μικρός με το κοντό μαλλί .

Τέλος για το ποιος είναι στο τέλος στο ασθενοφόρο πέρασαν από το μυαλό μου οι Nate και Wes.
Φυσικά εδώ "παίζει" να είναι παραπλανητικό το τόσο έντονο κλάμα , για να πάει σε αυτούς το μυαλό μας .

[FONT=&quot]Καλό το 3ο επεισόδιο ![/FONT]
[FONT=&quot]Το χαστούκι ήταν η σκηνή του επεισοδίου .[/FONT]
[FONT=&quot]Ακόμα βρήκα πολύ σέξυ τη Λόρελ με τα ισπανικά/πορτογαλικά (τι ήταν) της .[/FONT]

11rt2d2.jpg

ABC | Imdb | Wikipedia | Facebook | Twitter

Να κάνω μία ενημέρωση και εδώ για την 3η σεζόν της σειράς!​

[FONT=&quot]Δεν είχε κάτι ιδιαίτερο το 4ο επεισόδιο .[/FONT]
[FONT=&quot]Το μόνο που περίμενα , βλέποντας το επεισόδιο , ήταν το τι θα μας "έδινε" στο τέλος .[/FONT]
[FONT=&quot]Αφού ήταν αυτή που τη γλίτωσε , λογικά άντρας είναι ο άλλος .[/FONT]

[FONT=&quot]Φυσικά παίζει να μας κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και να βγάλουν κάτι άλλο .[/FONT]

[FONT=&quot]Καλό το 5ο .
Μου άρεσαν οι σκηνές [/FONT][FONT=&quot]Μπονι ,Φρανκ θα προτιμούσα να μην τελείωναν με το σεξ , θα ήταν πιο τρυφερό .
Κατά τα άλλα βαρέθηκα να βλέπω την [/FONT]
[FONT=&quot]Αναλίζ σουρωμένη και σε αυτήν την κατάσταση .
[/FONT]

[FONT=&quot]Μέτρια τα τελευταία επεισόδια , όπως και το 6ο ,
το μόνο ενδιαφέρον έχει είναι τι θα μα δείξουν στα τελευταία λεπτά για το ποιος είναι ο νεκρός .[/FONT]

[FONT=&quot]Μέτριο και το 8ο .
Η σειρά φέτος το πάει με πολύ αργό ρυθμό , και στο τέλος του κάθε επεισοδίου μας δίνουν και κάτι .[/FONT]

[FONT=&quot]Ξεκαθαρίζει πάντως το τοπίο .[/FONT]
[FONT=&quot]Οι σειρές γενικά , από αυτά που βλέπω τα τελευταία χρόνια , αυτός που είναι να σκοτωθεί ή να πεθάνει μας τον φορτίζουν συναισθηματικά , ώστε να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο η απώλεια του .[/FONT]
[FONT=&quot]Οπότε η λογική λέει ο [/FONT][FONT=&quot]Φρανκ, είναι αυτός που θα μας αφήσει .

Βέβαια για την ανατροπή μπορεί να γίνει και το αντίθετο .[/FONT]