How to hypnotize a man??????????

δεν πιστευω στον υπνοτισμο γενικα, αλλα η συγκεκριμενη μεθοδος με εβαλε σε σοβαρες σκεψεις!!

Εγώ που δεν κατάλαβα γιατί διαγράφηκε μπορώ να έχω ένα πμ;;;

Γκούγκλαρε τη φράση όπως τη βλέπεις Μιχάλη και θα το βρεις εύκολα.

Υ.Γ. Χωρίς τα ερωτηματικά.

Απάντηση: Re: How to hypnotize a man??????????

Είπαμε, google it...

...το.... παιδι?

Περναμε σε νεα εποχη ...

Κατι σαν ... ποτοαπαγορευση ενα πραμα...

Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο....

Τα αναψυκτικα επιτρεπονται τουλαχιστον?

Να καταλαβω να ηταν μια φωτο απευθειας...

Αλλα.... το λινκ?

Τοχουμε χασει εντελως..

απ ευθείας Λινκ -φωτό σε οπισθια που λικνίζονταν ήταν οπότε και σβήστηκε όποιος ενδιαφέρεται να μάθει ας στείλει πμ στον mr rebelos

Last edited:
Απάντηση: Re: How to hypnotize a man??????????

1. Ο Κωλος ηταν στατικος. Μονο μετα απο βουληση του χρηστη κινουνταν:flipout:
2. Δηλαδη τωρα εχουμε φτασει να συζηταμε περα ορια της σεμνοτυφιας για το λινκ του λινκ το λινκ ω λινκ. Στα ποσα junctions επιτρεπεται μνα παραμενει το λινκ?:flipout:
3. Αφου η Εκτος θεματος κατακρεουργηθηκε εντεχνως σε δια παντος , δια ροπαλου κλπ με σκοπο να θαφτει, τωρα μπαινουνε και αλλα κριτηρια τα οποια εχουν να κανουν με ψευτοσεμνοσυντηριτικες αποψεις. :SFGSFGSF:
4. Ποιο μελος αποφοιτησε απο τις καλογριες? Που θα μου παει, θα το βρω...:afro:

Αντι να ασχολουμαστε με αναπτυξη καλυτερης θεματολογιας στα θεματα AV, ασχολουμαστε με την αστυνομευση (λογω βλαβης του μηχανισμου ηθικων αξιων) των λινκ.

Ετσι δεν παμε μπροστα, παμε... πλαγιως. Και οφηγουμαστε σε ΑΛΛΕΣ λυσεις.

Last edited by a moderator:
Απο οτι βλεπω, το quote που εκανα στον Larry, σβηστηκε. Παρακαλω στην επαναφορα του καθως αυτο συνιστα ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. κΑΙ ΤΕΤΟΙΕς ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙς ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ, (ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ.

Βασίλη αν παρεξηγήθηκες που διαγράφηκε το Link με τον κινούμενο κώλο υπάρχουν εκατομύρια sites στο internet που μπορούν να προσφέρουν καλύτερου είδους θέαμα.
Τέτοιου είδου περιεχόμενο δεν ανήκει στο Avclub.

Επίσης σου υπενθυμίζω, αν και το χεις διαβάσει, τον συμπληρωματικό κανόνα Νο5:

5. Απαγορεύεται ρητά δημοσίευση θεμάτων με καθαρά σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς και δημοσίευση συνδέσμων (links) ή παραπομπών σε ιστοσελίδες με καθαρά σεξουαλικό περιεχόμενο.
Θυμηθείτε ότι το παρόν forum είναι ανοικτό σε πρόσωπα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μα δεν ανηκε στο club anyway. Αυτο που δεν επιτρεπω ειναι να αναφερομαι σε καποιο quote με τροπο που να δειχνει οτι και εσεις οι διαχειριστες ειστε ανθρωποι και χρησιμοποιειτε τις ιδιες εκφρασεις, και να σβηνεται το quote, επειδη εδειξα αυτο ακριβως. Μονο που στο μηνυμα του Larry δεν εγινε επεμβαση. Και δεν επιτρεπω να γινεται και στο δικο μου. Περιμενω λοιπον επαναφορα του post μου οπως ηταν, (ασε που ειχε και διορθωμενα τα ορθογραφικα)